Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот konvoec » 26 ное 2012 19:01

Чета тук за пълна подкрепа.... Е колко пъти, колко време? Изредиха се всякакви некадърници и все "пълна подкрепа". Подкрепата е реално и нормално да я има, при някакви наченки на работа, които се виждат. С това, което казвам, гледам да се обоснова. Илиан Илиев дойде, прави подготовка, каза, че той е избирал играчите, говори още много неща, които всички знаем много добре. Наслушахме се на обещания, а в последно време на мънкане под носа. Да, Илиан Илиев си мънка нещо под носа и не сяда да зяви нещо. Да каже, оставете ме намира, искам да работя, нещо от сорта. Няма такива. Човекът продължава да си мънка. Миналият сезон пък се наслушахме как сме щели да видим "новото лице на Левски". Миналото си е минало. Та, докато Илиан си мънка, прическата не спира и той да дрънка едно и също. Поне да освежи репертуара, но отде толкова акъл??? Прическата - Иво Тонев, не спира да обяснява как Левски е много сериозен отбор, знаел какво е Левски и т.н. Най-запомнящото се от изказванията му е това, как каквото имал да каже на играчите и треньорскто ръководство, щял само на тях да им го каже. И така, някъде.... няколко месеца, колко станаха? Него също не го чухме да заяви нещо твърдо.
Мога да се чудя на хората, които са доволни по един или друг начин от игра, ръководене на клуба, играчи и изобщо всичко. И въпреки че ходих на доста мачове този полусезон, а не мисля и да се отказвам да ходя за в бъдеще, не съм за "пълна подкрепа". Ще ида, ще гледам "играта" и един готин пич с мегафон ще ме псува, защото не пея! :mrgreen:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 26 ное 2012 19:05

milen.hristov написа:
zlatan написа:злоби не говори за Херо че ми е слабост-моля те.Да Левски ще има пари за селекция или по-точно Илиан и хората около него,но все си мисля и аз че ще се докарат удобни футболери.Заричам се днес че това ще бъде последния трансферен прозорец в който имам вяра на Илиан и хората му,на лято ще се види дали ще продължа да вярвам на тези хора.Обещах си да дам една година на Илиан и ще го направя.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

А съм на същото мнение, пълна подкрепа за Илиан целият сезон, за това и понякога да има какво да се критикува, гледам да си го спестя, и да не го пиша, особено ако не е за нещо достъчно сериозно, но такива грешки в Левски в момента от Илиан и екипа му (включително и Иво Тонев не виждам).
Ако се наложи щнае критикувам и искам промени, чак от август,септември нататък.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год и от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

И аз бях на това мнение до мача в Разград. Там с очите си видях как Илиан Илиев вместо да влезе на полувремето при футболистите и да ги надъха, да смени тактика или каквото и да е той СТОЕШЕ пред съблекалнята и пушеше цигарка или по точно от тези електронни наргилета, а вътре Старокин?!? и Гаджев?!? правеха разбор викаха караха се а другите мълчаха. След като Илиан влезе 2 минути тишина и той отново се изнесе.........С тези си действия за мен Илиан Илиев е един страхливец и незабавно трябва да бъде махнат от Левски.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
vlado77
Контакти:

Мнениеот vlado77 » 26 ное 2012 20:07

Кажи от каква позиция го видя това?Аз бях в сектора и не съм,а и не можех да видя съблекалните.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 ное 2012 20:12

За мен в Левски трябва да се случат три неща и ще тръгнем нагоре, а те са:
1. Илиев незабавно си тръгва и се назначава Херо или чужденец (руснак, немец, холандец).
2. Гаджев и Старокин моментално се махат, а Йовов поне да спре със състезателната си кариера (да си става треньор там).
3. Купуват се разиграващ халф и ДВА защитника и НИЩО ПОВЕЧЕ! Какъв е смисъла от ново крило като си имаме Цветелин Тонев, а в средата на терена имаме братя Цоневи и Вутов?
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 20:16

Rivaldo10 написа:
zlobul написа:Ривалдо ,
посещението на мачовете е един вид оценка за работата на ръководители и треньори .
Я си представи , какъв компромис трябва да направи един уважаващ себе си левскар ,
че да отиде на стадиона след разни казански афери , реанимациите на "приятелките",
отпадания от босненски и всякакви други анонимници и т.н .
За игра , стил и личности , няма да подхващам темата , че работите ще отидат още по на зле .

