Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот kreedz » 25 ное 2012 20:29

gentlemanxxx написа:Ако сега вземем и Каядо..Не стига, че взехме Ст.Ангелов,Де Карвальо и сякаш Гаджев и Йовов не са даостатъчни, та сега и Каядо.. Нямам думи..Ще се борим в Европа с посредствен футболист в Берое..Трябва ни играч, който да е над нивото в А група..Поне да има скорост..Видяхте Гара Дембеле правеше за смях всеки един отбор, не защото е уникален играч, просто защото тича повече от наще бурета в А група..Мислех, че в Левски, ще започне да се работи професионално, да се вдигне нивото на футбола, а то става още по зле.... По-добре да вземем тоя Боли от Черноморец, 100 пъти по добър от Карвальо и Каядо!!
П.С. А каква грешка беше, че не взехме Иса....

Каядо е може би най-доброто крило в България...!Самият факт,че е играл с играчи като Нани,Жоао Моутиньо говори достатъчно. http://www.foradejogo.net/match.php?mat ... 5400011705
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 ное 2012 20:39

Това, че си играл с добри футболисти не те прави автоматично добър играч и да, той ако се доближава до някакво средно европейско ниво няма да рита в Берое.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 20:44

Колегата Badboy e прав, дори Фелипе да Коща беше играл с Роналдо, но не се запомни с нищо. За мен Каядо е 205180513805 посредствен футболист, който вероятно ще стане част от Левски. Вече не знам дали да го искам или не, защото ако не дойде сигурно ще дойде още по-слаб и от него.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 ное 2012 22:47

По голяма трагедия от това половин България да чака некъв тъп локомотивец да оправи Левски НЕ Е ИМАЛО .
Повръща ми се докато го пиша даже .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 22:59

Аз почнах да мечтая за връщане на дуета СС.
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 ное 2012 23:59

Проблемът на Левски бе в презадоволяването на Милиев. Просто нямаше как един от най-перспективните родни бранители да се развива ако е презадоволен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2012 00:03

Какво да кажат тогава тези които получават милиони...
Формата на един отбор и футболистите в него пада единствено от треньора
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 ное 2012 13:56

Милиев и Арс са футболисти на Левски така че каквото и да си говорим те са си при нас.
Арс е каал че водил разговори с Тонев и ъой му е казал че ще бъде продаден.
За Милиев няма инфо за сега.
Знам обаче и друго в Левски няма скаути които да докарат свестни футболисти.
Всички Левскари знаем къде ни е болката.
Двама централни-в БГ са няколко-Терзиев,Бодуров,карето от Морето-Александров,Р.Колев.
От всички изброени шанс имаме само за варненци и Терзиев все пак на Херо му трябват и парички.
Иначе честно по-добре-Милиев отколкото следващ Ели.
За другите два поста е повече от ясно че Каядо идва в Левски,но къде му е силата само Илиан си знае,
защото ние имаме нужда от плеймейкър.
Владо .Пелето и Димов мисля че ще се спрашят в средата.
По крилата имаме доста ама Илианката дали има смелост да го направи.
Имаш Цветелин Тонев-много ми хареса този футболист,Йорданов,Рамос,Вутов,стигат ти братле.Не включвам Райков,защото малко ме разочарова въпреки головете му срещу Ботев и Латекса.
А за Арс май няма да има място,но ИЛиан си знае.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 ное 2012 14:06

!-милион за селекция ? ......................с тези пари може да се изкупи всичко най-добро на бг-пазара !
Знаейки обаче кои правят селекцията съм на твърдото мнение , че Левски ще изглежда по същия начин и на пролет.

ПП: Ако дадат 1-милион за селекция на Херо , със сигурност ще спретне отбор за ШЛ , но на тези някак си не им вярвам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 ное 2012 14:09

zlobul написа:!-милион за селекция ? ......................с тези пари може да се изкупи всичко най-добро на бг-пазара !
Знаейки обаче кои правят селекцията съм на твърдото мнение , че Левски ще изглежда по същия начин и на пролет.

ПП: Ако дадат 1-милион за селекция на Херо , със сигурност ще спретне отбор за ШЛ , но на тези някак си не им вярвам .

От къде милион, тия да не ги е хапало нещо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”