Тити нахрани Лудогорец и Таско
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Тити нахрани Лудогорец и Таско
Тити - плешивата, петниста маймуна е един от най-големите ПУХЛЬОВЦИ в България! Поне да разбираше нещо от баскетбол а то, ако не е некадърника Барчовски ще е некадърника Папазов - резултатите са налице! И тоя същия ПУХЛЬО ходи по стадионите да дава акъл!
-
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Просто Тити гледа реално на нещата !
Едва ли Тити трябва да е моралния съдник на случилото се в Пловдив.Аз съм бил десетки пъти свидетел как баскетболните съдии бутат брутално неговия Левски в напечените моменти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
peliforewer написа:Ivo-Chernomoretz написа:Просто Тити гледа реално на нещата !
Едва ли Тити трябва да е моралния съдник на случилото се в Пловдив.Аз съм бил десетки пъти свидетел как баскетболните съдии бутат брутално неговия Левски в напечените моменти.
Може и да си прав , но от всички новини за мача изглежда , че Ботев наистина е бил ощетеният отбор ..
Тези боклуци от БФС и поръчковите съдии изгониха хората от стадионите! За товаи футбола ние на този хал, за това и национала ни който го хване го бие! Мафиа...това е ! Само бой ги оправя! От сега нататък на война с БФС!!!
ТОЙ НЕ УМИРА

-
- Контакти:
Егати как ме затапи, пращиш от акъл, умен си ньма що!gtuy написа:РосенВарна написа:Където има реване и сополи Титито е първа пушка, егати мъжкото поведение, иначе гледах ситуацията за отменения гол и видях двама играча на Ботев в явна засада, които определено имаха отношение към гола. Не разбирам защо е този рев, ааааа защото сметките на левски излязоха криви май...
Двамата в засада, имаха отношениее и към майка ти. Вие от Варна нещо много взехте да им се мазните на резаците.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
Българската злоба не случайно е толкова пословична
Един отбор от две години бие всички,където си поиска,един от грандовете няма дори записана точка срещу тях вече 3 мача.Един отбор беше на 5 секунди от това да отстрани бъдещ участник от групите на ШЛ,докато другите разиграваха драматични етюди с отбори,като Мура и Сараево,отбори които,ако играят в Българското първенство,сигурно ще изпаднат...Да днеска,Таско Тасков свири против Ботев ПД,дали е било тенденциозно или просто е имал труден ден,нямам представа,а и няма значение,но трябва ли заради един конкретен мач,веднага да излизат всякакви мишки и плъхове и да се опитват да налагат на българското общество,че видиш ли Лудогорец,коли и беси в футбола и всичките му успехи през последните 2-3 год. се дължат само и специално заради някаква по специална "организация".

Не, че нещо, ама кога беше последната дузпа срещу Лудогорец?
Лек жокер- не е било тая година.........
ПС
Дали тоя сезон ще има дузпа срещу Лудогорец?
Лек жокер- не е било тая година.........
ПС
Дали тоя сезон ще има дузпа срещу Лудогорец?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Това което се случи в Пловдив беше грозно...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Помня много добре един мач в Смолян който е игра да гол 113 минути,познай с кой отбор?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
-
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:peliforewer написа:Ivo-Chernomoretz написа:Просто Тити гледа реално на нещата !
Може и да си прав , но от всички новини за мача изглежда , че Ботев наистина е бил ощетеният отбор ..
Аз мача го гледах и двете ситуации си бяха дузпа и гол за Ботев.Но припомням как Тасков отряза главата на ЦСКА в Перник,като не отсъди дузпа срещу Мораеш ,после при 0-2 отсъди една смешна дузпа за ЦСКА в края на мача.Този мач реши титлата в полза на Лудогорец,тогава когато ние проклинахме Тасков,феновете на Левски и Черноморец/може би афектирани от случая Анисе/ ни доказваха колко добре е свирил съдията.Сега и аз трябва да кажа че и съдиите са хора и те грешат,защото Ботев изостана от ЦСКА в класирането,но не, аз ще кажа че българските съдии са страхливци,те са обвързани с определени отбори и се излагат като кифладжии.А БФС е една мафиотска структура която мрази футбола и го ползва само за лични облаги.
W84me ( Блатер) ..