Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 25 ное 2012 17:18

Нека казуса Йордан Милиев приключи с това :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SxOKgUyiZlg[/youtube]
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 ное 2012 17:27

kreedz написа:
ralka_levskarka написа:Левски договаря полузащитника на Берое Давид Каядо. Това написа вчера португалското електронно издание "Рекорд". Според него треньорът на сините Илиан Илиев не се отказва от желанието си да привлече в състава бившия си възпитаник

Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.

Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.

Това са глупости :) Договорът му е до 2014 и Левски никога не са предлагали 300 000 евро ;)

Забравих, че всички имате вътрешна информация. Като онзи, дето Левски щял да бие с 1:2 в Разград, от вътрешните информатори де..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 ное 2012 17:31

zlobul написа:Нека казуса Йордан Милиев приключи с това :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SxOKgUyiZlg[/youtube]

Лошо ми става като го гледам тоя клип. Дано все пак не са верни информациите и да го продадем някъде вместо да го връщаме.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 17:36

За пореден път ще си позволя да кажа, че Данчо е много по-добър от всички защитници, дошли след Рабех.
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 ное 2012 17:37

Сьорд Арс пред SL: Мога да се върна в Левски

Сьорд Арс може да се завърне в Левски през зимата. Това заяви холандският голаджия специално за Sportline.bg. Това обаче ще стане при условие ако той не си намери нов отбор.

Както е известно, Арс играе в Тянцзин Теда под наем от "сините", но договорът му изтича. Китайският отбор може и да се опита да го задържи, тъй като нападателят се представи отлично и за 29 мача вкара 13 гола. "Наистина има възможност да се върна в Левски, но това ще стане ако не си намеря друг отбор, защото имам още година и половина от договора ми. Вече говорих с Иво Тонев. Искат да ме продадат, няколко клуба ме следят, но не знам каква цена са ми поставили. За мен няма да е проблем отново да играя в Левски", каза Арс специално за Sportline.bg. "Намирам се в отлична форма. Следващите дни ще тренирам с Де Граафшап. Радвам се да се върна на терена в Холандия и да работя с младите нападатели тук. Вероятно можем да научим нещо един от друг, всеки ще спечели", каза още Арс, който има 277 мача и 134 гола в професионалния футбол.

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 25 ное 2012 17:42

ralka_levskarka написа:
kreedz написа:
ralka_levskarka написа:Левски договаря полузащитника на Берое Давид Каядо. Това написа вчера португалското електронно издание "Рекорд". Според него треньорът на сините Илиан Илиев не се отказва от желанието си да привлече в състава бившия си възпитаник

Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.

Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.

Това са глупости :) Договорът му е до 2014 и Левски никога не са предлагали 300 000 евро ;)

Забравих, че всички имате вътрешна информация. Като онзи, дето Левски щял да бие с 1:2 в Разград, от вътрешните информатори де..

Не ми ли вярваш ? ;)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 ное 2012 17:52

kreedz написа:Не ми ли вярваш ? ;)

Мислиш ли, че ме интересува дали казваш истината или не? Виждам новина за Левски и то, в която се пише кой футболист може да дойде в Левски и копи- пейст.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 25 ное 2012 17:57

ralka_levskarka написа:
kreedz написа:Не ми ли вярваш ? ;)

Мислиш ли, че ме интересува дали казваш истината или не? Виждам новина за Левски и то, в която се пише кой футболист може да дойде в Левски и копи- пейст.

Добре,аз ти казвам,че в статията пише пълни глупости.
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 ное 2012 20:05

Ралке как според теб се отказват 600 000 лева на фона на тези финансови кризи и то от отбор като Берое, който целите са му да остане в "А" група и нищо повече? - още тук трябва да се сетиш, че тази статия е кьор-фишерк и не си заслужава въобще да й се обръща внимание ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 25 ное 2012 20:07

Ако сега вземем и Каядо..Не стига, че взехме Ст.Ангелов,Де Карвальо и сякаш Гаджев и Йовов не са даостатъчни, та сега и Каядо.. Нямам думи..Ще се борим в Европа с посредствен футболист в Берое..Трябва ни играч, който да е над нивото в А група..Поне да има скорост..Видяхте Гара Дембеле правеше за смях всеки един отбор, не защото е уникален играч, просто защото тича повече от наще бурета в А група..Мислех, че в Левски, ще започне да се работи професионално, да се вдигне нивото на футбола, а то става още по зле.... По-добре да вземем тоя Боли от Черноморец, 100 пъти по добър от Карвальо и Каядо!!
П.С. А каква грешка беше, че не взехме Иса....

Върни се в “Левски”