XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец, 28.11.12 / 14:30

Мнениеот snakebite » 28 ное 2012 17:04

KellyB написа:[
Плащал си бил........ Домуса ви пуска за масовка на стадиона без пари.......

Хахах. това бе вица на годината...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 28 ное 2012 17:07

hetfield написа:
nedko написа:По-спокойно момчета, всички ревнахте в един хор, особено пък тия от Левски и ЦСКА. Точно пък вие левскарчета и цесекарчета най-трябва да мълчите - роман може да се напише колко съдийски аванти сте получавали, получавате и ще продължите да си ги получавате. За феновете на Ботев - нормално е да ви боли, но едва ли трябва да търсите точно там причината за загубата след като нищо не играхте и нямахте едно положение..Дузпа можеше да свири, може и да не свири. За отменения гол - има жълт в засада, към когото беше адресирана топката. За него беше вдигнат флага за засада.
И без обиди, моля!

Не ми се прави на психоложка!!!Това са тънките моменти,които решават мачове,титли и пкупи.Що пък все срещу вас не ги виждат?По добре се скрий и не коментирай.Пий там една бира радвай се още 2-3 години на сапунката и марш в дивия от където изпълзяхте.Рязани селяни

В предишния си пост ни нарече мангали, сега рязани селяни, ти какъв си бе!? Нито съм рязан селянин, нито мангал, за теб не знам дали не си от Столипиново или Шекар махала! Не ме карай да те обиждам, за което се извинявам на останалите, но не и на теб!

KellyB

Мнениеот KellyB » 28 ное 2012 17:18

snakebite написа:
KellyB написа:[
Плащал си бил........ Домуса ви пуска за масовка на стадиона без пари.......

Хахах. това бе вица на годината...

Наглостта ви минава всякакви граници вече. Поне си замълчете след такова явно съдийско подпиране.......

Parmalat

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Parmalat » 28 ное 2012 17:24

Черноморец-Славия

Играч Славия играе с ръка в малкия пенатл, реферът остави играта да продължи, Боли вкара топката в мрежата, но изненадващо Георги Кабаков свири фаул в нападение вместо да свири дузпа или да признае гола! Това положение предизвика бурна реакция от страна на щаба на Черноморец и в частност старши треньора Димитър Димитров.

Ето това са българските съдии скъпи колеги
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 17:29

Да го д**** мишки! Бяхте ми симпатични, вече сте ми противни!
slabia_forever

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 17:30

Казах го след мача с ЦСКА на цесекарите, сега ще го кажа и на Левскарите !!!! : ДОКАТО НЕ СИ ОПРАВИТЕ МАНТАЛИТЕТА , а именно : " Селяни" ; "Турци" и нз си какви епитети , НЯМА ДА ВИДИТЕ УСПЕХ , било то титла , купа , или успех в турнирите. Това че някои хора живеят в по - малки градове , или села не ги определя като селяни. Селянин е определение на манталитета на човека . Докато не почнете да уважавате по - малките от вас... няма да стане. Когато някой надигне глава и обърка плановете на свикналите на служебни купи и титли грандове и те почват да въртят конспирации и нз си какво.

Не казвам че съдията не повлия !! Обаче съм сигурен че няма нищо конспиративно , просто изтърва ситуациите , и то страничния, а не Таско .

KellyB

Мнениеот KellyB » 28 ное 2012 17:33

Ивайло Лудогорец написа:Казах го след мача с ЦСКА на цесекарите, сега ще го кажа и на Левскарите !!!! : ДОКАТО НЕ СИ ОПРАВИТЕ МАНТАЛИТЕТА , а именно : " Селяни" ; "Турци" и нз си какви епитети , НЯМА ДА ВИДИТЕ УСПЕХ , било то титла , купа , или успех в турнирите. Това че някои хора живеят в по - малки градове , или села не ги определя като селяни. Селянин е определение на манталитета на човека . Докато не почнете да уважавате по - малките от вас... няма да стане. Когато някой надигне глава и обърка плановете на свикналите на служебни купи и титли грандове и те почват да въртят конспирации и нз си какво.

Не казвам че съдията не повлия !! Обаче съм сигурен че няма нищо конспиративно , просто изтърва ситуациите , и то страничния, а не Таско .

Абе замълчи бе, отворко! Никой не е подпиран така брутално, имайте поне малко срам........ Вие минахте всякакви граници!
Последна промяна от KellyB на 28 ное 2012 17:35, променено общо 1 път.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 17:35

nedko написа:По-спокойно момчета, всички ревнахте в един хор, особено пък тия от Левски и ЦСКА. Точно пък вие левскарчета и цесекарчета най-трябва да мълчите - роман може да се напише колко съдийски аванти сте получавали, получавате и ще продължите да си ги получавате. За феновете на Ботев - нормално е да ви боли, но едва ли трябва да търсите точно там причината за загубата след като нищо не играхте и нямахте едно положение..Дузпа можеше да свири, може и да не свири. За отменения гол - има жълт в засада, към когото беше адресирана топката. За него беше вдигнат флага за засада.
И без обиди, моля!

То пък щото вие имахте хиляди положения! Айде моля ти се! Мача си беше резонен Х.
slabia_forever

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 28 ное 2012 17:35

tsonpen написа:
PFC Litex написа:
tsonpen написа:Засада на Цветков нямаше, но откъде страничният може да знае кой ще играе с топката?

Има изискване към страничните съдии "изчакай и виж, и тогава отсъди", така че тук съдията НЯМА никакво оправдание.

ОК, съгласявам се с това за момента. Не съм експерт.
Но така или иначе има нещо, което е повод за действие и/или объркване.

Нали имат 90 мнути в които трябва да са съсредоточени, това за объркването, някъде другаде. Нито веднъж не се объркаха съдийте в другата посока, един мач да сте загубили с грешка на съдията? Смешна работа, лека по лека се изкачвате в човешкото съзнание, като отбора на зализания Домнус Ефенди !

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 28 ное 2012 17:36

Ивайло Лудогорец написа:Не казвам че съдията не повлия !! Обаче съм сигурен че няма нищо конспиративно , просто изтърва ситуациите , и то страничния, а не Таско .

А, пич, чакай малко. С това"просто изтърва ситуацията" си я карате вече две години... :) Една дузпичка няма свирена срещу Лудогорец, човек ли трябва да умре в наказателното поле. Жалко, публиката ви макар и малка, ми беше симпатична, но с това подпиране...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”