Тити нахрани Лудогорец и Таско

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

100 години 100

Re: Тити нахрани Лудогорец и Таско

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:13

sandi74 написа:
BadBoy написа:
sandi74 написа:Рев,рев рев му е майката.Ревете спокойно и на воля колкото си искате,на никого не пречите а и сега реването е на мода.Рев,рев,рев.Давайте,вие сте. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Берое играе в момента с Локо Пд, а ти уж беше големия фен реши да си останеш в къщи за да коментираш другите мачове :lol:

От нас перфектно гледам мача Берое-Локо Пд.

Биете ли, биете ли нещастник тъп. Да ви го нахендрят до сливицте дано безмозъчен глист.
slabia_forever

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 28 ное 2012 18:13

Няма уважаваш себе си съдия, който да даде дузпа за тази игра с ръка. Очевидно беше неволна и не предотвратяваше никаква опасна ситуация за Лудогорец. Това 100% не може да бъде дузпа. При второто положение, наистина Цветков не е в засада, но другият футболист, може да се приеме, че влияе на играта. Достатъчно подобно отменени голове съм виждал в Европа. Мисля, че когато бъдат разгледани положенията на трезва глава ще се види, че съдията не е ощетил Ботев. За съжаление ние винаги търсим под вола теле и се оправдаваме с някой друг.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
riki088
Контакти:

Мнениеот riki088 » 28 ное 2012 18:15

Тия пак ще ги правят шампиони...Цял мач гол да не вкараш,да не дадът 100% дузпа срещу теб,да отменят 100% гол във вратата ти и накрая да победиш само тука може да се види.
Това не е никакъв проект "Лудогорец".Това е копие на проекта "Литекс",когато влязоха в "А"гр.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:16

miromov написа:Няма уважаваш себе си съдия, който да даде дузпа за тази игра с ръка. Очевидно беше неволна и не предотвратяваше никаква опасна ситуация за Лудогорец. Това 100% не може да бъде дузпа. При второто положение, наистина Цветков не е в засада, но другият футболист, може да се приеме, че влияе на играта. Достатъчно подобно отменени голове съм виждал в Европа. Мисля, че когато бъдат разгледани положенията на трезва глава ще се види, че съдията не е ощетил Ботев. За съжаление ние винаги търсим под вола теле и се оправдаваме с някой друг.

Ти луд ли си бе? Я си пусни Миньор-Цска да видиш същия тоя олигофрен каква дузпа дава! Гръмни се!
slabia_forever

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 ное 2012 18:18

Халфът на Лудогорец Станислав Генчев счита, че победата на шампионите с 1:0 като гост на Ботев (Пловдив) е напълно справедлива.

"Заслужена победа. Ботев нямаше удар във вратата ни. 1:0 е най-малкото, с което опонентите ни можеха да напуснат терена. Ако съдията е сгрешил в някои моменти, то аз няма как да съм видял това.

Аз повторенията още не съм ги гледал. Не смятам обаче, че от съперниковия щаб имат за какво да протестират чак толкова. Мисля, че победната серия на тима ни тепърва предстои", каза Генчев.

Да има някой изненадан от това изказване?Нормално,след Светослав Дяков дойде ред и на Генчев да се държи нагло с изявленията си.Кой ли ще е следващия наглец? :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 28 ное 2012 18:20

miromov написа:Няма уважаваш себе си съдия, който да даде дузпа за тази игра с ръка. Очевидно беше неволна и не предотвратяваше никаква опасна ситуация за Лудогорец. Това 100% не може да бъде дузпа. При второто положение, наистина Цветков не е в засада, но другият футболист, може да се приеме, че влияе на играта. Достатъчно подобно отменени голове съм виждал в Европа. Мисля, че когато бъдат разгледани положенията на трезва глава ще се види, че съдията не е ощетил Ботев. За съжаление ние винаги търсим под вола теле и се оправдаваме с някой друг.

Не се прави на големия всезнайко, интернет мишко!Такава подкрепа само Барселона и Юнайтед получават.Ако си гледал техни мачове, ок, и в европа има такава тенденция.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 28 ное 2012 18:24

За дузпата съм съгласен, че както може да се даде, така може да не се отсъди. Преценка на съдията. Но голът на Иван Цветков е абсолютно чист! Има пасивна засада, но Цветков е покрит поне 3 метра. Абсолютно подпиране на "новите богаташи".

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 28 ное 2012 18:26

nikita33 написа:Най ми е смешно когато левскарите реват от съдии..Най подпираният отбор за всички времена

ти пък на какъв разбирач се направи? я кажи колко съдии след края на кариерата си работят в Левски и колко на други места
п.с./ по отвратителен отбор от Дормусспор няма и двете джуджета се скъсаха да симулират пак днес в Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 28 ное 2012 18:29

За първи път в живота си подкрепям левскарите. Да наи-големиа ТУМОР в българския футбол се нари4а Лудогорец.Бях на стадиона ,това си беше гавра с 10 000 фена. Дано тази съдииска еднодневка от делиормана час по скоро из4езне от картата на Бг футбола. А Тасков е ПРЕСТЪПНИК

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 28 ное 2012 18:31

Колкото и да е се пънете на черното бяло не може да кажете. Такава дузпа само човек който нищо не разбира от футбол може поиска. Не ме интересува колко такива е дал Тасков преди. Важното е че сега такава Няма. Истинските мъже ще си признаят и няма да си изливат омразата от мизерния си живот срещу нищо не заслужилия отбор на Лудогорец конкретно в този мач.
raikonen22 написа:За дузпата съм съгласен, че както може да се даде, така може да не се отсъди. Преценка на съдията. Но голът на Иван Цветков е абсолютно чист! Има пасивна засада, но Цветков е покрит поне 3 метра. Абсолютно подпиране на "новите богаташи".

Категорично не съм съгласен. Играчът на Ботев в засада влияеше на играта като пречеше на вратаря да се ориентира към кого е изпратена топката и кой ще играе с нея. Затова голът може да бъде отменен.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”