Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

shamar
Контакти:

Re: Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Мнениеот shamar » 09 сеп 2009 13:17

всеки си отговаря за себе си - ти избираш - слуга в рая или цар в ада!аз ли4но съм избирам в ада.
аз ако бях ли4но щях да избера да играя редовно , не знам за теб , но на мен тея 15 мин за 2 години ми се струват доста малко! говориш примерно - отговарям примерно- по твоята логика не знам с какво и двамата са показали , 4е са достойни да носят нац .фанелка
и аз лично не смятам , че като излезеш на вън да игареш и там си резерва това трябва да ти гарантира място "някъде",аиде поне ако си се доказъл и си заслужил и нямаш кои знае каква алтернатива- да.
за волейбола много не си прав-винаги сме имали мн добри игра4и(понякога най-добрите) но този път имаме и отбор! и заслугата е единствено на трениора

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 сеп 2009 13:31

Абе Шамар каде ги видя тия 15 минути за две години :) хората играят доста по често даже и голове вкарват отвреме на време и то не на Спортис Своге и Арсенал Розова долина,а на истински отбори.Като е толкова добър Камбуров защо за всичките тия години неуспя да си уреди трансфер в западен отбор,а ходи да рита из разни емирства като даже и там не успя да се наложи.Това си е играч само за родна консумация,не става за исинския футбол,а още по малко за националния отбор.Ако не ми вярваш вземи се поразрови из Vbox-са погледай малко голове на Божинов и Домо и после виж тези на Камбуров,разликата пич е много много голяма.

shamar
Контакти:

Мнениеот shamar » 09 сеп 2009 13:42

не познавам камбуров , не го харевам и не му гледам мачовете и не му следя кариерата , просто защитавам тезата , 4е в нац. отбор трябва да играят най-подготвените и най-добре представящите се-щом толко следиш домовчийски кажи колко гола е отбелязал последните 2 години-божинов беше голям талант , но си остана бе6е- кажи ми колко мача и изиграл последните 2 години титуляр и от коя дата и година датира последният му гол -само официални мачове и за двамата

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 09 сеп 2009 14:37

ИТАЛИЯ ЧЕ НИ БИЕ КАТО МАЧЕ У ДИРЕК!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 09 сеп 2009 14:39

PFC Litex написа:Кое му е пък старото на националния отбор?

Домовчийски - 23г.
Манолев - 23г.
Ив. Попов - 22г.
Пл. Николов - 24г.
Влади Гаджев - 22 г. /включвам го защото ако не му бе контузията сега щеше да е титуляр/

Другите сега от състава са на средна възраст около 26-28 години.

Има двама трима на преклонна за футбола възраст и Вие изкарахте всичките пенсионери.

Отдолу идват Цачев, Тонев, Караджов, И. Иванов, Георги Миланов, Момчил Цветанов но те ще са в квалификациите за европейско.

Батко, пропусна да заключиш една тема, моля те се коригирай. хахахахахах :)

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 09 сеп 2009 14:49

АЛО, PFC LITEX - МЛАДЕЖ К'ВО ЗАКЛЮЧВАШ НАРЕД, БЕ ПИЧ! ОСТАВИ ХОРАТА ДА ПИШАТ! ТИ СИ БЕТЕР БАЙ ТОШО И ЧЛ.1... МА ТИ СИ МАЛЪК И НЕ ГИ ЗНАЕШ ТИЯ НЕЩА!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 сеп 2009 17:35

Че откъде знаеш колко е малък? :shock:

Върни се в “Национален отбор”