tsonpen написа:Този мач доста ще се коментира.
Засада на Цветков нямаше, но откъде страничният може да знае кой ще играе с топката? Друг един или двама в жълти екипи бяха в засада. Можеше някой от тях да покаже, че няма да играе с топката.
Играта с ръка беше напълно неволна и не влияеше на развоя на мача. Сигурно е дузпа, но е нелепо да се твърди, че всичко това е преднамерено. Да си спомним в Загреб как съдията не видя играта с ръка на Марселиньо, а той никак не беше запленен от идеята да подкрепя Лудогорец.
Успях да гледам само второто полувреме. За мен Лудогорец игра по-добре и от тази гледна точка победата е заслужена. От гледна точка на реалните попадения и конкретни ситуации, може би наистина по-справедливо е равенството. Но няма как да е друго, освен това, което е отсъдено.
Аз се радвам, че зеленият състав беше определен по-смело и то за един не лек мач.
Не си спомняй ДРУГИ мачове, говорим за този. Винаги търсиш някакви оправдания за всичко. Винаги съм бил против да набеждават Лудогорец, че едва ли не е купил всеки мач, и сега не казвам че са го КУПИЛИ. Но съдията много повлия на крайния резултат.И може да вадиш и от 11 дерета вода, все едно. Хвани поне 1 път кажи: този път грешките бяха в наша полза, спасиха ни.