Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

100 години 100

Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Мнениеот 100 години 100 » 26 ное 2012 15:54

Шави: Уникално е, че играхме в състав с 11 наши юноши, това е сбъдната мечта

Дано доживеем!
slabia_forever

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 ное 2012 16:02

blue_lagoon написа:Доста комплексарска тема,ама както и да е! Не зле автора да си направи справка и за това как се представят школите и на Левски и Славия и каква база имат. Не е зле и да попита,ако не знае колко фуболисти от школата на Левски,ЦСКА,Славия и др. играят в Черноморец и къде ли не. Точно в Черноморец със "супер" :lol: работещата школа Херо все води африкански звезди нали? За колко хотела с всички удобства построени за деца от школата си чувал? А Етрополе и Литекс,къде поставяш? Ако обаче целта на темата е да избиваш комлекси на тема София-провинция,твоя си работа! А след като смяташ,че точно тези отбори са бъдещето и познавайки капацитетното ти мнение сме длъжни да ти повярваме ;)

Така знаех че някой ще оспори това,което съм написал.Приятел пак гледаш повърхностно върху нещата.Прочети внимателно какво ще напиша.Една школа работи правилно,не когато печели титли или купи при младежите,а когато искара готов футболист за първия отбор.Каква файда Левски като е шампион при старшата например като няма нито един футболист който е пробил при мъжете последните години.Колкото до нас явно не ни следиш и да видиш кои играят в мачовете ни.Имаме точно 6 чужденци в отбора като имаме много млади играчи.Нашият отбор е най-младият в А група след този на Литекс.Тук съм посочил отборите които имат/в процес са да имат абсолютно всички условия за развитие като професионален футболист на добро ниво.Има неща които не може да се кажат само на зеления терен.Трябва да укрепне физически и психически както и да се научи на тактическа подготовка за да е подготвен да всъпи в мъжкия футбол.Това са условности които са сързани една с друга като в омагьосан кръг.Виждам че не си прочел всичко което съм написал или по-точно само загалвието,което не правиш за пръв път.Литекс съм ги дал като отбора учител на всички останали в последните години още в първите ми изречения на тази тема.Колкото до Етрополе тях съм ги признал отдавна,но тук говорим за отбори мегалодони които имат средствата и инфраструктурата изпипана до най-малкия детайл.Не избивам конплекси,а изказвам моето мнение все пак живеем в свободна страна и всеки има такова.Това,че твоя отбор и ЦСКА не изсмукват максимума от потенциала на школите си е ваш проблем,а не мой.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 ное 2012 16:34

Parmalat написа:
blue_lagoon написа:Доста комплексарска тема,ама както и да е! Не зле автора да си направи справка и за това как се представят школите и на Левски и Славия и каква база имат. Не е зле и да попита,ако не знае колко фуболисти от школата на Левски,ЦСКА,Славия и др. играят в Черноморец и къде ли не. Точно в Черноморец със "супер" :lol: работещата школа Херо все води африкански звезди нали? За колко хотела с всички удобства построени за деца от школата си чувал? А Етрополе и Литекс,къде поставяш? Ако обаче целта на темата е да избиваш комлекси на тема София-провинция,твоя си работа! А след като смяташ,че точно тези отбори са бъдещето и познавайки капацитетното ти мнение сме длъжни да ти повярваме ;)

Така знаех че някой ще оспори това,което съм написал.Приятел пак гледаш повърхностно върху нещата.Прочети внимателно какво ще напиша.Една школа работи правилно,не когато печели титли или купи при младежите,а когато искара готов футболист за първия отбор.Каква файда Левски като е шампион при старшата например като няма нито един футболист който е пробил при мъжете последните години.Колкото до нас явно не ни следиш и да видиш кои играят в мачовете ни.Имаме точно 6 чужденци в отбора като имаме много млади играчи.Нашият отбор е най-младият в А група след този на Литекс.Тук съм посочил отборите които имат/в процес са да имат абсолютно всички условия за развитие като професионален футболист на добро ниво.Има неща които не може да се кажат само на зеления терен.Трябва да укрепне физически и психически както и да се научи на тактическа подготовка за да е подготвен да всъпи в мъжкия футбол.Това са условности които са сързани една с друга като в омагьосан кръг.Виждам че не си прочел всичко което съм написал или по-точно само загалвието,което не правиш за пръв път.Литекс съм ги дал като отбора учител на всички останали в последните години още в първите ми изречения на тази тема.Колкото до Етрополе тях съм ги признал отдавна,но тук говорим за отбори мегалодони които имат средствата и инфраструктурата изпипана до най-малкия детайл.Не избивам конплекси,а изказвам моето мнение все пак живеем в свободна страна и всеки има такова.Това,че твоя отбор и ЦСКА не изсмукват максимума от потенциала на школите си е ваш проблем,а не мой.