ПП: Те да се благодарят , че и толкова ходят .....можеше и да е по зле , защото ТИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО .

Тези казански афери и слаби селекции са донякъде заради слабата ни посещаемост... Дори при 1/4 финала и участието в ШЛ, хората на трибуните не бяха особено много. Да, бяха доста повече, но пак имаше какво да се желае.
Бойко си е много прав, ние не можем да напълним стадиона срещу Англия и Италия, ще правим нов, модерен, за да му гледаме новите седалки. При това цените на билетите са 4-6 лева за "Б" и малко по-скъпи за "В"( за Левски става дума, на националтие са по-скъпи), което изобщо не е много за футболен мач.
Сега ще видим и нашите какво ще направят със стадиона, може и само празни приказки да са, но доста пари влизат в този клуб, доста се и източват, не знам дали се печели на черно, препират ли се пари, но ние сме длъжни да вдигнем сериозно посещаемостта, ако наистина си обичаме отбора.
Ще ми е интерно да видя рейтингите на мачовете ни с Лудогорец и Ботев, защото май все по-малко хора се интересуват от първенството ни. Ако някой има подобна информация, нека да сподели.

Много точно казано, ниската посещаемост, позволява на всеки да си прави каквото иска в клуба, както при казан.
Само за билетите не съм съгласен напълно, да цените им не са скъпи, пък има и абонаментни карти, но покупателната способност на българина продължава да е много ниска, за което вина има и Бойко. Към момента цените на най-евтините билети не трябва да надвишава левче.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 26 ное 2012 20:25

vlado77 написа:Кажи от каква позиция го видя това?Аз бях в сектора и не съм,а и не можех да видя съблекалните.

По ред причини бях на мача в сектор Б и на полувремето излязох да пуша. Имаше пътечка, която води към ВИП сектора на стадиона и уж стюардите гледат кой за къде е, но доста хора пушихме и се качих нагоре - на 5 -6 метра от паркинга, където бяха двата автобуса на отборите и от съблекалните....... Вместо да влезе вътре Ил. Илиев си пафкаше отвън а онези си крещяха вътре..... ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 ное 2012 20:28

Levski4Ever написа:За мен в Левски трябва да се случат три неща и ще тръгнем нагоре, а те са:
1. Илиев незабавно си тръгва и се назначава Херо или чужденец (руснак, немец, холандец).
2. Гаджев и Старокин моментално се махат, а Йовов поне да спре със състезателната си кариера (да си става треньор там).
3. Купуват се разиграващ халф и ДВА защитника и НИЩО ПОВЕЧЕ! Какъв е смисъла от ново крило като си имаме Цветелин Тонев, а в средата на терена имаме братя Цоневи и Вутов?

Първите две няма да ги коментирам, обаче относно точка 3 видяхме ги колко са добри изброените срещу мегагранда Пирин Разлог.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 ное 2012 20:30

