БЕРОЕ-ЛОКО ПЛОВДИВ (Прогнози)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: БЕРОЕ-ЛОКО ПЛОВДИВ (Прогнози)
Този път ще си взема бинокъл!   Мача ще е труден и не бих си позволил да дам прогноза! Мач тип дерби!
 Мача ще е труден и не бих си позволил да дам прогноза! Мач тип дерби!

Мача ще е труден и не бих си позволил да дам прогноза! Мач тип дерби!
 Мача ще е труден и не бих си позволил да дам прогноза! Мач тип дерби!БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- jorjy1966
- Контакти:
Все си мисля ,че няма да загубим...такова предчувствие имам.Резултат-1:1 .Само Локо!!!

Локо завинаги!!!
Дано се получи хубав двубой,естествено се надявам да вземем 3-ти точки  Иначе успех на Локото,но не и срещу нас :pp
 Иначе успех на Локото,но не и срещу нас :pp

Иначе успех на Локото,но не и срещу нас :pp
 Иначе успех на Локото,но не и срещу нас :pp[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
						- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
В Стара Загора ми е  любимото гостуване - готин град,с готини хора,на няма и час път от Пловдив.Винаги ми е било густо,когато гостуваме там,без значение крайния резултат.Там лесни мачове няма,а както си говорихме с един приятел,"болен фен" на Берое,ситуацията  в момента е малко сложна.От една страна,ако Локомотив ПД победи в последните два мача от този полусезон /с Берое и Пирин ГД/,с една читава селекция през зимата,напролет ще си прекараме чудесно.  От друга страна,ако Берое не ни бие в този мач,с оглед програмата след това,не ги чака нищо добро...Ще използвам едно клише - "Нека победи по-добрия".
 От друга страна,ако Берое не ни бие в този мач,с оглед програмата след това,не ги чака нищо добро...Ще използвам едно клише - "Нека победи по-добрия".  Честно казано,аз лично,ще съм доволен и на равен,защото знам възможностите на нашите,а знам също,че ако Берое тръгнат "на бургия",трудно ще си тръгнем с нещо от Зарата...Троен мач за мен - 1Х2.
 Честно казано,аз лично,ще съм доволен и на равен,защото знам възможностите на нашите,а знам също,че ако Берое тръгнат "на бургия",трудно ще си тръгнем с нещо от Зарата...Троен мач за мен - 1Х2.

От друга страна,ако Берое не ни бие в този мач,с оглед програмата след това,не ги чака нищо добро...Ще използвам едно клише - "Нека победи по-добрия".
 От друга страна,ако Берое не ни бие в този мач,с оглед програмата след това,не ги чака нищо добро...Ще използвам едно клише - "Нека победи по-добрия".  Честно казано,аз лично,ще съм доволен и на равен,защото знам възможностите на нашите,а знам също,че ако Берое тръгнат "на бургия",трудно ще си тръгнем с нещо от Зарата...Троен мач за мен - 1Х2.
 Честно казано,аз лично,ще съм доволен и на равен,защото знам възможностите на нашите,а знам също,че ако Берое тръгнат "на бургия",трудно ще си тръгнем с нещо от Зарата...Троен мач за мен - 1Х2.Преди  създаването на "социалните мрежи" и интернет  http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
						- jorjy1966
- Контакти:
Берое са пичове,които като ги слушам по форумите,мразят шопите и нашите неградски съперници,и това ми харесва на мах ,но този мач няма да го загубим!Иначе успех на зарата след следващия кръг!Само Локо!!!

Локо завинаги!!!
Победа, честито на всички!И всичко си е както едно време- ЛОКО бие, ботев пада! 

Последна промяна от mark1926 на 28 ное 2012 19:01, променено общо 1 път.

- child in time
- Контакти:
Гонг стига с това : 
Локо Пд излъга Берое и спечели важни три точки
Трети път след наша победа пишете че сме излъгали някого! Не ! Ние победихме и трите пъти! Явно във вашата медия има хора които страшно много мразят отбора на Локомотив Пловдив! Или ( което е по - страшно) толкова си можете! Би било много тъжно ако не можете да измислите по - добро заглавие!

Трети път след наша победа пишете че сме излъгали някого! Не ! Ние победихме и трите пъти! Явно във вашата медия има хора които страшно много мразят отбора на Локомотив Пловдив! Или ( което е по - страшно) толкова си можете! Би било много тъжно ако не можете да измислите по - добро заглавие!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Гонг стига с това :
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!!Могат много повече от това гонг, доказали са го, но- еднообразие и странно незачитане на постигнатото.Няма го вече Грънчаров и все едно и също четем!А може и така да звучи: “ геройско 1-2 за Локо“ ??? ???
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Честита победа, Пловдивчани  

Мале как се радвам, майна... 

Тази победа ще даде на нашите момчета самочувствие и повече вяра в себе си.
Отбора ще играе много по-спокойно и уверено...израстваме от мач на мач.
Ако Марешки развърже кесията напролет може и да влезнем в турнирите, въпреки че нямаме такива цели през тази година.
Малко се размечтах, ама апетита нали идвал с яденето 

Гледам класирането и се чеша по врата...чудя се кандидат шампиона ли изостава или ние напредваме?! 

Древен и Вечен Пловдив Ликува...Неговият Любимец Локомотив се завръща като Победител!
След малко излизам и смятам тази вечер да се удавя...джин с тоник...джин с тоник...джин с тоник...

Мале как се радвам, майна...

Тази победа ще даде на нашите момчета самочувствие и повече вяра в себе си.
Отбора ще играе много по-спокойно и уверено...израстваме от мач на мач.
Ако Марешки развърже кесията напролет може и да влезнем в турнирите, въпреки че нямаме такива цели през тази година.
Малко се размечтах, ама апетита нали идвал с яденето

Гледам класирането и се чеша по врата...чудя се кандидат шампиона ли изостава или ние напредваме?!

Древен и Вечен Пловдив Ликува...Неговият Любимец Локомотив се завръща като Победител!
След малко излизам и смятам тази вечер да се удавя...джин с тоник...джин с тоник...джин с тоник...