Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
вие повдигнахте въпроса за бройката в тези мачове. а, ти за мобилен интернет не си ли чувал???
xapdyep написа:вие повдигнахте въпроса за бройката в тези мачове. а, ти за мобилен интернет не си ли чувал???
Чувал съм извинявай, не знаех, че зелен Бургас е на път с милион и един фенове. Радвам се, че има толкова много айляци в града по време на работен ден

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

не бе, не ние най - важния мач. такива като плевен сме ги били и ще ги бием, отново. и спокойно, просто влизам в форумите на гонг да видя как феновете се настройват, за мачовете от днешния кръг. ама тука само за нефтохимик се пише. а, ми беше интересно да видя как върви организацията при вас за славия. и стига си ме целувал, смяната за вечерта свърши.
xapdyep написа:не бе, не ние най - важния мач. такива като плевен сме ги били и ще ги бием, отново. и спокойно, просто влизам в форумите на гонг да видя как феновете се настройват, за мачовете от днешния кръг. ама тука само за нефтохимик се пише. а, ми беше интересно да видя как върви организацията при вас за славия. и стига си ме целувал, смяната за вечерта свърши.
А аз влизам вЪВ форумите на Гонг, за да видя как вървят нещата с феновете на Черноморец. Останалите не ме интересуват. И аз съм приятелски настроен, на приятелите си раздавам целувки. Успех.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

xapdyep написа:ntodorov написа:Bartolomej написа:Спартак Плевен - Черноморец - сряда 0:4
Пирин Гд - Черноморец неделя 0:1
-------------------------------------------------
Спартак Пл - Нефтохимик сряда
Пирин Гд - Нефтохимик неделя
В рамките на 4 дена мачовете на двата отбора се повтарят .
Ами да пожелаем на съгражданите ни да повторят нашите резултати.
недей се прави, точно ти във форума на ботев враца, каза че си ги подкрепял и съжаляваш, че не са продължили!!! ЛИЦЕМЕРИ!
Пич. За мен ли говориш ? Ако ли да - я ми прочети това мнение, в което съм съжалявал, че Ботев Враца не са продължили. Нашето лицемерие не може да се мери с вашите лъжи и фантазии. Там сте безгранични. Признавам.
Доколкото си спомням обаче точно ти и мазут споменавахте за счупени носове и "жалване" при кмета в същия този форум. Туй за кмета е пак част от мантрата ви. Там във форума на Ботев не коментирах писанията ви, но тук ще ти кажа, че се разхождаш по ръба на бръснача и е добре да си мериш приказките.
Много усилия ни трябват да предотвратим вендета, но такива, като теб продължават да наливат масло в огъня. Повярвай ми - не правиш добра услуга на коректните фенове на Нефтохимик.. Наистина започвам да си мисля, че толерантността ни се възприема твърде погрешно.
ПС: Ти що не си в Плевен ? Или си воайор... То в Бургас е пълно с такива, като теб...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
xapdyep написа:Bartolomej написа:Само ще има кажа на съгражданите , че ако идат на който и да е от двата мача по-малко от нас зилен Бургас е мираж![]()
Доста километраж трябва да навъртят , за да ни стигнат
В момента към плевен пътуват 100 човека! До колкото си спомням вие бяхте 10 там. Така, че миража е че, хората в Бургас се раждат да бъдат акули.
600 са. Така казаха на петолъчката. Фенове на Нафтата от цялата страна се събират в Плевен. Предай нататък.
ntodorov, И аз и ти знаем, че си си изтрил мнението! мъжкарска постъпка, Браво и поздравления. и просто имам телефон, на който съвсем случайно имам достъп до интернет.
xapdyep написа:ntodorov, И аз и ти знаем, че си си изтрил мнението! мъжкарска постъпка, Браво и поздравления. и просто имам телефон, на който съвсем случайно имам достъп до интернет.

Държа да ми се извиниш публично или лично, ако предпочиташ.
Не допускам въшки и гниди, като теб да си играят с моята доблест и чест.
Ела днес и ми докажи това, което твърдиш.
Ако има нещо, на което най - много държа в живота - това е честността. ЧАКАМ ДА МИ ПОКАЖЕШ ТОВА МНЕНИЕ.
ПС:http://forum.gong.bg/chernomorets/viewtopic.php?f=81&t=124987
Ето я цялата тема. Моето мнение е там. Същото това мнение споделих снощи и на Дизела, за което той изпусна парата. Всеки умен и разумен човек ще
разбере, какво твърдя, какво съм мислил...При факта, че не съм модератор в този форум всеки може да прецени, как и кога мога да изтрия мнението, което Хардуер ми вменява...
[offtopic]:shock: ТоА мА изуми...[/offtopic]
имаш добри актьорски умения, поне на калвиатурата
пич, видях го с очите си, какво ми говориш, аз няма как да докажа... при положение, че е изтрито мнението ... и не ме квалифицирай с епитети, че точно ти обиждаше и плюеше по момчета от нефтохимик, които нямаха нищо общо. или забрави?

ntodorov, сега пак ли ще ме оцветиш с епитети??? или ще ме баннеш, че казвам истини и използвам приличен език:
http://forum.botevvratsa.com/viewtopic. ... 4&start=20
Re: Нефтохимик - Ботев (1/16-финали Купа на България) реванш
Мнениеот ntodorov на 24 Ное 2012 21:16

Последна промяна ntodorov на 28 Ное 2012 12:53, променена общо 1 път
====================================================================
Защо си си променил мнението, преди 25 мин??? Странно!
http://forum.botevvratsa.com/viewtopic. ... 4&start=20
Re: Нефтохимик - Ботев (1/16-финали Купа на България) реванш
Мнениеот ntodorov на 24 Ное 2012 21:16

Последна промяна ntodorov на 28 Ное 2012 12:53, променена общо 1 път
====================================================================
Защо си си променил мнението, преди 25 мин??? Странно!