Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот blac_black_cat » 26 ное 2012 00:25

bai hoi написа:
blac_black_cat написа:bai hoi
Големи статистици станахте.
Нама да навлизам в подробности, но Уикепедиката е играла за Борислав Гидиков инак как си спомни , че е бил от СК Славия.
Уникални "статистици" сте , синички такивка !

Добре бе пич,мани я Уикипедиката,кажи кои книги да четем ,та да не се излагаме друг път.

Книгите са много , но не чета агентурни досиета на агенти .
Не ме мисли за наивник който ти се връзва. Айде бегай
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 26 ное 2012 00:26

blac_black_cat написа:
Странджата написа:blac_black_cat

„ Йорданка Донкова - е в ЦСКА глупако, какъв левски . Пак си измисляш
Таню Киряков - е в ЦСКА през 1988 г.
Как си ги измисли. Сигурно си ги гледал в Уикепедия. Това , че в последствие отиват в други СК, не означава , че по време на олимпиадата са в СК ЦСКА.”
А това си е за Нобелова награда направо – Донкова и Киряков – на олимпиадата в Сеул от Цска, а после: "Това , че в последствие отиват в други СК, не означава, че по време на олимпиадата са в СК ЦСКА.” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нямам намерение да се обяснавам на някакви лайци. Дето гледали , ама не видели, а видели Уикепедия, ама не прочели, ама казали, ама се нас'''ли, ч'то не прачели.

Къш от форума ни ,Къш Къш Къш Къш Къш Къш Къш

Извинявай,прости невежеството ми,питам защото виждам че си грамотен и образован,
единствено число на "лайци" как трябва да бъде "лайц","лайк" или нещо друго.
Предварително благодаря.

П.П. Много добре ти се получи лафчето с руските думички,сигурно знаеш доста езици.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 26 ное 2012 00:53

onegavon написа:Това изказване мисля, че сложи край на всички илюзии. Тоя вече го обърна на подигравка.
ами нормално, вие говорите абсурдно големи глупости. доказателството е в следващите 2 изречения на същото ти мнение, приятел.
onegavon написа:От високо се пада най- лошо както казва народа.Всичко е ясно допуснеме ли тоя да остане на власт свършено е с нас.
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 ное 2012 00:57

Това е едно интервю на Георги Калчев пред Спорт1.бг:

"Всеки казва как не може да стане, когато въпросът опре до това да се помогне на ЦСКА. Постоянно цитират един закон. На практика ЦСКА е затворен от държавата. Имало е хора, които са поддържали базите, персонал, зали, хотели, басейни, паркинги. Каквото е имало да се дърпа, се е дърпало, без да се връщат пари. Различните управляващи през годините изпраха доста пари под формата на фиктивни ремонти и т.н. Изписват се някакви фалшиви неща, а то се вижда, че нищо не е вложено.

В момента отново сме кандидаствали да вземем комплекса. Имаме 12-13 клуба, които все още си ползват залите, но на практика залите са само 10 % от всичко. Новата мултифункционална зала е хубава, но ни ощети невероятно много. Под нея останаха погребани футболните игрища и още куп други. Ще се свържем и с колегите от футбола, защото това, което става е подигравка със спортната марка номер 1 у нас.

Стигна се дотам "сините" ръководства и "сините" фенове в правителствата да издевателстват над едни спортни клубове, които плащат дан за това, че са с червен цвят и имат звезда в емблемата си. Ние станахме заложници на тази звезда, но няма нито да я махнем, нито да я сменим, нито да я направим синя... Няма сини звезди! Аз се гордея, че съм цесекар. Никога няма да забравя каква гордост изпитах, когато станах част от ЦСКА и се докоснах до легенди като Петър Жеков и останалите велики футболисти, шампионите по щанги и всички други колеги... Воювали сме с тях и носехме слава на България.

Ние имахме най-добрата система в света за развиване на спорта, но в един момент по най-безочливия и глупав начин на абсолютно политическа основа решиха да ни ликвидират. Това е едната причина. Другата е, че много апетитни неща имаше, които се разграбиха. Останалата част - материалната, се саморазруши от времето, защото нямаше кой да я поддържа.

Преди около две години разговаряхме с Бойко Борисов. Изобщо не беше на ясно за какво става въпрос. Сега ще го търсим отново. Интересно е, че през годините нито един министър на отбраната не прегърна идеята ЦСКА и не направи нищо за клуба. Стигали сме до зам. министри, които са били свързани по някакъв начин с ЦСКА, но до министър така и не стигнахме. Абсурдното е, че се стигна дотам ЦСКА да е мръсна дума дори във военното министерство. Случващото се с ЦСКА е отражение на това, което става в държавата. Пример за безотговорност, некомпетентност, малоумна политическа фенщина.

Нашите зали бяха прехвърлени от военното министерство към министерството на спорта. Зарадвахме се, но скоро след това се разбра, че ни искат четири пъти по-висок наем от този, който плащахме дотогава. Клубовете на ЦСКА са единствените в държавата, които плащат наеми. Защо е така и кой го е решил?

