XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 23:12

tsonpen написа:
Show Must Go On написа:За такива отговори като твоят - си пожелавам да ви бием следващият мач с най-измислената дузпа в първенството. Тогава ще отричам, ако ще и турско да става - ей така, да видиш готино ли е.
[offtopic]едва ли би станало, но ако не за нас - поне за някой като Мура или Сараево ;)[/offtopic]

Ей това е разликата - никога няма да се радвам на такъв тип отмъщение. Знам какво е несправедливо съдийство, искал съм само следващият път да е справедливо. А и какво се надъхваш от моя отговор? Не съм от отбора, само един от симпатизантите.

Не се надъхвам пич, ако искаш ми вярвай, но никога (ходя по мачове сериозно от 1986/7) не са свирили за нас нещо подобно срещу силните на "деня" - Левски, ЦСКА, Литекс, мафиотското Локо и сега Вас. Обратното, колкото си искаш.
[offtopic]Всъщност има един мач срещу Левски за купата 1993 или 1994 за 3:0. Тогава брокерите май купиха Хугас Месропов и това е[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:16

vaskonti написа:
siniq_fen написа:Ако съдим по логиката на Vaskonti, то всяка пасивна засада трябва да се свири.

ъъ, само когато влияят на вратаря.

Аз си залагам главата, че ако отменят такъв гол на вас няма да мислиш, че някой от "пасивните" влияе на играта.
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:18

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
siniq_fen написа:Ако съдим по логиката на Vaskonti, то всяка пасивна засада трябва да се свири.

ъъ, само когато влияят на вратаря.

Аз си залагам главата, че ако отменят такъв гол на вас няма да мислиш, че някой от "пасивните" влияе на играта.

Е, срещу такова вменяване на вина нямам какво да кажа. Не мога да се оправдавам за някакви бъдещи евентуалности.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:21

Ти смяташ ли , че съдийската тройка повлия на резултата?
Само Левски!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 23:23

subzero написа:Приятелю tsonpen,явно си ме разбрал погрешно. Под уважение нямах предвид да се надупите и да чакате. Ще го кажа просто....Не можеш да хващаш съдията в мач срещу,който и да е отбор. А след това да се хващаш за думите на Тити,че му "давали,щото били Лукойл" и да си викате"Ма кви са тия Ботев ??? Ние сме Лудогорец. Съдията не го направи за пари,а заради името." Не визирам теб,а един твой колега малко по-напред.
А за това кой какви претенции има го написах по-горе. Не ме интересува. Факт е,че Лудогорец е подпиран. А мачовете за които ти говориш( предния с Ботев и ЦСКА) са преди тенденциозното съдийско рамо. Кажи ми един мач след онзи с Черноморец,в който Лудогорец има някви претенции. И след това виж в колко мача има претенции срещу Лудогорец. Дали има или няма реални предпоставки за това няма значение. Истината е някъде по средата.
За поливане на трева не ми говори. :mrgreen: Тва ми е болна тема.
Аз за пръв път чувам за злословия по медиите срещу Лудогорец. Дори смятам,че е обратното. ;)
Аз лично щях да надавам вой,ако Ботев е бил подпрян. Защото не може да се печели така,а и в крайна сметка се борим за 3 -то място. ;)
Поздрави !!!

Лудогорец победи в доста от мачовете този сезон и няма нужда от протести. Ще ти дам пример с мача с Миньор - две дузпи в полза на Лудогорец - и двете кристални, особено първата, тя беше почти точно копие на несвирената дузпа на мача с Ботев Пловдив за Купата от тази пролет. Освен това имаше още две нарушения в наказателното поле, едното доста близо до безспорна дузпа. Но, 3:0 и това се забравя. И да ти кажа честно, до там сме стигнали, че като видя някой да спъне футболист на Лудогорец в наказателното поле и съдията го подмине, дори се радвам, защото воят никога не закъснява, независмо дали има основание.
А за медиите - ето ти един пример:
Съдиите заклаха Локо (Пд) срещу Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)
...като с основна заслуга за това бяха реферите и най-вече един от асистенците, който не вдигна явна засада при четвъртото попадение на гостите...

http://www.novsport.com/news307971_1003.html
Тази статия още си стои с този текст и това заглавие, въпреки че Лудогорец напълно опровергаха упреците за нередността на гола с видео.
А и за мача с Миньор бяха подобни писанията - 3:0 и две дузпи. Бях на стадиона и не съм имал никакво притеснение, подобно на това, което имам сега, когато има основание за нередност. Мачът не се предаваше по телевизията и хора, които само бяха чули коментари бяха доста притеснени, че е имало нещо нередно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 ное 2012 23:24

Играчът трябва да стои мирно при флагчето на корнера, иначе влияе на вратаря или на някой играч и трябва да се свири засада. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:29

siniq_fen написа:Ти смяташ ли , че съдийската тройка повлия на резултата?

Да, защото и в двете ситуации можеха да свирят по друг начин. Аз само казвам, че двете ситуации не са недвусмислени и категорични. От край време играта с ръка се свири след преценка от съдията на цялата ситуация. Подобна игра с ръка не винаги се свири дузпа, това е по цял свят. Просто ситуацията е такава, че каквото и да свири съдията, все ще еднакво правилно и грешно.
Що се отнася до гола, за мен втория нападател влияе на движенията на вратаря, което очевидно не е белег на пасивната засада.
Tommi написа:

Играчът трябва да стои мирно при флагчето на корнера, иначе влияе на вратаря или на някой играч и трябва да се свири засада. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Освен ако просто реши да спре навреме там, където е.... :|
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:32

За дузпата съм на 200% съгласен, но за второто положение не мога да се съглася :)
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:37

siniq_fen написа:За дузпата съм на 200% съгласен, но за второто положение не мога да се съглася :)

Ако нападател шутира от 20 метра фронтално срещу вратата, на 2 метра точно пред вратаря има друг нападател в в засада, но топката премине встрани от него и влезе, тогава има ли засада, след като играчът в засада не играе с топката, въпреки, че се е опитал да го направи? Влияе ли на вратаря?
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:40

vaskonti написа:
siniq_fen написа:За дузпата съм на 200% съгласен, но за второто положение не мога да се съглася :)

Ако нападател шутира от 20 метра фронтално срещу вратата, на 2 метра точно пред вратаря има друг нападател в в засада, но топката премине встрани от него и влезе, тогава има ли засада, след като играчът в засада не играе с топката, въпреки, че се е опитал да го направи? Влияе ли на вратаря?

Виж, всяка ситуация е различна сама за себе си. Затова са съдиите и те трябва да взимат творчески решения. Така както го описа съм съгласен, че не би било редно да се зачете гола. Но под творческо решение ще ти кажа какво разбирам с въпрос - ако ги нямаше тези, които бяха зад защитата, и Цветков отново беше стрелял, вратарят щеше ли да има какъвто и да било шанс да спаси?
Последна промяна от siniq_fen на 28 ное 2012 23:41, променено общо 1 път.
Само Левски!

Върни се в “Лудогорец”