Бултрасите изригнаха с уникална песен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Бултрасите изригнаха с уникална песен!

Мнениеот Raoul_Duke » 25 ное 2012 17:16

mark1926 написа:Няма такова нещо- в повечето песни не ви споменаваме,НОРМАЛНО Е ДА НЯМАШ НЕРВИ ДА ИЗСЛУШАШ ЦЕЛИЯ ни албум!

Къв албум, кви 5 лева бе... Това, "вашите" са песни на Менъуор и други второразредни метъл банди, на които са направени КАВЪРИ и просто им е лепнат отгоре един комплексарски текст против жАлтите. Ти правиш ли изобщо разлика между авторски парчета и кавъри? Информирай се преди да пишеш глупости. При вас вечно кражби на чуждо, вечно копи-пейст. Цяла чужда история копи-пейстнахте към тая на бдж-то, та няколко песни ли няма да свиете.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 ное 2012 17:43

Raoul_Duke написа:
mark1926 написа:Няма такова нещо- в повечето песни не ви споменаваме,НОРМАЛНО Е ДА НