Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:„Помагаме на всички футболни отбори, а на ЦСКА сигурно най-много“, това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов пред журналисти.
„Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов, цитиран от агенция Фокус.
Отивам да пия един аналгин..![]()
![]()
Blue1914 написа:cska_kts_888 написа:Tommi написа:
За да разбереш какво казва в това интервю ти трябва коефиент на интелигентност поне 20...![]()
Казано за дебили- ако не беше държавата да бута най-нагло и систематично фирмата на пернишките некадърници, сега титан щяха да са най-обикновени бедняци, а ЦСКА щеше да е в небитието
peliforewer написа:Blue1914 написа:cska_kts_888 написа:Tommi написа:
За да разбереш какво казва в това интервю ти трябва коефиент на интелигентност поне 20...![]()
Казано за дебили- ако не беше държавата да бута най-нагло и систематично фирмата на пернишките некадърници, сега титан щяха да са най-обикновени бедняци, а ЦСКА щеше да е в небитието
Какво значи че държавата бута Титан,търгове не се правят по общините за сметопочистване,или ако се правят са предварително решени в полза на Титан ли.Това е поредното непремерено и глупаво изказване на ББ,ако държавата помага на определени фирми,каква е тази държава и ББ като премиер трябва да си отиде веднага,без да чака изборите.Ако има далавери в търговете за сметопочистването,защо фирмите изгубили не са си потърсили правата в съда.Ако тези търгове са изрядни и Титан са ги спечелили защото са дали най-добрата оферта,ББ също трябва да си подаде оставката,защото намеква че всичко в тази държава се решава от управляващите и под масата,а не според законите.Това е според мен прочита на изтърваните думи днес от ББ,те са и много явна заплаха срещу Титан,че може да си изгубят работата заради негативното отношение на феновете към премиера.Това обяснява и паниката в ръководството на ЦСКА,които не могат да си позволят да загубят единственния си сериозен спонсор,заради егото на ББ.Затова че ти като не си дебил като ще ни разясняваш нещата на нас дебилите,разяснявай до край а не само това,което ти харесва .Така че вместо да се излагаш го давай по-кротко.
petko.h.markov написа:И МЕН СТРАШНО МНОГО МЕ НЕРВИРА.По -добре даси беше замълчал.Да сравняваш 100хил.
с 2-3 млн.се иска голяма наглост.Но е ясно едно-гласа от сектор Г е чут.Остава и да го осъзнае.
Нищо не е вечно на този свят.
[/quote][/quote]Blue1914 написа:][quote="Tommi"
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork, Янис Зику и 60 госта