14 кръг Пирин ГД - ЦСКА София FT 0:5
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: 14 кръг Пирин ГД - ЦСКА София |28.11|
РАПИЛЯХМЕ ГИИИ! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
mistreated написа:Жалко е, че не успяхме да видим тази хубава победа. За сметка на това видяхме нещо отвратително в Пловдив. Направо да носят титлата на Домуса отново. Така и Миньор ще станат шампиони.
Ако визираш засадата, има според мен- много е близо вторият футболист и той е в засада реално, не Цветков- той си е виновен, че не се изтегли!

[offtopic]Изтеглете си програмката LShunter.tv Дири линкове за мачовете!

***САМО ЦСКА!***
- mistreated
- Контакти:
dreben23 написа:mistreated написа:Жалко е, че не успяхме да видим тази хубава победа. За сметка на това видяхме нещо отвратително в Пловдив. Направо да носят титлата на Домуса отново. Така и Миньор ще станат шампиони.
Ако визираш засадата, има според мен- много е близо вторият футболист и той е в засада реално, не Цветков- той си е виновен, че не се изтегли!
Отдавна се гледа само футболиста, който играе с топката. Да не говорим и за очевадната дузпа. Ето така се става шампион.
А ние можем само да съжаляваме, че Платини не играеше в началото на сезона. Също и че Присо не беше оставен на пейката през цялата есен за сметка на Сержиньо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- dreben23
- Контакти:
Re: 14 кръг Пирин ГД - ЦСКА София FT 0:5
Засада все си мисля, че има, а за дузпа не знам- гледах твърде малко от мача.
И не е съвсем вярно това, което казваш, засада е определено. Топката върви право при футболиста зад защитата, след това вече изкача Цветков. Поне така ми се видя, може и да греша, ся ще видим като излязат клипчета с хайлайтс.

***САМО ЦСКА!***
- mistreated
- Контакти:
dreben23 написа:Засада все си мисля, че има, а за дузпа не знам- гледах твърде малко от мача.И не е съвсем вярно това, което казваш, засада е определено. Топката върви право при футболиста зад защитата, след това вече изкача Цветков. Поне така ми се видя, може и да греша, ся ще видим като излязат клипчета с хайлайтс.
Страничния съдия е длъжен да изчака и да види кой ще ИГРАЕ с топката. Кой тръгва към нея отдавна няма значение.
- dreben23
- Контакти:
Не е вярно, но няма да спорим. 
Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят.

Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят.

***САМО ЦСКА!***
- mistreated
- Контакти:
dreben23 написа:Не е вярно, но няма да спорим.
Да, така е. Но просто радостта от победата днес не ми е пълна, заради такива помии, като тази в Пловдив. Как да вярвам, че ще станем шампиони, като гледам какво прави трупата на Домусчиев (под трупата имам предвид тази в БФС).
От друга страна вече съм убеден, че поне ще сме пак пред сините в крайното класиране.
- dreben23
- Контакти:
Е, има доста време, ще видим какво ще стане- ако не се отърват от добрите ни играчи, като Мишел, Саша, Черни, Попов например, можем да се борим докрай за титлата, в противен случай ще ни е много трудно, но и аз мисля, че все пак ще сме пред Левски накрая. 

***САМО ЦСКА!***
И ако Присо започне още веднъж титуляр, или поне се появи и за една минута накрая ще е грехота. Анисе, Сержиньо и Скиорили явно са много здрава тройка, а и Тенгариня зад нападателя също не е зле, днес след като влезе той около 65-тата минута вкарахме 3 гола за 15 минути.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
Янис Зику написа:И ако Присо започне още веднъж титуляр, или поне се появи и за една минута накрая ще е грехота. Анисе, Сержиньо и Скиорили явно са много здрава тройка, а и Тенгариня зад нападателя също не е зле, днес след като влезе той около 65-тата минута вкарахме 3 гола за 15 минути.
Аз това откога го повтарям