Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали
Алооу, хората ви говорят че Левски и ЦСКА трябва да са единни в борбата срещу ГРОБ, те тук от не знам си колко часа се джафкат за глупости (кой повече медали имал, на кой му е по-дълъг и т.н.). Така няма да стане! Докато се делим на сини, червени и бембени на ББ ще му е най-дълъг и ще ни брули за добро утро и лека нощ. Осъзнайте се!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:Алооу, хората ви говорят че Левски и ЦСКА трябва да са единни в борбата срещу ГРОБ, те тук от не знам си колко часа се джафкат за глупости (кой повече медали имал, на кой му е по-дълъг и т.н.). Така няма да стане! Докато се делим на сини, червени и бембени на ББ ще му е най-дълъг и ще ни брули за добро утро и лека нощ. Осъзнайте се!
Абсолютно

peliforewer написа:Blue1914 написа:cska_kts_888 написа:Tommi написа:
За да разбереш какво казва в това интервю ти трябва коефиент на интелигентност поне 20...![]()
Казано за дебили- ако не беше държавата да бута най-нагло и систематично фирмата на пернишките некадърници, сега титан щяха да са най-обикновени бедняци, а ЦСКА щеше да е в небитието
Какво значи че държавата бута Титан,търгове не се правят по общините за сметопочистване,или ако се правят са предварително решени в полза на Титан ли.Това е поредното непремерено и глупаво изказване на ББ,ако държавата помага на определени фирми,каква е тази държава и ББ като премиер трябва да си отиде веднага,без да чака изборите.Ако има далавери в търговете за сметопочистването,защо фирмите изгубили не са си потърсили правата в съда.Ако тези търгове са изрядни и Титан са ги спечелили защото са дали най-добрата оферта,ББ също трябва да си подаде оставката,защото намеква че всичко в тази държава се решава от управляващите и под масата,а не според законите.Това е според мен прочита на изтърваните думи днес от ББ,те са и много явна заплаха срещу Титан,че може да си изгубят работата заради негативното отношение на феновете към премиера.Това обяснява и паниката в ръководството на ЦСКА,които не могат да си позволят да загубят единственния си сериозен спонсор,заради егото на ББ.Затова че ти като не си дебил като ще ни разясняваш нещата на нас дебилите,разяснявай до край а не само това,което ти харесва .Така че вместо да се излагаш го давай по-кротко.
Съжалявам, че чак сега отговарям, все пак мисля, че темата не се е изчерпала.
Напълно си прав!

Никой досега не е прилагал чак до такава степен и не е официализирал дотолкова шуробаджанащината, колкото Борисов... Положението наистина е СТРАШНО!!! Заменят всеки и навсякъде с техни хора и въртят далавери с всичко възможно- вече очевидно и без много да се крият. В контекста за боклука в София- уж беше прието една фирма да не държи повече от две зони, за да няма монополизъм- понеже с парите които ти дава общината за тази услуга можеш само с една зона да си заделиш милиони. Публична тайна бе, че титан участват с 3-4 фирми и сега са монополисти в един от най-печелившите бизнеси в България.
Една история и от моето битие- Бащата на момичето, с което живея, изгради със сътрудници среден бизнес в област, в която той има докторат в чужбина, всички са се занимавали с това поне 30 години, ивестирали са много за обучение и високи европейски сертификати на работниците си- общо взето супер-професионалисти. Заложили са хората де що имат, работили са скромно, съвестно и усърдно по време на няколко правителства. И точно когато трябваше реално да берат плодовете на труда си- ГЕРБ!!!

Сега кандидатстват за проекти на нулева печалба, колкото да могат да не уволняват работниците си- и пак не ги печелят. Просто хората и институциите, с които работят, са задължени да избират хората на Бойко. После трябва да ги викат и тях, за да опрявят бакиите на "спечелилите" некадърници- и им излиза много по-скъпо! Но нали Бойко е казал...

Но за всичко това не е виновен само ББ. Иначе крайно-антипатичният Любен Дилов- син добре го е казал- "Всеки народ си заслужава политиците!" За да се промени мисленето на управляващите трябва първо да се промени мисленето на хората които ги избират...

