Да не говорим,че до 15 минута Бандата направи 5-6 много груби фаула и дори и жълт картон не получи...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Santiago Munezz написа:Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин?
Да не говорим,че до 15 минута Бандата направи 5-6 много груби фаула и дори и жълт картон не получи...
vpnikolov написа:Santiago Munezz написа:Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин?
Сподели къде гледа мача, че си толкова сигурен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dreben23 написа:Не е вярно, но няма да спорим.
Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:dreben23 написа:Не е вярно, но няма да спорим.
Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят.
СТРАНИЧНИЯТ СЪДИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗЧАКА!
mistreated написа:Янис Зику написа:И ако Присо започне още веднъж титуляр, или поне се появи и за една минута накрая ще е грехота. Анисе, Сержиньо и Скиорили явно са много здрава тройка, а и Тенгариня зад нападателя също не е зле, днес след като влезе той около 65-тата минута вкарахме 3 гола за 15 минути.
Аз това откога го повтарям
dreben23 написа:Кой да чака? Онзи не понечи да се мръдне и една крачка назад, а той влияе на играта- какво има да чака?
RedeviL написа:Аз това откога го повтарям
dreben23 написа:Кой да чака? Онзи не понечи да се мръдне и една крачка назад, а той влияе на играта- какво има да чака?
Santiago Munezz написа:vpnikolov написа:Santiago Munezz написа:Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин?
Сподели къде гледа мача, че си толкова сигурен?
На стадиона и не го казах за да се заяждам,вие и с 9 човека пак щеше да си вземете мача просто ми е интересно,кво ще направят БФС,които толкова много псувате!
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 15 госта