sin4ec написа: Ако забелязваш, аз нямам теория за докарал някой нещо за когото и да било, освен за Титан-което е факт. И понеже си от малкото, дето мислят, ще продължа-аз не съдя никого! Още по-малко пък за заслужена радост,намекът ми за Томов е, че трябваше да прозрете какво всъщност се случва... Признаци имаше предостатъчно. И ако говорим за теория-аз отдавна съм изложил своята. Всички нещастия на ЦСКА идват от разрива с военните. Чел си, предполагам, тези неща и няма защо да влизам в подробности, но накратко: Ако лакомите ви пишман собственици не бяха изгонили и изнудвали по безсрамен начин вашите създатели и кръстници, днес щяхте да сте като Бате Борисов, и отгоре! Това е една от темите-табу на га и конспираторите, и има защо! Бъдещето ви щеше да е различно, но някой трябва да има чест и доблест( имахте такова знаме) да го каже! Това беше златният ви шанс, но заради калимавки и евтини лични облаги куп Калпаци, Пеневци и всякакви там туроператори го проиграха! Съжалявам, сърдете се на себе си и управниците си през годините! Няма да забравя как известен ваш фен след идването на Мулти в ЦСКА ми обясняваше как съдията ще е с чупени уши и какво ще ни се случва... както е казано-каквото сам си направиш, и най-големият ти враг не може! Е-вие си го направихте, сега е късно, либе, за китка! Знам, че не искате да си спомняяте за тези неща, споменавам ги само заради безпочвените обвинения към Левски, а ние пък хал-хабер нямаме отношение към тях...Не стига всичко, ами от цялата таз работа излязохте безименници и безродници... Говедата ли го направиха това?
Аз пък не съм съгласен, че точно Бойко ни е докарал Титан. Просто съвпадение на време в което ни отнеха лиценза и ние "награбихме" Томов, появата на купувачите Титан ( защото можеше да е и някой друг) и управлението на ГЕРБ. Пак казвам, че когато някой има какво да предложи винаги ще има и кой да го купи. Не е нужно никакво налагане от "горе". Напълно съм съгласен, че бедите ни започнаха именно от раздялата ни с армията. Не сме виновни ние феновете, че към ЦСКА има големи интереси и след демокрацията всеки имащ възможност се е опитал да граби от на-богатия и титулуван отбор. От Михов и Калпакчиев започна голямото "лапане". Феновете нямат никаква облага от това отборът да бъде разбит, обеднял и използван. Естествено облагите са за "големите" от властимащите. Ние феновете винаги сме се бунтували срещу лошото управление на клба независимо дали е бил Михов,Павлов,Илиев,Томов или Титан. Лошото е, че не всичко можем да постигнем сами, както и да избираме новия собственик. Ние живеем с надеждата да е по-добър от предишния, но до сега никой не доказа че е такъв. Или поне няма това желание и възможности (разрешение). За разлика от Левски (с което не обвинявам клуба,а правителствата), който с малки изключения винаги е бил ухажван и подпомаган. И накрая пак ще кажа, че недоволството ни е срещу управлението, както на собствениците така и държавните органи, които създадоха тая обстановка. Нищо против който и да е клуб, като спортно дружество!