Последна промяна от Blue1914 на 26 ное 2012 11:54, променено общо 1 път.
RedeviL написа:doktora25 написа:Алооу, хората ви говорят че Левски и ЦСКА трябва да са единни в борбата срещу ГРОБ, те тук от не знам си колко часа се джафкат за глупости (кой повече медали имал, на кой му е по-дълъг и т.н.). Така няма да стане! Докато се делим на сини, червени и бембени на ББ ще му е най-дълъг и ще ни брули за добро утро и лека нощ. Осъзнайте се!
Абсолютно
Лошото е че няма за кой. Обаче задължително трябва да се гласува !
-
- Контакти:
Последните мнения ме зарадваха наистина.Мисля че е страшно глупаво да смесваме
футболните пристрастия с нещата от живота.На всички ни е трудно да преживяваме.
Всички политици мислят за джоба си и спазват максимата -"Разделяй и владей"
футболните пристрастия с нещата от живота.На всички ни е трудно да преживяваме.
Всички политици мислят за джоба си и спазват максимата -"Разделяй и владей"
- mistreated
- Контакти:
PR_CSKA написа:RedeviL написа:doktora25 написа:Алооу, хората ви говорят че Левски и ЦСКА трябва да са единни в борбата срещу ГРОБ, те тук от не знам си колко часа се джафкат за глупости (кой повече медали имал, на кой му е по-дълъг и т.н.). Така няма да стане! Докато се делим на сини, червени и бембени на ББ ще му е най-дълъг и ще ни брули за добро утро и лека нощ. Осъзнайте се!
Абсолютно
Лошото е че няма за кой. Обаче задължително трябва да се гласува !
Факт е, че няма за кой. Неоспорим факт. На мен ми е ясно, че Герб няма да излезе от властта на следващите избори, но се надявам, че няма да имат мнозинство в парламента. В момента живеем в нещо, много повече приличащо на диктатура, отколкото на демокрация. Дадем ли още 4 години на тези хора да ни управляват ще стане наистина страшно...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Факт е, че няма за кой. Неоспорим факт. На мен ми е ясно, че Герб няма да излезе от властта на следващите избори, но се надявам, че няма да имат мнозинство в парламента. В момента живеем в нещо, много повече приличащо на диктатура, отколкото на демокрация. Дадем ли още 4 години на тези хора да ни управляват ще стане наистина страшно...
Те и сега нямат мнозинство. Не трябва изобщо да се добират до властта, а това зависи от нас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
-
- Контакти:
Blue1914 написа:peliforewer написа:[
Съжалявам, че чак сега отговарям, все пак мисля, че темата не се е изчерпала.
Напълно си прав!За огромно съжаление шуробаджанащината в България винаги я е имало, хората са доста толерантни към нея и я приемаме като част от правилата на играта "Оцеляване в България". Това е един от най-големите проблеми на нас като народ- че сме свикнали да минаваме чрез познати по тънката лайсна за 1-2 неща, а за всичко останало да ни гаврят, пречат, изнудват и източват разни връзкари и монополисти. Дали ще е Вълка, с десетте суперавтомобила, или ще са Титан, дали ще са Илия Павлов и Гриша Ганчев или Домувчиев и Цветан Василев- въпрос на конюнктура... Грухаш нагло и богато за цял един охолен живот, че ще има и за внуците, в рамките на мандат-мандат и нещо за чужда сметка и после трябва да си оттеглеш тихичко.
Никой досега не е прилагал чак до такава степен и не е официализирал дотолкова шуробаджанащината, колкото Борисов... Положението наистина е СТРАШНО!!! Заменят всеки и навсякъде с техни хора и въртят далавери с всичко възможно- вече очевидно и без много да се крият. В контекста за боклука в София- уж беше прието една фирма да не държи повече от две зони, за да няма монополизъм- понеже с парите които ти дава общината за тази услуга можеш само с една зона да си заделиш милиони. Публична тайна бе, че титан участват с 3-4 фирми и сега са монополисти в един от най-печелившите бизнеси в България.
Една история и от моето битие- Бащата на момичето, с което живея, изгради със сътрудници среден бизнес в област, в която той има докторат в чужбина, всички са се занимавали с това поне 30 години, ивестирали са много за обучение и високи европейски сертификати на работниците си- общо взето супер-професионалисти. Заложили са хората де що имат, работили са скромно, съвестно и усърдно по време на няколко правителства. И точно когато трябваше реално да берат плодовете на труда си- ГЕРБ!!!![]()
