Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот Teo » 25 ное 2012 18:17

Да се смееш ли, да плачеш ли :lol:

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 ное 2012 18:30

И МЕН СТРАШНО МНОГО МЕ НЕРВИРА.По -добре даси беше замълчал.Да сравняваш 100хил.
с 2-3 млн.се иска голяма наглост.Но е ясно едно-гласа от сектор Г е чут.Остава и да го осъзнае.
Нищо не е вечно на този свят.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 25 ное 2012 18:30

да бб най много е помогнал да закопат цска в това спор няма де..........а. и тъ........ка му де,,,,,,,,,а

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 ное 2012 18:37

Янис Зику написа:„Помагаме на всички футболни отбори, а на ЦСКА сигурно най-много“, това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов пред журналисти.

„Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов, цитиран от агенция Фокус.

Отивам да пия един аналгин.. :lol: :lol: :lol:

Как да го разбирам това изречение-Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми.
Да ли става дума за фирмите от ВЪЗРАЖДАНЕ?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 25 ное 2012 18:45

Бате Бойко май сам си бутна ракийцата от масата,с това изказване.Нека му пожелаем ДА загуби изборите... :mrgreen: :mrgreen: ;)
FORZA CESENA !!!

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 25 ное 2012 18:53

И ние на изборите така ще ти помогнем,че свят ще ти се извие.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2012 18:54

Blue1914 написа:
cska_kts_888 написа:
Tommi написа:
За да разбереш какво казва в това интервю ти трябва коефиент на интелигентност поне 20... ;)

Казано за дебили- ако не беше държавата да бута най-нагло и систематично фирмата на пернишките некадърници, сега титан щяха да са най-обикновени бедняци, а ЦСКА щеше да е в небитието ;)

Какво значи че държавата бута Титан,търгове не се правят по общините за сметопочистване,или ако се правят са предварително решени в полза на Титан ли.Това е поредното непремерено и глупаво изказване на ББ,ако държавата помага на определени фирми,каква е тази държава и ББ като премиер трябва да си отиде веднага,без да чака изборите.Ако има далавери в търговете за сметопочистването,защо фирмите изгубили не са си потърсили правата в съда.Ако тези търгове са изрядни и Титан са ги спечелили защото са дали най-добрата оферта,ББ също трябва да си подаде оставката,защото намеква че всичко в тази държава се решава от управляващите и под масата,а не според законите.Това е според мен прочита на изтърваните думи днес от ББ,те са и много явна заплаха срещу Титан,че може да си изгубят работата заради негативното отношение на феновете към премиера.Това обяснява и паниката в ръководството на ЦСКА,които не могат да си позволят да загубят единственния си сериозен спонсор,заради егото на ББ.Затова че ти като не си дебил като ще ни разясняваш нещата на нас дебилите,разяснявай до край а не само това,което ти харесва .Така че вместо да се излагаш го давай по-кротко.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 ное 2012 18:57

peliforewer написа:
Blue1914 написа:
cska_kts_888 написа:
Tommi написа:
За да разбереш какво казва в това интервю ти трябва коефиент на интелигентност поне 20... ;)

Казано за дебили- ако не беше държавата да бута най-нагло и систематично фирмата на пернишките некадърници, сега титан щяха да са най-обикновени бедняци, а ЦСКА щеше да е в небитието ;)

Какво значи че държавата бута Титан,търгове не се правят по общините за сметопочистване,или ако се правят са предварително решени в полза на Титан ли.Това е поредното непремерено и глупаво изказване на ББ,ако държавата помага на определени фирми,каква е тази държава и ББ като премиер трябва да си отиде веднага,без да чака изборите.Ако има далавери в търговете за сметопочистването,защо фирмите изгубили не са си потърсили правата в съда.Ако тези търгове са изрядни и Титан са ги спечелили защото са дали най-добрата оферта,ББ също трябва да си подаде оставката,защото намеква че всичко в тази държава се решава от управляващите и под масата,а не според законите.Това е според мен прочита на изтърваните думи днес от ББ,те са и много явна заплаха срещу Титан,че може да си изгубят работата заради негативното отношение на феновете към премиера.Това обяснява и паниката в ръководството на ЦСКА,които не могат да си позволят да загубят единственния си сериозен спонсор,заради егото на ББ.Затова че ти като не си дебил като ще ни разясняваш нещата на нас дебилите,разяснявай до край а не само това,което ти харесва .Така че вместо да се излагаш го давай по-кротко.

Както кажеш, само че това не съм го писал аз. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 25 ное 2012 19:01

petko.h.markov написа:И МЕН СТРАШНО МНОГО МЕ НЕРВИРА.По -добре даси беше замълчал.Да сравняваш 100хил.
с 2-3 млн.се иска голяма наглост.Но е ясно едно-гласа от сектор Г е чут.Остава и да го осъзнае.
Нищо не е вечно на този свят.

Кой пък е луд да ви даде на вас 2-3милиона?А за изборите --вие така и така си гласувате за комунистите(бащицата).Кого плашите?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2012 19:04

]
Blue1914 написа:][quote="Tommi"

[/quote][/quote]
Както кажеш, само че това не съм го писал аз. ;)[/quote]
Той ще си каже кой го е писал ,твои човек ще е .. ;)
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”