Защо искат да ни закрият? Да кажеш - няма пари, ние и пари не сме искали. Затвориха половината клубове, а сега искат да затворят и тези, които успяха по някакъв начин да оцелеят. Натискат ни, вдигат наеми. Това не може, онова не може. Подписвайте договорите или ще ви изгоним. Все казват "това е законът". Искам да ми покажат кой е този закон, който гласи, че ЦСКА не трябва да съществува.

Радвам се, че Левски успя да оцелее и няма нашите проблеми, но когато закриха нашата спортна школа, тяхната продължи да съществува. И в момента имат офицери, които назначават в МВР. Функционират си нормално, защото са в "синята" мъгла, а ние сме "червените" гадове. Какво печели спортът от това?

Ако вземете статистиката ще видите колко шампиони са дали ЦСКА и Левски през годините. Няма ли ги тези два големи клуба, няма да имаме и олимпийски шампиони. Това е ясно. България имаше идеална система с дружества и с клубове, където се поддържа добро ниво и на 18-19 години спортистите вече са много добри. Базата е налице и в един момент, когато са готови идваха в едни ракетни площадки, от които ги изстрелвахме към голямата сцена. Вече ги няма тези площадки и няма тези клубове, които да координират и да помагат.

Това не е проблем само на ЦСКА, а на българския спорт. Това, че ние сме най-зле не означава, че другите са добре. И те са зле но ние сме най-най-най зле, защото сме "червени" и имаме звезда. Знам, че Бойко има добър медиен център искам да му кажа - нека да побърза да ни приеме, защото все още не е нарочен за виновник, но отговорността прехвърля Министерството на спорта и отива към него..."

ЦВЕТОМИР ЛАЗАРОВ

П.П.
Интересен е факта,че Левски още назначават спортисти на щат в МВР! :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 ное 2012 07:25

яко се оака тоя път пожарникаря... ще плаче лошо !!!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 ное 2012 09:31

veni__85 написа:
blac_black_cat написа:
Zaash написа:Аз предлагам всеки който е изказал мнението си по отношение на политик или политика да спомене за кого е гласувал на последните избори!

Признавам си за БОКО - голяма грешка, ама нямах друг избор. Не че сега има ама се уверих аз и другите около мен, че боко трябва да си ходи веднага

Е като си ходи кой да дойде на негово място. Доган ли ?????? Или лицемера Станишев. Българина много бързо забравя за това си пати на всички избори.....
1.Бойко строи само магистрали и нищо друго не прави.
Въпрос: Колко магистрали направи Серго , и по-точно какво направи ? Да не би при него да сте взимали 1000 лева заплата и сега да сте зле?
Отговор: При Станишев бяха спрени парите за инфраструктура заради злоупотреба и корупция.

2. Бойко намерил спонсор на Левски , пък на ЦСКА не е?
Въпрос: Станишев на кой отбор намери спонсор?
Отговор Бойко не е толкова велик , че да казва на Газпром кой отбор да купят и кой не , и не му влиза в работата да търси спонсори на отбори. В Италия бившия им премиер беше президент на футболен клуб , другите отбори да не би да са ревали нещо.

Не съм фен на Бойко , и на следващите избори няма да гласувам за никой , защото всички са еднакви , но всеки друг да е следващият дори да не е Бойко само да не е Станишев или Доган.

за твое съжаление всички от "столипиново","шекер махала","факултета" ,"абисиния" ще гласуват .ти ако искаш гласувай.пак ще си изберат този който ги почерпи с най много кебапчета и бира.един ден ихо,ихо,след това ще оставят на теб цяла година да псуваш.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 ное 2012 09:35

blac_black_cat написа:
wsxedcrfv написа:
blac_black_cat написа:
wsxedcrfv написа:всички които плюят БОЙКО БОРИСОВ,никога не са гласували за него и това е една предизборна агитация на червените другари от БСП/БКП.
затова добър или лош,аз съм за БОЙКО! и против доган,царя и стани-шеф

Ти освен глупости друго не си писал. Тука няма нищо общо. Всеки си има някакви убеждения партиини, обаче има един отбор и той е ЦСКА

ти пишеш само глупости ,виж си написаното за олимпийските медали и за цска.само искам да напишеш,колко от тези червени медалисти са родени в СОФИЯ и първия им спортен клуб е цска?

Това го провери и тогава ще си говорим. Това го сподели и шефа на СК Левски Стоян ХРАНОВ :

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=51554

Ако съм излъгал се заклевам в най-милото си !!!!
А ти си неграмотен и за това си фен на геренци, защото нищо не си знаел за ЦСКА. Аз преди не бяхза никой, но като прочетох едни книжчици си избрах за кого да бъда, защото ЦСКА това е слава !

