BOCA. написа:msm написа:BOCA. написа:" Проблемът при тях е лошото управление"--ето ти причина за липсата на интерес от Гезпром към вас.Разбра ли сега,че Бойко не е лъжец.На сила ли да ви ги докара.
Забравих,че когато играхме с ВИС,шампион стана Славия със СИК.
"Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА. Всяка по-голяма фирма, която влиза в България, аз настоявам да си избере да подпомага някой отбор”, разясни в петък пред Дарик радио Борисов.Когато направим смесената компания ”Южен поток”, тази компания ще бъде финансирана, ще се поставят тръби, и от нея ще бъде подпомаган ЦСКА" - това са думите на Борисов! Като прибавим и днешното изявление че най-много ни е помогнал се вижда от космоса кой е лъжеца. Иначе ние си ги знаем нашите много добре. Пак казвам, че никой не обвинява Левски за спонсорството ви от Газпром, а оспорваме думите на Борисов. Дано сега ме разбереш!
" аз настоявам ",но дали те са съгласни?А днешното изявление съвпада с вчерашното от вашето ръководство.Защо да лъже тогава?
Отново интерпретации. Защо вадиш цитат от контекста? Вникни в смисъла на цялото изречение и увереноста на премиера, и тогава давай предположения. Още в самото начало на темата казах, че на думи никой не вярва, трябват действия и доказателства. Изказано мнение може да се променя според ситуация, натиск, изгода и какво ли не. Но действията и съществуването няма как да се види след като не е налично!