Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 21:10

Djack_84 написа:Ходя на всеки мач на Герена.И мен ми е болно.Не ми е в стила да плювам и да критикувам.По-скоро съм оптимист,както Ралка и няколко други тук от форума.Мисля си и вярвам,че Илиан ще се справи.С нетърпение чакам края на полусезона – ще се вземат две-три нови попълнения,играчите трябва малко да се поуспокоят и да заиграят по-освободено и ще се получи.Трябва ни един централен защитник и разиграващ халф,другото си го имаме.Пелето да мине в центъра с Влади,да се дават повече щансове на Тонев(голям талант и играе навито и е перде)Другите юноши им трябва още малко.Очаквам напролет да си вдигнат нивото играчите,които са доказали,че могат да играят далеч по-силно – визирам Гаджев,Мюлдер,Старокин и Пинто.

Дано си прав, приятелю, дано.
Само Левски!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 ное 2012 22:48

Само аз ли не помня Старокин да е играл силно при нас? Винаги ми е късал нервите, но напоследък като му чуя името се отчайвам. Най-голямата гавра с нас ще е да го оставят и да разкарат Пинто.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 22:58

Не , и други не помнят, ама или е заради това, че е юноша на цска, или не знам. Определено има силни мачове Орлин.
Само Левски!

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 26 ное 2012 10:45

Levski4Ever написа:Само аз ли не помня Старокин да е играл силно при нас? Винаги ми е късал нервите, но напоследък като му чуя името се отчайвам. Най-голямата гавра с нас ще е да го оставят и да разкарат Пинто.

Този за съжаление ми е най-отвратителният футболист в Левски. Забележете всеки мач в който играе, колко пробива има през зоната му и съотвенно от тях вкарвани голове и колко сбъркани или пресечени пасове прави и се получава контраатака за противника! :idea: Последното, донякъде важи и за Прохазка и най-вече Гаджев.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2012 20:36

Levski4Ever написа:
bardon_27 написа:
blue avalanche написа:Треньорът,който разбира от модерен футбол,беше изгонен от "пенсионера" и "бияча",които разбират от...какво?
ПП.За всички мрънкалници-Алгоркон! ;)

За Костов ли говориш? Ако е за него и аз си мисля, че трябваше да остане по-дълго.

Костов ни е*а мамата. Кога Левски е играл без таран, а с фалшиви деветки?

Говорим за модерен футбол.За футбола на Ман Юн,Ювентус,Барса,Ман Сити,...
Не за футбол от времето на К.Миланов... ;)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 ное 2012 20:45

blue avalanche написа:Говорим за модерен футбол.За футбола на Ман Юн,Ювентус,Барса,Ман Сити,...

Къде пак на тея големи отбори се хвърляш? Говорим за български футбол и футболисти. Все пак ти кой предпочиташ да гледаш на върха на атаката - Жуниор или Гара Дембеле? ;) Левски от такъв нападател има нужда, а не от разни бавни и неспособни на нищо нападатели. Да мачка защитниците и да отваря пространства за хора от халфовата линия, да може да играе с глава, и като му дадат топката в 90% от случаите да бележи!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2012 20:49

Levski4Ever написа:
blue avalanche написа:Говорим за модерен футбол.За футбола на Ман Юн,Ювентус,Барса,Ман Сити,...

Къде пак на тея големи отбори се хвърляш? Говорим за български футбол и футболисти. Все пак ти кой предпочиташ да гледаш на върха на атаката - Жуниор или Гара Дембеле? ;) Левски от такъв нападател има нужда, а не от разни бавни и неспособни на нищо нападатели. Да мачка защитниците и да отваря пространства за хора от халфовата линия, да може да играе с глава, и като му дадат топката в 90% от случаите да бележи!

Специално в играта с глава Дембеле беше много зле.Аз,поне,си спомням само един негов гол с глава.
"Бавни и неспособни на нищо нападатели" няма нищо общо с това дали играча е таран или не.Справка:Демба-Нирен... :mrgreen:
И пак справка:В.Домовчийски...

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 ное 2012 23:54

Въпроса е, че все взимаме "големи голаджии" и все се оказват някакви дървари. В последните години минаха какви ли не нападатели и единственият, който остави следа е Дембеле. Той компенсираше не особено добрата игра с глава с много тичане, агресия и мощ. :)
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 27 ное 2012 10:49

Относно Старокин и това,което имам предвид,че е показвал далеч по-добри игри е престоя му в Черноморец.Освен това той не става за ляв бек а за вътрешен (дефанзивен) халф.А за селкцията вече споменах - Домовчийски,Гара,Ники Димитров,Тодор Неделев,един добър центр.защитник + Милиев - полошината от тези да дойдат ще е повече от добре.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2012 14:51

Djack_84 написа:Относно Старокин и това,което имам предвид,че е показвал далеч по-добри игри е престоя му в Черноморец.Освен това той не става за ляв бек а за вътрешен (дефанзивен) халф.А за селкцията вече споменах - Домовчийски,Гара,Ники Димитров,Тодор Неделев,един добър центр.защитник + Милиев - полошината от тези да дойдат ще е повече от добре.

Че,той,Милиев си е наш.Беше под наем в Израел.
Домовчийски в момента е много зле.Ако някой предложи друг играч с по 10мин. игра на 5 мача сигурно ще съборите "тавана" на форума.Защо смяташ,че при Домо е по-различно?
На Неделев такава трансферна цена ще му тряснат,че дори и да я платим тя ще го "смачка".Както стана с Бербатов в МЮ."Какво играе за тези пари?" и т.н.
За Дембеле да дойде под наем-забрави!Нали не мислиш,че Левски може да му плаща заплатата?Или половината от заплатата?

Върни се в “Архив”