Тити нахрани Лудогорец и Таско

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Гочето1913

Re: Тити нахрани Лудогорец и Таско

Мнениеот Гочето1913 » 28 ное 2012 18:34

Левскарите поведоха с 2:0 след една измислена дузпа и театрално падане на Мюлдер!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 ное 2012 18:35

Не всяка игра с ръка в нак. поле е дузпа.....гледай и слушай с английски коментар малко мачове от премиер лигата и ще научите много неща за съдийството....засада няма никаква при отменения гол и ако има някой за е-не ,то е страничния съдия,но при положение,че страничните в България грешат при 8 от 10 вдигнати засади,едва ли на някой ще му направи впечатление!

raikonen22 написа:
За дузпата съм съгласен, че както може да се даде, така може да не се отсъди. Преценка на съдията. Но голът на Иван Цветков е абсолютно чист! Има пасивна засада, но Цветков е покрит поне 3 метра. Абсолютно подпиране на "новите богаташи".

Категорично не съм съгласен. Играчът на Ботев в засада влияеше на играта като пречеше на вратаря да се ориентира към кого е изпратена топката и кой ще играе с нея. Затова голът може да бъде отменен.

По голяма глупост от това не бях чел скоро!
Последна промяна от joro65 на 28 ное 2012 18:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 ное 2012 18:36

Гочето1913 написа:Левскарите поведоха с 2:0 след една измислена дузпа и театрално падане на Мюлдер!

Да без тази дузпа няма как да бием Етър, никога? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:38

miromov написа:Колкото и да е се пънете на черното бяло не може да кажете. Такава дузпа само човек който нищо не разбира от футбол може поиска. Не ме интересува колко такива е дал Тасков преди. Важното е че сега такава Няма. Истинските мъже ще си признаят и няма да си изливат омразата от мизерния си живот срещу нищо не заслужилия отбор на Лудогорец конкретно в този мач.
raikonen22 написа:За дузпата съм съгласен, че както може да се даде, така може да не се отсъди. Преценка на съдията. Но голът на Иван Цветков е абсолютно чист! Има пасивна засада, но Цветков е покрит поне 3 метра. Абсолютно подпиране на "новите богаташи".

Категорично не съм съгласен. Играчът на Ботев в засада влияеше на играта като пречеше на вратаря да се ориентира към кого е изпратена топката и кой ще играе с нея. Затова голът може да бъде отменен.

Ходи се лекувай!
slabia_forever

haha

Мнениеот haha » 28 ное 2012 18:40

Искам да ви попитам къде мога да задам въпрос на класика Вальо Грънчаров?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 18:41

Версиите можело да се даде ама можело и да не. Тогава да ги дават като може и грубите им нарушения да се наказват (нарисувани 4 жълти недадени през първото). Да ги лашкат в европа и това е. Не мисля, че мога да бъда безпристрастен срещу подобни отбори, които печелят слава по този начин. Искам още едно Динамо да им се изсипе догодина, но този път със съдийски гол в 98 мин.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 28 ное 2012 18:42

miromov написа:Колкото и да е се пънете на черното бяло не може да кажете. Такава дузпа само човек който нищо не разбира от футбол може поиска. Не ме интересува колко такива е дал Тасков преди. Важното е че сега такава Няма. Истинските мъже ще си признаят и няма да си изливат омразата от мизерния си живот срещу нищо не заслужилия отбор на Лудогорец конкретно в този мач.
raikonen22 написа:За дузпата съм съгласен, че както може да се даде, така може да не се отсъди. Преценка на съдията. Но голът на Иван Цветков е абсолютно чист! Има пасивна засада, но Цветков е покрит поне 3 метра. Абсолютно подпиране на "новите богаташи".

Брат,от това по-явна дузпа няма.Ръката не е в естествено положение и момчето с тъмен цвят на кожата , поради несръчното си спиране (или там каквото се опита да направи) играя ЯВНО с ръка . Ами дай всички защитници да изнасят с ръце топката поне до центъра...те не спират атака на противника.Това не беше 100% , беше 10000000000% дузпа , която се видя и без повторения от другия край на стадиона.
Изображение

Колкото до "засадата" . Това е класически пример за пасивна засада.Играчът , който вкара гола ( вуйчо Ваньо) изскача от дълбочина.Твоята логика , че Бобан и другото момче са в засада и влияят на играта куца тотално.Правилото за пасивна засада беше въведено преди 10-ина години , точно заради подобни ситуации.
Изображение
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 ное 2012 18:49

Avanti_Ragazzi написа:
Гочето1913 написа:Левскарите поведоха с 2:0 след една измислена дузпа и театрално падане на Мюлдер!

Да без тази дузпа няма как да бием Етър, никога? :lol: :lol: :lol:

Не се прави на ударен- не е въпроса в това, а във въпроса защо се дава подобна смешна дузпа.. Как пък все на вас се дава, а не на Черноморец, на нас, на Видима...

ПС: Дузпата е смешно да я искат, обаче за гола Цветков като гледам е поне метър зад последния... Таско си е такъв, свири неадекватно....

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 28 ное 2012 18:49

А пък на мене ми писна цял живот надбягване с 2 коня Левски и Цска искам като в Швеция всяка година различен шампион напоследък така е и в Румъния и Полша ,до преди 10г. така беше и в Франция.Да ви сера на скапаните първенства на Италия Испания и Англия където от 50 г. печелят само 2,3 отбора,и това са наи продаваните шампионати в света срам и трагедия.

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 28 ное 2012 18:51

Престъпниците в черно, за пореден път подпряха Лудогорец, отмениха ЧИСТ ГОЛ на Ботев и не дадоха 200% ДУЗПА! :idea:

Върни се в “Лудогорец”