Вицепрезидентът М.Попова: Да махнем доживотния затвор...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицепрезидентът М.Попова: Да махнем доживотния затвор...
Не само че не трябва да се премахва затвора доживот,но трябва да се върне отново и смъртната присъда за особено жестоки престъпления.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
И като върнат смъртната присъда нищо няма да се промени! Целта на наказанието е да даде някакъв пример. Наличието на смъртна присъда не променя броя на деянията които попадат в графата "престъпления за смъртна присъда".
Corwin написа:1977 написа:Corwin написа:А какво общо има член втори?
Цялата държавна власт произтича от народа.
Това сме ние братле.БГ народа.А ние сме против премахването
Чакай, аз още не зацепвам. Какво общо има конкретно с изказването, защото аз не знам да е проведено проучване дали да се премахне или не. Просто ми се струва, че някой хора си пишат е така тоя член първи (алинея втора, очевидно сгреших в първото мнение).Аз лично съм да се дава право на осъдените на доживотен затвор да избират това или смъртно наказание.
Ти много хуманен ще дойдеш бе приятелю!А убития от този същия имал ли е алтернативата -да живея или да умра?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Ние ги избираме тия, които ни управляват. Те са НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. Проблемът е, че говорят едно и вършат друго и ни лъжат. Не може някой убиец, който трепе наред да го пуснат след 15-20 дори и повече години и да се разкарва насам-натам.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]
Бахти само аз ли съм ЗА това предложение?
Не става въпрос за пълно премахване а да имаш право на замяна!

Аз пък искам да върнат смъртното наказание...... хората са казали "смърт за смърт" има такива изроди дето искам да се пържат на стола.

1977 написа:Corwin написа:1977 написа:Corwin написа:А какво общо има член втори?
Цялата държавна власт произтича от народа.
Това сме ние братле.БГ народа.А ние сме против премахването
Чакай, аз още не зацепвам. Какво общо има конкретно с изказването, защото аз не знам да е проведено проучване дали да се премахне или не. Просто ми се струва, че някой хора си пишат е така тоя член първи (алинея втора, очевидно сгреших в първото мнение).Аз лично съм да се дава право на осъдените на доживотен затвор да избират това или смъртно наказание.
Ти много хуманен ще дойдеш бе приятелю!А убития от този същия имал ли е алтернативата -да живея или да умра?
Аз просто смятам, че доживотната е по-кофти наказанието както за осъдения, така и за държавата.
runnersa написа:Бахти само аз ли съм ЗА това предложение?![]()
Още когато бил невръстно дете, Михаил Лещарски изпитал ударите на живота върху себе си. Имал тежко детство, бил малтретиран жестоко, а собствената му майка така и не го защитила.
Когато възмъжава, вижда начин да й отмъсти – изнасилва я.
Това обаче не е достатъчно за Михаил, гласовете в главата му говорят, че трябва да убива. Само така може да накаже майка си. Така извършва първото си убийство. Докато измъчва 59-годишната Елена, той вижда родителката си в нейно лице. И още повече озверява. Като символично прекъсване на връзката майка-дете, той решава отреже едната гръд на жертвата си. С кръвта й рисува кръст на челото.
С този ритуал той символично убива женското начало. „Мразя всички жени! Те приличат на майка ми”, разказвал хладнокръвно Лещарски пред полицаите.
Доживотен затвор за този ли? Как бе няма такова нещо!!! Нали утре ще го пуснат и ще навести ТВОЕТО семейство!
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
Ама тази сериозно ли е предложила такова нещо
Знаем си, че нещо произлязло от ГЕРБ до нищо добро не може да доведе. Иначе и аз съм против смъртното наказание, но "доживотен затвор без право на замяна" не трябва да се пипа...

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Аз просто смятам, че доживотната е по-кофти наказанието както за осъдения, така и за държавата.
Е какво предлагаш:да ги пускаме за да убият някой друг?Или да ги трепаме направо?
Е какво предлагаш:да ги пускаме за да убият някой друг?Или да ги трепаме направо?
с това слагам край на всякакви дискусии: