Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот kiko3 » 25 ное 2012 22:36

gentlemanxxx написа:
vaskonti написа:
sin4ec написа:Ей, ама си продължавате с Гьобелсовата тактика и това е... Какъв спонсор ни е намерил Тиквата, бе? Той спонсор за кенефа в парка на Банкя не може да намери, на руснаци ще заповядва?!? Вие съвсем сте изтрещели, казах го и на друго място! Станахте за смях, наистина не мога да повярвам, че хора умни и разумни пишете такива глупости, и само в двама-трима се прокрадва идеята, че всъщност вътрешните проблеми на ЦСКА са виновни за нещата...Останалите сте се хванали на га за да не казвам какво и пищите за Заговори, Директиви, Майка и Мащеха, Отбор на всички власти и прочее ! Наистина ли мислите, че някой ви взима насериозно с тези глупости? Кой да вземе насериозно хора, които до онзи ден ни заплашваха с червена доминация под знамето на милионите на Газпром, а днес нагло твърдят, че всъщност Газпром са едни гадни
комунисти и ченгета, които е нормално като КГБ да спонсорират българското ДС от Подуяне??? Гроздето е кисело!
Жалко, че не може да се погледнете отстрани, твърде сте заслепени от омраза и жлъч. Инак би било доста забавно.Изключвам няколко човека, те си знаят кои са.Пожелавам ви успех !

Да, знаем, че ВТВ и Газпром просто са ви фенове и са оценили високия ви професионализъм и прекрасни сини очи.

О, глупако..Оценили са, че това е единствения клуб, в който е разумно да се инвестира! Точка .
:) :) :) Е няма такъв смях :) :) :)
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 25 ное 2012 22:37

Кремиковци беше 29% държавно. Възползвайки се от липсата на блокираща квота(33%) от страна на държавата, Митал с неговите 71% купи ЦСКА изцяло с пари от Кремиковци. Това означава, че от всеки 100 лева разходи 29 бяха давани от държавата. Спомняйки си, че само покупката на отбора от Божков беше за милиони се придобива бегла представа как ЦСКА окраде държавните пари. В момента е същото. Пернишки бизнесмени с много спорна репутация са неизменен победител в държавни поръчки за доходоносен бизнес, гарантиращ печалба срещу близко до нулев риск. Така индиректно държавата и в момента издържа ЦСКА.

И да информирам някои незапознати. Не съм се интересувал от Сеул, но приемам данните за истина, макар че исторически има доста основания всичко свързано с комунизма да се подлага под въпрос. Спортният клуб, който е спечелил най-много медали за България на всякакви първенства - олимпиади, балканиади, европейски, световни и т.н. се казва Левски.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:42

veni__85 написа:
blac_black_cat написа:
Zaash написа:Аз предлагам всеки който е изказал мнението си по отношение на политик или политика да спомене за кого е гласувал на последните избори!

Признавам си за БОКО - голяма грешка, ама нямах друг избор. Не че сега има ама се уверих аз и другите около мен, че боко трябва да си ходи веднага

Е като си ходи кой да дойде на негово място. Доган ли ?????? Или лицемера Станишев. Българина много бързо забравя за това си пати на всички избори.....
1.Бойко строи само магистрали и нищо друго не прави.
Въпрос: Колко магистрали направи Серго , и по-точно какво направи ? Да не би при него да сте взимали 1000 лева заплата и сега да сте зле?
Отговор: При Станишев бяха спрени парите за инфраструктура заради злоупотреба и корупция.

2. Бойко намерил спонсор на Левски , пък на ЦСКА не е?
Въпрос: Станишев на кой отбор намери спонсор?
Отговор Бойко не е толкова велик , че да казва на Газпром кой отбор да купят и кой не , и не му влиза в работата да търси спонсори на отбори. В Италия бившия им премиер беше президент на футболен клуб , другите отбори да не би да са ревали нещо.

Не съм фен на Бойко , и на следващите избори няма да гласувам за никой , защото всички са еднакви , но всеки друг да е следващият дори да не е Бойко само да не е Станишев или Доган.

Имаше една статия миналата седмица в dnes.bg, Като цитираха цифри:
При Лъжестанишката 122 км. магистрали и 40% от Люлин.
(Това са : Шумен - Каспичан, Перник- Долна диканя, Свиленград-Харманли, Бургас -Карнобат, Стара Загора - Чирпан)/

При Боко 88 км без 40% от Люлин.
Опитвам се да намеря статията ...... беше от сорта : мит ли е строителството на магистрали от ББ
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:45

Това го провери и тогава ще си говорим. Това го сподели и шефа на СК Левски Стоян ХРАНОВ :

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=51554

Много интересно видео, има и други, който се интересува ще му стане доста интересно. Как СК Левски и СК Славия защитават СК ЦСКА
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 ное 2012 22:48

sin4ec написа: Ако забелязваш, аз нямам теория за докарал някой нещо за когото и да било, освен за Титан-което е факт. И понеже си от малкото, дето мислят, ще продължа-аз не съдя никого! Още по-малко пък за заслужена радост,намекът ми за Томов е, че трябваше да прозрете какво всъщност се случва... Признаци имаше предостатъчно. И ако говорим за теория-аз отдавна съм изложил своята. Всички нещастия на ЦСКА идват от разрива с военните. Чел си, предполагам, тези неща и няма защо да влизам в подробности, но накратко: Ако лакомите ви пишман собственици не бяха изгонили и изнудвали по безсрамен начин вашите създатели и кръстници, днес щяхте да сте като Бате Борисов, и отгоре! Това е една от темите-табу на га и конспираторите, и има защо! Бъдещето ви щеше да е различно, но някой трябва да има чест и доблест( имахте такова знаме) да го каже! Това беше златният ви шанс, но заради калимавки и евтини лични облаги куп Калпаци, Пеневци и всякакви там туроператори го проиграха! Съжалявам, сърдете се на себе си и управниците си през годините! Няма да забравя как известен ваш фен след идването на Мулти в ЦСКА ми обясняваше как съдията ще е с чупени уши и какво ще ни се случва... както е казано-каквото сам си направиш, и най-големият ти враг не може! Е-вие си го направихте, сега е късно, либе, за китка! Знам, че не искате да си спомняяте за тези неща, споменавам ги само заради безпочвените обвинения към Левски, а ние пък хал-хабер нямаме отношение към тях...Не стига всичко, ами от цялата таз работа излязохте безименници и безродници... Говедата ли го направиха това?

Аз пък не съм съгласен, че точно Бойко ни е докарал Титан. Просто съвпадение на време в което ни отнеха лиценза и ние "награбихме" Томов, появата на купувачите Титан ( защото можеше да е и някой друг) и управлението на ГЕРБ. Пак казвам, че когато някой има какво да предложи винаги ще има и кой да го купи. Не е нужно никакво налагане от "горе". Напълно съм съгласен, че бедите ни започнаха именно от раздялата ни с армията. Не сме виновни ние феновете, че към ЦСКА има големи интереси и след демокрацията всеки имащ възможност се е опитал да граби от на-богатия и титулуван отбор. От Михов и Калпакчиев започна голямото "лапане". Феновете нямат никаква облага от това отборът да бъде разбит, обеднял и използван. Естествено облагите са за "големите" от властимащите. Ние феновете винаги сме се бунтували срещу лошото управление на клба независимо дали е бил Михов,Павлов,Илиев,Томов или Титан. Лошото е, че не всичко можем да постигнем сами, както и да избираме новия собственик. Ние живеем с надеждата да е по-добър от предишния, но до сега никой не доказа че е такъв. Или поне няма това желание и възможности (разрешение). За разлика от Левски (с което не обвинявам клуба,а правителствата), който с малки изключения винаги е бил ухажван и подпомаган. И накрая пак ще кажа, че недоволството ни е срещу управлението, както на собствениците така и държавните органи, които създадоха тая обстановка. Нищо против който и да е клуб, като спортно дружество!

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 25 ное 2012 22:50

peliforewer написа:Предлагам на всички фенове на ЦСКА да спрат да коментират темата за един час,белким налазилите сини фенове се разкарат от форума на ЦСКА.Тези същите,които викаха Бойко к..во сега ни упрекват че ние викаме Бойко п.....ст.Само че след Разград ББ излезе пред медиите и не каза нищо срещу агент Тара,който беше пред фалит,а заяви че ще вкара банката,която купи за жълти стотинки Булгартабак като спонсор в Левски.После последва "Благодарим Ви г-н Борисов".А след протеста на феновете на ЦСКА ,ББ директно заплаши Титан че ще им вземе бизнеса,камо ли да им прати спонсор.Това е разликата в отношението на премиера на Република България към Левски и ЦСКА,аз лично не желая ББ да ни търси спонсор,жалкото е че и големите фирми не смеят да си помислят да помагат на ЦСКА,защото не искат да преживеят това което се случи на Гриша Ганчев.

+1948
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:51

Къш, Къш, Къш, Къш, от форума ни гъзпроми. Имате си форум. Вие на възприемате. Сините очила няма да си свалите за даа прогледнете истината.
Писна ни от плагиадството с името на апостопа, за вас е достойно да се казвате ФК ДС
[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 ное 2012 22:54

гарфилд написа:
kiko75 написа:и ние ще му помогнем след 8 месеца :evil:

:lol: Не съм цесекар,ама и аз също ще му помогна в това отношение. :mrgreen:

+1
[center]Изображение[/center]

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 25 ное 2012 23:01

Ще се появи ли в тая държава един честен и доблестен журналист, който да му зададе на тоя примат малко уточняващи въпроси? Той лично ли е дал общините на Титан, или те са си ги спечелили като част от бизнеса си? Всичките пари от дейността на Титан в ЦСКА ли отиват, или с тях се плащат и заплати на служителите, поддържа се материалната база на компанията и т.н? Откога средствата от частната дейност на една компания се считат за държавна помощ? Като намери 100К от Цоцорков, а взе 2 милиона от наеми, с колко точно помогна на ЦСКА?

Всички, дори и "ГОЛЕМИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" от Дарик, мълчите като пу**и пред тоя селски тарикат и не смеете да му оспорите нито едно от смешните твърдения, които повтаря вече 3 години и половина. И точно заради вас, тоя сопол си позволява подобно поведение, щото му правите ми - ми под път и над път.

На феновете на левски бих им казал, че бързо забравиха "Бойко, ку**о", и почнаха да го защитават по всякакви форуми. Обикновени фурнаджийски лопати и леки магистрални труженички изглеждате с това си поведение ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 ное 2012 23:05

Мен ме е срам ако има левскари, които го защитават!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “ЦСКА”