XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Лудогорец върви по глупавия път на Литекс!По селски!Със съдий шампиони,а в Европа още първия отбор те бие и пак на село!Явно това е манталитет,на малките отбори!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Веднага ти казвам. Мача миналата година с ЦСКА на армията го загубихме с грешки на съдиите. Равен беше но то си е равносилно ...
- sudromanista73
- Контакти:
Според мен днес не играхме толкова лошо,като махнеми грешките за кой ли път на Феро,но съдията...Просто няма такъв в целият свят,та Делиормана с него могат да бият Барса на Кам Ноу...Нямам думи. 

-
Президентът на Ботев Юли Попов заподозря, че съдийските решения, ощетили пловдивчани, са умишлени, за да откажат Цветан Василев от намерението да спонсорира тима.
„Нямам думи. Влезте в съблекалнята да видите момчетата как плачат. Това е безобразие,“ заяви Попов след края на двубоя с Лудогорец, загубен с 0:1.
Попов обясни: „Според мен проблемът не е в съдиите. Той е по нависоко. Не може един човек да иска да даде 30 милиона лева, и ние да се мъчим да го откажем. Просто нямат нужда БФС от такива хора като Цветан Василев, това е истината. Другото е смешно. Как да му се обадя?! Какво да му кажа?! Че един смешник се е подиграл с 10 хиляди на стадиона и сигурно още един милион пред телевизора. То не е смешно, направо е жалко. Затова футболът ни е на такова ниво.“
„Аз не искам да разгадавам конспирации. Не ме интересува. Видяхте какво стана. Какво да търсим ние?! Продължаваме напред. Има нещо, което е по-дълбоко, това е истината,“ завърши Юли Попов.

Айде честита ви титла!
slabia_forever
Още малко така ще свират за Дормуса, има-няма 6-7 месеца, докато на вашият покровител Бате Бойко не му кажем чао
Ивайло Лудогорец написа:Веднага ти казвам. Мача миналата година с ЦСКА на армията го загубихме с грешки на съдиите. Равен беше но то си е равносилно ...
Какво сте загубили бе пич ? Само ситуацията с Платини в Разград за дузпата беше 20000000% , но да ти кажа, при положение, че там не се свири дузпа, то няма да бъде свирната такава скоро. В най добрия случай, ще бъде свирната дузпа срещу вас за отбор, който пада с не по малко от 3:0 в дадения момнент.....
Малко за охлаждане на страстите. Другата страна на монетата, предишният мач между двата отбора. Гледайте в 5:33:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEXUIZreD04[/youtube]
Не помня да сме ревали.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEXUIZreD04[/youtube]
Не помня да сме ревали.
[center]
[/center]

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец, 28.11.12 / 14:30
fen-fen написа:OOP написа:Разград кефите ли се?!?!? Такива титли купени...... и като гледам 12 човека фенове на Лудогорец подкрепят отбора си ......СМЕШНИ СТЕ, след чистата дузпа и чист гол на Ботев отмениха......![]()
![]()
![]()
![]()
Не се кефя и това го казах в предния си пост. Ако четеш малко по вече мнения може би щеше да си спестиш въпроса. За броя на феновете не ставай нагъл. Днес е сряда, работен ден и Пловдив е 400 км от Разград.
Това съм го написал доста преди ти да се изкажеш.....

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
-
И за кво ми го показваш тва клипче? Мач за купата между отбор от Б група и бъдещия шампион, който всички знаехме как ще завърши със или без дузпа.В ред ли си? Как може да съпоставяш двете срещи?
slabia_forever
Междувременно феновете на Ботев търпеливо чакат Таско Тасков , за да го поздравят лично за "отличното съдийство". Полицията се опита да изгони журналистите, но това не се случи. Очаквайте подробности и видео, което ще покаже дали Таско е успял да си тръгне от Колежа.