Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 27 ное 2012 08:08

hristo1306 написа:
burgazliqta написа:Лесен жребий, играем с Локо София.

Дано финала в Бургас да е Бургаски !

За съжаление единият от двата отбора не притежава нужните спортно-технически качества, за да достигне до финал, Ице. Познай кой.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 ное 2012 08:49

ntodorov написа:

Локо все пак има добри играчи. Аз съм умерен оптимист за този мач. Можеше да ни се падне обаче по-лек отбор.
[offtopic]Втръсна ми да гледам Локо Сф[/offtopic]

Колко по-лек? Мисля си, че това си е перфектен жребий. Локото се чудят как да си запазят мястото в групата тази година и купата едва ли ще им е приоритет.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 ное 2012 11:01

Добър ден, акули, хамсии, скумрии, скаридки и медузи. Чакате ли с нетърпение утрешния ден и мача със Славия 8-) Аз лично нямам търпение и вече съм си уредил легалния престой на стадиона без да се налага да си гледам шайбата дали ще дрънне :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

АКУЛА
Контакти:

Мнениеот АКУЛА » 27 ное 2012 11:20

Черноморец с агитка от кандидат миски срещу Славия!

http://www.burgasnews.com/vazhni-novini ... htu-slaviy

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 ное 2012 11:33

АКУЛА написа:Черноморец с агитка от кандидат миски срещу Славия!

http://www.burgasnews.com/vazhni-novini ... htu-slaviy

Яко, заслужава си да го направим нова тема!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 ное 2012 15:13

калпазанчо написа:Добър ден, акули, хамсии, скумрии, скаридки и медузи. Чакате ли с нетърпение утрешния ден и мача със Славия 8-) Аз лично нямам търпение и вече съм си уредил легалния престой на стадиона без да се налага да си гледам шайбата дали ще дрънне :mrgreen:

Чакаме Владич , чакамее ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 ное 2012 16:32

nasko75 написа:Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .

остави си телефона - и кажи кой искаш да те поздрави, след като за тебе е толкова важно...или си зает да си оттегляш подписа от събранието?[/quote]
На мен ми е през оная работа дали някой футболист "ще благоволи" да поздрави публиката след мача ... въпрос на елементарна култура и възпитание .[color=#FF0000] Явно Стоян Колев , Траян , Паланков , Преслав , също Шаешу , Жужу и Асис преди време , са по глупави да го правят ...или нямат богатата визитка на игралите срещу Спартак . Явно момчетата които бяха дошли на стадиона в студа , в делничен ден и в предрешен мач ... и не спряха да пеят и скандират през цялото време , са били длъжни да присъстват . [/color]
Колкото до подписа - както съм написал "ако има техническа възможност" . Ако няма - здраве да е . Няма да ме затрудни по-късно да напиша друга молба ( ако сметна че е необходимо ) . С мен или без мен - все тая ... броя на членовете на Фенклуба ще зависи най-вече от неговата дейност и от официалната му позиция по някои въпроси .
п.п. Маркираното в червено се нарича "сарказъм" - надявам се да не го приемеш буквално ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 ное 2012 16:59

petkan написа:
hristo1306 написа:

Дано финала в Бургас да е Бургаски !

За съжаление единият от двата отбора не притежава нужните спортно-технически качества, за да достигне до финал, Ице. Познай кой.

При всички мачове за купата между двата бургаски отбора-победителят е бил все един и същ.Познай кой?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 ное 2012 17:24

Да бе Дизел, така е. Ама нали не си мислиш, че евентуален мач в този момент между двата отбора ще е равностоен и статистиката до момента ще играе на терена :roll: Справка Спартак Плевен ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 ное 2012 17:25

17:25