Николай Колев - Босия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Колев - Босия
Какви случки, кръгове и интереси ви гонят? Вижте вида на Босия, та той е същински Радой Ралин. Може да подкрепяте или не това, което мисли, казва и действа, но този човек не обслужва ничии интереси и със сигурност казва това, което мисли.
Задавам само няколко въпроса, мисля че всеки може да си отговори на тях:
Според вас кой от Босия и който и да било политик(премиера,Дянков,Станиш) от др. страна е по-начетен,възпитан,интелигентен,грамотен?
Според вас за кой от 2-та измежду Босия и да речем премиера има повече "слухове"?
Оставям настрана "слуховете", а според вас не е ли прав Босия (въпреки че за него има слухове) в това което казва
и за което отиде да замеря парламента с домат?
Значи босия бил от ДС (според слухове) и дисидентството му било задача на службите а какъв ли е
бил пък охранител No 1 на Т.Живков и С.Сакскобурготски?
и т.н.т.
Според вас кой от Босия и който и да било политик(премиера,Дянков,Станиш) от др. страна е по-начетен,възпитан,интелигентен,грамотен?
Според вас за кой от 2-та измежду Босия и да речем премиера има повече "слухове"?
Оставям настрана "слуховете", а според вас не е ли прав Босия (въпреки че за него има слухове) в това което казва
и за което отиде да замеря парламента с домат?
Значи босия бил от ДС (според слухове) и дисидентството му било задача на службите а какъв ли е
бил пък охранител No 1 на Т.Живков и С.Сакскобурготски?
и т.н.т.
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Кофтито е 4е за протеста правят заявка 20хиляди в нета,а излизат 50 4овека
LyuboKov написа:... Вижте вида на Босия, та той е същински Радой Ралин...

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ама и ти си един... Същински Диков, добре че си го изтипосал на аватара си/.... Прочети си мнението и виж как олеква.. Носил май на някого нещо си, някога.... Една баба ми каза...
MORSKI написа:ама и ти си един... Същински Диков, добре че си го изтипосал на аватара си/.... Прочети си мнението и виж как олеква.. Носил май на някого нещо си, някога.... Една баба ми каза...
Нали това ти казвам. Жалко, че не мога да намеря информацията и говоря само по бегли спомени. Че така олеква мнението ми, олеква.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!