нали е доносник на комунистическата партия и за нейното отборче пак хубави работи.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 ное 2012 09:44

blac_black_cat написа:Обясняват колко помагат на армейците, а в същото време вече ги гонят от базите им

http://www.sportal.bg/news.php?news=397774

тези бази никога не са били ваши.те са на държавата която ви построи стадион,зала,спортно училище и ви ги даде за ползване ...ако можеше да се присвоява всичко що е дадено за ползване,аз щях милиардер да стана.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 ное 2012 09:53

vaskonti написа:
sin4ec написа:
vaskonti написа:Да, знаем, че ВТВ и Газпром просто са ви фенове и са оценили високия ви професионализъм и прекрасни сини очи.

Страшна ирония, няма що...Но ако при вас нещата бяха що-годе в някакъв ред, то дали Лукойл, дали Газпром, дали някой друг( не са се свършили мощните корпорации) щеше да дойде в ЦСКА. Но с 85 дела официално плюс кой знае още какво има под възглавничката-много сори, балъци няма! Ревахте години за базите-сега ги взехте, и нищо!( това също беше предречено от трезвомислещите). И по дифолт се почва по примера на Мохамед Кюпрюли( може и да бъркам, на прима виста съм)-бий се навън, да не се биеш вътре! Сиреч, ОГЪН ПО ГОВЕДАТА! Много оригинално, изтънчено и конструктивно! Доколко е ефективно-преценете си сами!

Само дето иронията ми е със съвсем друг смисъл - на тоя фон как се е помогнало на ЦСКА? Със 100к лева ли? Срещу 2.5 милиона взети за наем?
Що се отнася до вас, абсолютно безспорен факт е, че ВТВ ви стана спонсор точно 1 седмица след като Батков проплака, че касата му е празна, Бойко се хвалеше, че ви е помогнал, а сините фенове преминаха от "Бойко, к**во" до "Благодарим Ви, г-н Борисов". Всичко това за няма и 10 дена. Но това е друга тема. Настоящата тема е как всъщност Бойко е помогнал на ЦСКА, както твърди. Ти имаш ли някакъв адекватен отговор?

е не,може по равно да се помага,нали помните че партията БКП помагаше по същия начин.2 титли за червените,1 титла за сините.сега палачинката се обърна.за нас "газпром" за вас цоцорков.4 мил. срещу 100 хил.
РАДВАЙ ТЕ СЕ А, ИЧ ?!?!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 ное 2012 10:06

bai hoi написа:
blac_black_cat написа:ПИТАМ АЗ:
На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо. Създаде най-големите спортисти на България, а сега някакви комплексари като СОКОЛОВ, БАКЪРДЖИЕВ, НОЕВ, ББ и тем подобни лефскарчета се опитват да закриват всичко свързано с ЦСКА. Знаеш ли , че всички останали сортове на ЦСКА плащат наем за всичко. Чувал ли си Спортно училище да плаща на държавата наем ? - това е Спортно училище Генерал Владимир Стойчев-София
България е с 2 медала на последната олимпиада , като единия е отново на спортист от ЦСКА - ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ, другия ве на СТАНКА ЗЛАТЕВА от Левски. Писна ни да мачкат спортната марка на България - некадърници от ..... кв. Сухата река...... Това е просто ни писна
Ревеме за кое пиам аз.
Стойчо се опитва да бъде мекошав в името на КЛУБА, защото ако те постъпят като нас (феновете), МВР и политическата въхрушка ще ударят.
Ама да знаят не зависимо дали ЦСКА-ри или други, на хората им писна да слушат глупостите и безхаберието на Тиквоча. НА Отговорните хора им писна.

Значи ,тоя вашия духовен учител "внука на Сталин"така ти е полирал мозъка,че вече е станал като билярдна топка,
на олимпиадата в Сеул България печели 10/десет/ златни медала ето ги-
Христо Марков — лека атлетика-ЦСКА
Йорданка Донкова — лека атлетика-Левски
Ивайло Маринов — бокс-Черно море
Ваня Гешева — едноместен каяк 500м-Левски
Таню Киряков — спортна стрелба-Левски
Таня Дангалакова — плуване-ЦСКА
Севдалин Маринов — вдигане на тежести-ЦСКА
Борислав Гидиков — вдигане на тежести-Славия
Атанас Комшев — борба-ЦСКА
Любомир Герасков — спортна гимнастика-Левски
сега ако,обичаш ми обясни как се получава това-"на олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата",дори няма да издребнявам да ти посочвам родните места на олимпийските шампиони на ЦСКА,както и техните първи отбори.
Четейки постовете ти осъзнавам ,че за теб спасение няма,но все пак ти препоръчвам вместо да повтаряш като папагал идиотщините на разни клозетни сайтове първо да се поинтересуваш от историята на клуба на който си фен,след това ако ти позволява интелектуалния капацитет може и да се запознаеш с историята на държавата ,в която живееш.

като махнете щангистите,на които са им отнети всички медали и кво става?
с най много злато от сеул 88 е ...ЛЕВСКИ.
няколко са червените журналя които са способни на такъв тероризъм във форума.ако искате ще ви ги напиша.един от тях е blac_black_cat .

Върни се в “ЦСКА”