п.п. xardyer ако помислиш малко логично погледни датите на регистрации във форума на Ботев Враца. За къв чеп му е да си прави две рагистрации там.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
xapdyep написа:лек, да ти се извинявам за нещо, което знаеш, че е така - няма как да стане. кажи ми, имаш ли обяснение как точно сега е било променено)) честно ти казвам, много се изложи и най-вече пред твоите хора.
burgazliqta написа:Заставам зад ntodorov. Лично го познавам и знам че е почтен човек, с обноски и маниери и най-малко лъжец. Когато сгреши нещо си признава грешката и си понася последсвията. Така че напълно му вярвам, че казва истината.
п.п. xardyer ако помислиш малко логично погледни датите на регистрации във форума на Ботев Враца. За къв чеп му е да си прави две рагистрации там.![]()
Чакам смислен отговор на въпроса, а не от типа "виж мнението кога е променено" и т.н. Не обмисляш ли варианта, че не само ти и той посещават този форум?? Даже за колегата ntodorov се съмнявам да е редовен посетител във форума им.
ntodorov написа:xapdyep написа:лек, да ти се извинявам за нещо, което знаеш, че е така - няма как да стане. кажи ми, имаш ли обяснение как точно сега е било променено)) честно ти казвам, много се изложи и най-вече пред твоите хора.
![]()
ТуЙ е сектант. Показваш му, доказваш му и то пак...![]()
ПС: Моите хора ме познават и съм сигурен, че вече ми се чудят на акъла, защо още се занимавам с теб.
subzero написа:А ве за ко за....е другия форум ??? Толкоз го чакахме.
Bourgas написа:subzero написа:А ве за ко за....е другия форум ??? Толкоз го чакахме.
Нямам нет от 2 седмици, утре се включвам, нищо не съм за****, влиайте и там.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта