XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 18:19

Да сигурен съм . Просто ни е слаб съдийския колектив. Добре ... представи си че ти си съдия ... как умишлено ще направиш тези работи , като ще те убият с камъни , ще те псува половин Бг, ще получиш ниска оценка , и най-вероятно ще има наказание ... ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 ное 2012 18:21

Не съм доволен от съдията , подигра се с Ботев ....... :/
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 ное 2012 18:22

Ивайло Лудогорец написа:........ ще те псува половин Бг, ще получиш ниска оценка , и най-вероятно ще има наказание ... ?

Пфф...Ти в час ли си бе? Пука ли му на отрепката, че ще го псуват като си е напълнил гушата? Щели да го накажат...ХА-ХА. Колко? 2 мача?! Много ще го "заболи"... На пролет пак ще се дупи на Домуса?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 ное 2012 18:22

А май Таско е ял шамари.Не ми е достоверен източника,но му имам вяра :mrgreen:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 18:23

hetfield написа:
Ивайло Лудогорец написа:Да сигурен съм ! Че ? ..Не виждате ли че и ние не сме доволни от съдията .... искаме победи, но без съдииски грешки !

Сега съм малко по-склонен да се извиня на малцинството Българи в делиормана.И да добавя:Грешките са планирани,платени или каквата искаш термминология дай.Щом не искате кажете го!!!!!!А не казвайте,че се дистанцирате от проблема.40 мача нито една дузпа!!!!!!!!!!!!!!!!пРЕКРЪСТИ СЕ ХРИСТИЯНИНО И КАЖИ ЧЕ ГРЕША ИЛИ ........

Как да ни дадат дузпа , като не е имало ситуация ... ? Изключвам днешната ... там имаше дузпа.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 18:26

Raoul_Duke написа:
Ивайло Лудогорец написа:........ ще те псува половин Бг, ще получиш ниска оценка , и най-вероятно ще има наказание ... ?

Пфф...Ти в час ли си бе? Пука ли му на отрепката, че ще го псуват като си е напълнил гушата? Щели да го накажат...ХА-ХА. Колко? 2 мача?! Много ще го "заболи"... На пролет пак ще се дупи на Домуса?

Ми нз .. аз не бих рискувал , да вземам рушвети като ме грозят такива неща , дори може и по - лоши при доказване на подобно нещо , като затвор.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:26

Е, да бе. Вие сте супер отборът. По-велики сте и от Юнайтед. Само те могат да ви съперничат за неотсъдени дузпи. Ама май са след вас.
slabia_forever

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:27

Ивайло Лудогорец написа:
Raoul_Duke написа:

Ми нз .. аз не бих рискувал , да вземам рушвети като ме грозят такива неща , дори може и по - лоши при доказване на подобно нещо , като затвор.

Извинявай, ама ти откога следиш български футбол?
slabia_forever

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 18:27

Beck's написа:Ти пак не искаш да разбереш, че Домуса усети силите си в средата на миналия сезон, защото тогава Лудогорец тръгна с мисъл да гради футбол, но в последствие се превърна нарицателно на "съдииски отбор". Самото влизане на Лудогорец в "А" група беше нагласено и прецака други отбори, които играеха чисто футболно, но им се отнеха точки за да е по лесно на зеления отбор да е при "големите"....

Какъв съдийски отбор? Има мачове със съдийски грешки в полза на Лудогорец и в ущърб на Лудогорец. Дори и само в частния случай с Ботев Пловдив е така. Първият мач - грешка в полза на Ботев Пловдив, във втория в полза на Лудогорец. Ама какво ли обяснявам на човек, който смята, че ЦСКА са играли чисто футболно миналия сезон. Имаше достатъчно мачове където ако можеха да играят, да бяха победили, а дори и равен ги устройваше. Какво пречеше?
Както и да го въртим, в двете ситуации в този мач не са чисти в момента на случването им, особено гола. Засадата е грешна, но не е измислена, каквато видяхме например на Армията преди година. Играта с ръка е безспорна, но далеч не е толкова тежко нарушение колкото играта с ръка в предишното гостуване на Лудогорец на същия стадион.
Явно е, че ви трябваше повод да се налаете. Злобарчета.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”