subzero написа:Приятелю tsonpen,явно си ме разбрал погрешно. Под уважение нямах предвид да се надупите и да чакате. Ще го кажа просто....Не можеш да хващаш съдията в мач срещу,който и да е отбор. А след това да се хващаш за думите на Тити,че му "давали,щото били Лукойл" и да си викате"Ма кви са тия Ботев ??? Ние сме Лудогорец. Съдията не го направи за пари,а заради името." Не визирам теб,а един твой колега малко по-напред.
А за това кой какви претенции има го написах по-горе. Не ме интересува. Факт е,че Лудогорец е подпиран. А мачовете за които ти говориш( предния с Ботев и ЦСКА) са преди тенденциозното съдийско рамо. Кажи ми един мач след онзи с Черноморец,в който Лудогорец има някви претенции. И след това виж в колко мача има претенции срещу Лудогорец. Дали има или няма реални предпоставки за това няма значение. Истината е някъде по средата.
За поливане на трева не ми говори.

Тва ми е болна тема.
Аз за пръв път чувам за злословия по медиите срещу Лудогорец. Дори смятам,че е обратното.
Аз лично щях да надавам вой,ако Ботев е бил подпрян. Защото не може да се печели така,а и в крайна сметка се борим за 3 -то място.
Поздрави !!!
Лудогорец победи в доста от мачовете този сезон и няма нужда от протести. Ще ти дам пример с мача с Миньор - две дузпи в полза на Лудогорец - и двете кристални, особено първата, тя беше почти точно копие на несвирената дузпа на мача с Ботев Пловдив за Купата от тази пролет. Освен това имаше още две нарушения в наказателното поле, едното доста близо до безспорна дузпа. Но, 3:0 и това се забравя. И да ти кажа честно, до там сме стигнали, че като видя някой да спъне футболист на Лудогорец в наказателното поле и съдията го подмине, дори се радвам, защото воят никога не закъснява, независмо дали има основание.
А за медиите - ето ти един пример:
Съдиите заклаха Локо (Пд) срещу Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)
...като с основна заслуга за това бяха реферите и най-вече един от асистенците, който не вдигна явна засада при четвъртото попадение на гостите...
http://www.novsport.com/news307971_1003.htmlТази статия още си стои с този текст и това заглавие, въпреки че Лудогорец напълно опровергаха упреците за нередността на гола с видео.
А и за мача с Миньор бяха подобни писанията - 3:0 и две дузпи. Бях на стадиона и не съм имал никакво притеснение, подобно на това, което имам сега, когато има основание за нередност. Мачът не се предаваше по телевизията и хора, които само бяха чули коментари бяха доста притеснени, че е имало нещо нередно.