Гнездото на акули на Черноморец ли е, или само го ползвате? Или по-скоро нямате нито база, нито стадион...
Като цяло трябва да признаеш, че звучи малко смешно отбор, засилил се устремено към фалита, да е бъдещето на родния футбол! ;) Иначе успех от все сърце ви желая! :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 26 ное 2012 17:59

ntodorov написа:Ти се опитай да ни напомниш, как Събев може да спре във всеки един момент вашия достъп до Лазур ? Или удобно си забравил... :roll:
[offtopic]ПС: Тия измислици, дето ги развявате с нафтастайл и ги приемате за ароматизирана тоалетна хартия всъщност са листата коприва и то само за вашия задник.[/offtopic]
Ако не му стане далаверката с Общината, така може да спре и вашия достъп до стадиона, нали? А тая база на кой е? А да пак на някаква негова фирма. Както и ние сме затънали по този въпрос така и вие. Да приемем, че наистина е вярно това. Каква мислиш, че ще реакцията му?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 ное 2012 18:07

ntodorov написа:
mazut написа:Всичко е супер,но само ви моля не си приписвайте като ваши юноши Пламен Димов,Крум Стоянов,Георги Терзиев,Пехливанов и Гамаков,за Орачев и Дрянов по-може,защото бяха на 12-13 когато ни взехте школата.

Ама моля ти се...Всичко де що шава в Бургас са все ваши юноши... :)

Всъщност , момчето е право ... дори може да прибавим и Живко Петков и Венко Филипов в списъка 80% от младите бургаски футболисти пробили в професионалния футбол последните няколко години са открития на Пейо Николов . И по различно време са минали през школата на Нефтохимик . Това че при едни събития бяха насилствено преоблечени в синьо , не ги прави юноши на Черноморец . Ник Дашев пък е от школата на Ивайло Андонов .За собствени юноши Черноморец може да смята тези които ще пробият в отбора след 3-4 години . Е - има изключения като Милчо Ангелов , който пък започва професионално да тренира футбол сравнително късно - на 13 години .
Истината обаче е една - всички изброени , а и поне още 15-на момчета станаха футболисти в Поморие .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2012 18:11

Гнездото на акули на Черноморец ли е, или само го ползвате? Или по-скоро нямате нито база, нито стадион...
Като цяло трябва да признаеш, че звучи малко смешно отбор, засилил се устремено към фалита, да е бъдещето на родния футбол!

Да. Ползваме го. И какво може да попречи от там да излизат таланти не разбирам.
Иначе си имаме и база и стадион - едни от най-старите в страната.
Що се касае за фалита...Мислиш ли, че вие сте далеч от него ? Всички отбори се държат на косъм. За разлика от вас ние сме се вкопчили в сламката и от година-две правим от екскремента - пари. Вие правите точно обратното. В равнопоставена и конкурентна среда няма да пребъдете, но пък ще ви бъде поне интересно и въпроси от рода "ваше ли е", "наше ли е", "твое ли е", мое ли е няма да са на дневен ред.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2012 18:20

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:
mazut написа:Всичко е супер,но само ви моля не си приписвайте като ваши юноши Пламен Димов,Крум Стоянов,Георги Терзиев,Пехливанов и Гамаков,за Орачев и Дрянов по-може,защото бяха на 12-13 когато ни взехте школата.

Ама моля ти се...Всичко де що шава в Бургас са все ваши юноши... :)

Всъщност , момчето е право ... дори може да прибавим и Живко Петков и Венко Филипов в списъка 80% от младите бургаски футболисти пробили в професионалния футбол последните няколко години са открития на Пейо Николов . И по различно време са минали през школата на Нефтохимик . Това че при едни събития бяха насилствено преоблечени в синьо , не ги прави юноши на Черноморец . Ник Дашев пък е от школата на Ивайло Андонов .За собствени юноши Черноморец може да смята тези които ще пробият в отбора след 3-4 години . Е - има изключения като Милчо Ангелов , който пък започва професионално да тренира футбол сравнително късно - на 13 години .
Истината обаче е една - всички изброени , а и поне още 15-на момчета станаха футболисти в Поморие .

Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.
ПС: Впрочем никъде не съм писал, че тези момчета са юноши на Черноморец. За мен няма никакво значение. Млади бургаски момчета. Радвам се за всеки от тях. Радвам се и за Патев, Живко, Манев независимо, че играят в Нафтата. Следя ги.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2012 18:27

maldin1 написа:
ntodorov написа:Ти се опитай да ни напомниш, как Събев може да спре във всеки един момент вашия достъп до Лазур ? Или удобно си забравил... :roll:
[offtopic]ПС: Тия измислици, дето ги развявате с нафтастайл и ги приемате за ароматизирана тоалетна хартия всъщност са листата коприва и то само за вашия задник.[/offtopic]
Ако не му стане далаверката с Общината, така може да спре и вашия достъп до стадиона, нали? А тая база на кой е? А да пак на някаква негова фирма. Както и ние сме затънали по този въпрос така и вие. Да приемем, че наистина е вярно това. Каква мислиш, че ще реакцията му?

Много пъти сме го коментирали. И вие и ние сме гости на Лазур. Там вината не е в Черноморец. Ако реши Събев утре може и да заключи стадиона и да го срие със земята...И никой копче не може да му каже. Много, много жалко, но напълно реално.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 ное 2012 18:30

ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.

Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града ;)
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 ное 2012 18:38

maldin1 написа:

Каква да му е реакцията на Събев за тази новина ... най-много да организира бал в чест на общината . Тъй де - не всеки ден ти харизват 140 декара земя до централната градска част ;)
Според мен някой журналист се упражнява на тема "сензации" . Общината не може да излезе от клуба и да си прибере стадион Черноморец и прилежащите към него парцели . Събев пък не може да си позволи да загуби благоразположението на ГЕРБ ... Вариантите са 2 .
1. Опрощава натрупаните дългове към негови фирми ( или поне по-голямата част ) .
2. Тези фирми влизат като съдружници във футболния клуб и натрупаните загуби се преобразуват в капитал .

Върни се в “Черноморец”