БЕРОЕ-ЛОКО ПЛОВДИВ (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: БЕРОЕ-ЛОКО ПЛОВДИВ (Прогнози)

Мнениеот drughi » 19 ное 2012 23:02

Стара Загора на гаратааа? ......... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 ное 2012 23:35

Този път ще си взема бинокъл! :) Мача ще е труден и не бих си позволил да дам прогноза! Мач тип дерби!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 21 ное 2012 18:50

Все си мисля ,че няма да загубим...такова предчувствие имам.Резултат-1:1 .Само Локо!!!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 21 ное 2012 19:34

Дано се получи хубав двубой,естествено се надявам да вземем 3-ти точки :) Иначе успех на Локото,но не и срещу нас :pp
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 ное 2012 20:56

В Стара Загора ми е любимото гостуване - готин град,с готини хора,на няма и час път от Пловдив.Винаги ми е било густо,когато гостуваме там,без значение крайния резултат.Там лесни мачове няма,а както си говорихме с един приятел,"болен фен" на Берое,ситуацията в момента е малко сложна.От една страна,ако Локомотив ПД победи в последните два мача от този полусезон /с Берое и Пирин ГД/,с една читава селекция през зимата,напролет ще си прекараме чудесно. :idea: От друга страна,ако Берое не ни бие в този мач,с оглед програмата след това,не ги чака нищо добро...Ще използвам едно клише - "Нека победи по-добрия". ;) Честно казано,аз лично,ще съм доволен и на равен,защото знам възможностите на нашите,а знам също,че ако Берое тръгнат "на бургия",трудно ще си тръгнем с нещо от Зарата...Троен мач за мен - 1Х2.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 22 ное 2012 23:25

Берое са пичове,които като ги слушам по форумите,мразят шопите и нашите неградски съперници,и това ми харесва на мах ,но този мач няма да го загубим!Иначе успех на зарата след следващия кръг!Само Локо!!!
Локо завинаги!!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 ное 2012 18:26

Победа, честито на всички!И всичко си е както едно време- ЛОКО бие, ботев пада! ;)
Последна промяна от mark1926 на 28 ное 2012 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 ное 2012 18:51

Гонг стига с това :
Локо Пд излъга Берое и спечели важни три точки
Трети път след наша победа пишете че сме излъгали някого! Не ! Ние победихме и трите пъти! Явно във вашата медия има хора които страшно много мразят отбора на Локомотив Пловдив! Или ( което е по - страшно) толкова си можете! Би било много тъжно ако не можете да измислите по - добро заглавие!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 ное 2012 18:58

child in time написа:Гонг стига с това :
Локо Пд излъга Берое и спечели важни три точки
Трети път след наша победа пишете че сме излъгали някого! Не ! Ние победихме и трите пъти! Явно във вашата медия има хора които страшно много мразят отбора на Локомотив Пловдив! Или ( което е по - страшно) толкова си можете! Би било много тъжно ако не можете да измислите по - добро заглавие!

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!!Могат много повече от това гонг, доказали са го, но- еднообразие и странно незачитане на постигнатото.Няма го вече Грънчаров и все едно и също четем!А може и така да звучи: “ геройско 1-2 за Локо“ ??? ???

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 ное 2012 19:01

Честита победа, Пловдивчани :!:
Мале как се радвам, майна... :)
Тази победа ще даде на нашите момчета самочувствие и повече вяра в себе си.
Отбора ще играе много по-спокойно и уверено...израстваме от мач на мач.
Ако Марешки развърже кесията напролет може и да влезнем в турнирите, въпреки че нямаме такива цели през тази година.
Малко се размечтах, ама апетита нали идвал с яденето ;)
Гледам класирането и се чеша по врата...чудя се кандидат шампиона ли изостава или ние напредваме?! :mrgreen:
Древен и Вечен Пловдив Ликува...Неговият Любимец Локомотив се завръща като Победител!
След малко излизам и смятам тази вечер да се удавя...джин с тоник...джин с тоник...джин с тоник... :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”