Момци, проблема е, че всички ние- без изключение- сме едни абсолютни путки. Завършени. Казвам го най-добронамерено към всички ви, като включвам и себе си в кюпа, защото само "лаем" и даваме "компетентните си мнения" и рецепти кой става, кой не става- за играч, за треньор, за ръководител- в Левски. Ами пичове, я дайте да си припомним кой изгони Херо преди години от Герена? Човекът, който само в рамките на месец "дра" армейците три пъти. Всъщност бухаше ги където и както ги хване. Пак "великата" синя агитка, която ни в клин, ни в ръкав изтъпани един транспарант в Надежда, гласящ : "Херо, ние не те обичаме!" Спомняте ли си го този факт? Ами защо преди още повече години не застанахме зад Грозни, който между другото беше започнал наистина да учи тогавашните ни играчи на бърз и атакуващ футбол? Та до ден- днешен не си спомням да сме "мачкали" с игра вечния ни съперник както при украинеца. Но не- набързо и на него му "помогнахме" да си стегне куфарите и "дим да го няма". Кажете ми, приятелчета, кога и в кой миг ние излязохме като истинска публика и в един глас казахме мнението си спрямо този или онзи, спрямо ситуацията в Клуба като цяло. Доживяхме да ни "врътка" собствения президент с прословутата "Казанска афера", да ни скрояват шапката насред Герена и да реанимираме за пореден път умрялото подобие на отбор от Панчарево...И траем. Правим се на мъже само по форумите като "пънем жили и дуем мускули", защото сме обгърнати в анонимност. Но ефект- НУЛЕВ. Като нямаме смелост и "дупе" по- добре да потърсим вина и в нас самите, защото в момента изглеждаме като, че някой прекарва жените ни (или гаджетата), а нямаме очи да му потърсим отговорност за това. Но иначе сме силни...Най-големите...
Явно- само на думи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 20:33

BadBoy написа:
milen.hristov написа:
zlatan написа:Обещах си да дам една година на Илиан и ще го направя.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

А съм на същото мнение, пълна подкрепа за Илиан целият сезон, за това и понякога да има какво да се критикува, гледам да си го спестя, и да не го пиша, особено ако не е за нещо достъчно сериозно, но такива грешки в Левски в момента от Илиан и екипа му (включително и Иво Тонев не виждам).
Ако се наложи щнае критикувам и искам промени, чак от август,септември нататък.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год и от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

Сляпата подкрепа е вредна и тя е по-гадна дори от мълчанието.
Илиев първият срок (полусезон) се провали и по шестобалната система за тройка е вързал, вторият полусезон себе си едва ли ще надскочи, защото в него няма тази класа и ще си остане един треньор средна ръка, а на Левски дали му трябва такъв е съвсем друг въпрос.

Въпреки точките и мястото което заема, Левски нищо не играе. За миг се замислям ако ЦСКА нямаха тези проблеми и бяха почнали нормално сезона, Ловеч да си бяха запазили отбора, Черноморец и Локо Пд също, то Левски с тази игра щеше да бъде на 5-6 място.

Може и да е така, времето ще покаже. Но не трябва да забравяме, че Илиан пое отбор трениран 3 години от Г.А. Иванов. Отбор съсипан физически и психически. По същият начин, не му е лесно и на Тонев, клуб 3 години с началник човек без никакви управленски качества. Тонев пое клуба като разграден двор, който трупаше само загуби и на терена и финансови, поради некопетентността на ръководителя си.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 20:43

Thsmith написа:А тези които ходят какво да кажат? Или понеже сме малко... трябва да приемаме това което се случва без да има претенции?
Хора ще ме извинявате... аз от 2001 не съм пропуснал домакински мач на Левски на стадиона. В последно време ходя само за да не си развалям серията... грам удоволствие не изпитвам от присъствието на стадиона. Вече и от хората около мене почти никой не остана... На мача с Враца си тръгнах към 70 мин от яд...
Ако сега започвах да се интересувам от футбол - никога нямаше да почна да ходя по мачове...

Знаеш, че аз съм посленият който ще каже, че трябва да си мълчим когато нещата не вървят, защото аз самият не бих го направил, както не го и правех миналата година, при друго ръковдство. Но ня можем да искаме да бъдем взети на сериозно при такава бройка на стадиона.
Лошото освен това, че обикновеният зрител не би започнал да се интерсува от футбол или поне бг, е и друго.
Това, че в момента много от децата искат да станат футболисти, заради славата, която би последвала, а не заради любовта към играта и мечтата да станат като Гонзо, Борето, Гиби

Върни се в “Левски”