Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд

Мнениеот fena » 27 ное 2012 19:49

Марешки: Няма драма за собствеността.
Президентът на Локомотив Веселин Марешки реагира гневно на дописка на провинциална кореспондентка на столичен ежеднивник, която бодро докладва, че клубът още не е придобит от него.

"Явно на много хора сме им трън в очите, щом всеки ден се занимават с нас. Локомотив се стабилизира като клуб, а представителният отбор върви нагоре. Явно никой не ни е слагал в сметките и това седмо място в класирането не могат да го преглътнат. На тези "доброжелатели" обаче ще кажа, че Локомотив през пролетта ще е още по-силен. Сега сме седми без подготовка и със селекция в последния момент. При по-добър треньор, какъвто е Стефан Генов и с нови попълнения, ще бъдем още по-напред", заяви Марешки. Феновете и служителите на Локомотив не бива да се притесняват, защото аз съм отговорен човек и не бягам от ангажиментите си. Те могат да ви кажат, че откакто съм начело нито веднъж не са се бавили заплати и премии. При това с платени данъци. В това отношение сме изрядни и няма скрито-покрито като досега. Бях изненадан от едни огромни задължения, но в никакъв случай не съм уплашен. Аз съм човек, който обича предизвикателствата и се справя с тях", каза още Веселин Марешки.
http://www.marica.bg/show.php?id=93998
Последна промяна от fena на 27 ное 2012 19:51, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 27 ное 2012 20:47

fena написа:Марешки: Няма драма за собствеността.
Президентът на Локомотив Веселин Марешки реагира гневно на дописка на провинциална кореспондентка на столичен ежеднивник, която бодро докладва, че клубът още не е придобит от него.

"Явно на много хора сме им трън в очите, щом всеки ден се занимават с нас. Локомотив се стабилизира като клуб, а представителният отбор върви нагоре. Явно никой не ни е слагал в сметките и това седмо място в класирането не могат да го преглътнат. На тези "доброжелатели" обаче ще кажа, че Локомотив през пролетта ще е още по-силен. Сега сме седми без подготовка и със селекция в последния момент. При по-добър треньор, какъвто е Стефан Генов и с нови попълнения, ще бъдем още по-напред", заяви Марешки. Феновете и служителите на Локомотив не бива да се притесняват, защото аз съм отговорен човек и не бягам от ангажиментите си. Те могат да ви кажат, че откакто съм начело нито веднъж не са се бавили заплати и премии. При това с платени данъци. В това отношение сме изрядни и няма скрито-покрито като досега. Бях изненадан от едни огромни задължения, но в никакъв случай не съм уплашен. Аз съм човек, който обича предизвикателствата и се справя с тях", каза още Веселин Марешки.
http://www.marica.bg/show.php?id=93998

Добре казано, Марешки има голям прогрес, браво !!!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 27 ное 2012 22:03

motorbreath написа:Всичко е в реда на нещата.Локомотив Пловдив - прави се пълен правен,финансов и икономически анализ.Едва при благоприятни резултати на наложената проверка може да се стигне до сделка,в която новият собственик става притежател на всички активи и пасиви на предприятието било то отбор,завод или търговска верига.Ботев Пловдив - нищо подобно.Прекратяване на дейността на ПФК БОТЕВ Пловдив1912 АД. със едноличен собственик Димитър Христолов и регистриране на чисто ново СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ БОТЕВ 1912,което наследява само и единствено едно голямо НИЩО от предшественика си.Следователно КТБ в лицето на Цветан Василев не поемат нито активи,нито пасиви на търговското предприятие ПФК БОТЕВ Пловдив 1912 АД.

Спомни си 2001 година и тогава се прави на разбирач.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 ное 2012 22:12

Dexter Lord написа:
motorbreath написа:Всичко е в реда на нещата.Локомотив Пловдив - прави се пълен правен,финансов и икономически анализ.Едва при благоприятни резултати на наложената проверка може да се стигне до сделка,в която новият собственик става притежател на всички активи и пасиви на предприятието било то отбор,завод или търговска верига.Ботев Пловдив - нищо подобно.Прекратяване на дейността на ПФК БОТЕВ Пловдив1912 АД. със едноличен собственик Димитър Христолов и регистриране на чисто ново СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ БОТЕВ 1912,което наследява само и единствено едно голямо НИЩО от предшественика си.Следователно КТБ в лицето на Цветан Василев не поемат нито активи,нито пасиви на търговското предприятие ПФК БОТЕВ Пловдив 1912 АД.

Спомни си 2001 година и тогава се прави на разбирач.

Греда, опитай пак. Бялото не е жълто.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

bobi1912
Контакти:

Мнениеот bobi1912 » 27 ное 2012 22:53

Jorjy1966,а защо сменихте толкова президенти да не би половината да ви ги отсреляха като диви патици

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 27 ное 2012 23:25

bobi1912 написа:Jorjy1966,а защо сменихте толкова президенти да не би половината да ви ги отсреляха като диви патици

Това ти ще кажеш,защото си по запознат ,но винаги се намира някой да инвестира в Локомотив.Дай да не се еб..ме един друг,защото няма скрито- покрито между нас,просто трябва да запазим,не добрия тон, а някакви граници ,що годе приемливи за съперничеството ни.Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 28 ное 2012 09:14

Вярно е през вас са минали много президенти,но това не ви прави голям отбор!Повече от половината от тях първо са искали да закупят акции на ПО ГОЛЕМИЯ отбор в Пловдив,И след като не са успявали са се задоволявали с Локомотив.Справка Жоро Илиев и Коко Динев! ;)

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 28 ное 2012 09:53

motorbreath написа:Бля-бля-бля...Отново доказахме и показахме че в Пловдив сме №1, а и не само в Пловдив, а и в цяла България. ФАКТ.

Факт! :lol:
:mrgreen:
Хубаво е сутрин да те развеселяват :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 ное 2012 10:19

Жълтите кълнат и треперят от страх щото много добре осъзнават, че ако Марешки се запали по футбола и реши да дава пари се задава отново черно-бяло робство.За нас винаги ще се намери човек, който ще реши да дава пари за Пловдивския Любимец...те да му мислят щото отбора им се издържа от държавни пари и при една смяна на властта си заминават там, откъдето дойдоха.

Колкото до Марешки - нали неговия човек Почеканов беше казал в едно интервю, че преговаряли с много фирми на локомотивци, които имат желание да дават пари за клуба.
Не личи да му е труднон на Марешки да издържа клуба дори и да вдигне чувствително бюджета.
Каква е причината заможни бизнесмени, които са локомотивци и имат желанието да помагат да не са в управата на клуба?
Марешки изчаква ревизията така ли? :)
Изображение

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 10:37

Ванко_Ултраса написа:Жълтите кълнат и треперят от страх щото много добре осъзнават, че ако Марешки се запали по футбола и реши да дава пари се задава отново черно-бяло робство.За нас винаги ще се намери човек, който ще реши да дава пари за Пловдивския Любимец...те да му мислят щото отбора им се издържа от държавни пари и при една смяна на властта си заминават там, откъдето дойдоха.

Колкото до Марешки - нали неговия човек Почеканов беше казал в едно интервю, че преговаряли с много фирми на локомотивци, които имат желание да дават пари за клуба.
Не личи да му е труднон на Марешки да издържа клуба дори и да вдигне чувствително бюджета.
Каква е причината заможни бизнесмени, които са локомотивци и имат желанието да помагат да не са в управата на клуба?
Марешки изчаква ревизията така ли? :)

Причината е ,че никой не ви бръсне за сливи!
slabia_forever

Върни се в “Локо Пловдив”