Сега кандидатстват за проекти на нулева печалба, колкото да могат да не уволняват работниците си- и пак не ги печелят. Просто хората и институциите, с които работят, са задължени да избират хората на Бойко. После трябва да ги викат и тях, за да опрявят бакиите на "спечелилите" некадърници- и им излиза много по-скъпо! Но нали Бойко е казал...![]()
Но за всичко това не е виновен само ББ. Иначе крайно-антипатичният Любен Дилов- син добре го е казал- "Всеки народ си заслужава политиците!" За да се промени мисленето на управляващите трябва първо да се промени мисленето на хората които ги избират...
Тази тема е много дълга,как кадърни хора с един нормален бизнес са изтиквани в ъгъла,за да могат "нашите" хора да се наместят .Навсякъде обществените поръчки се дават на едни и същи фирми,например Т...с Груп строй метрото,магистрали,почти всички проекти в нашия град без значение дали това им е предмета на работа,всичко минава през тях,допълнително и снегопочистването.Знам че ББ не може да носи отговорност за всички поразии които направиха Герб ,защото тези които са край него определят правилата,но всички ние гласувахме за ББ и другите не ги познавахме,затова сега негативите трябва да ги понесе той.Проблема е че всички партии до такава степен са компроментирани,че не виждам коя от тях може да събере мнозинство на изборите за самостоятелно управление и пак ще почнат коалиции,пазарлъци и др. до болка познати истории.Истината е че една каста от 1000 човека,наричаща се политици ни изтупват като брашнян чувал и няма никаква разлика дали са леви ,десни,пембени,националисти и т.н. всички са един дол дренки.Те вече 23 години си делят държавната баница,а ние чакаме светлото бъдеще или Дянков след пет години да ни даде гръцки заплати.Само че след пет години за Дянков в България никой няма да си спомня,а нашите деца ще бъдат пак ничии електорат,ако останат в България.Съжалявам че коментарът ми малко излезе извън темата и е доста песимистичен,но така ги виждам нещата,дано не съм прав.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- mistreated
- Контакти:
doktora25 написа:mistreated написа:Факт е, че няма за кой. Неоспорим факт. На мен ми е ясно, че Герб няма да излезе от властта на следващите избори, но се надявам, че няма да имат мнозинство в парламента. В момента живеем в нещо, много повече приличащо на диктатура, отколкото на демокрация. Дадем ли още 4 години на тези хора да ни управляват ще стане наистина страшно...
Те и сега нямат мнозинство. Не трябва изобщо да се добират до властта, а това зависи от нас.
Мнозинство имат с помощта на отрепките от Атака. Някой изобщо знае ли тези защо са в парламента? Всъщност този въпрос май може да се зададе за всички депутати в Народното събрание.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:doktora25 написа:mistreated написа:Факт е, че няма за кой. Неоспорим факт. На мен ми е ясно, че Герб няма да излезе от властта на следващите избори, но се надявам, че няма да имат мнозинство в парламента. В момента живеем в нещо, много повече приличащо на диктатура, отколкото на демокрация. Дадем ли още 4 години на тези хора да ни управляват ще стане наистина страшно...
Мнозинство имат с помощта на отрепките от Атака. Някой изобщо знае ли тези защо са в парламента? Всъщност този въпрос май може да се зададе за всички депутати в Народното събрание.
В грешка си, колега. Мнозинството на ГЕРБ е благодарение на всички партии без БСП. РЗС се разпаднаха заради тях, Атака също. По днешните действия на НС на СДС си пролича, че и те са станали слуги на Бойко. Жалка история е т.нар. български парламент!
По темата вчера писах още, но днес си задавам въпроса - да речем, че ако наистина държавата е дала общините на Титан, то тогав не е ли ББ за затвора, след като нещата не са минали по ЗОП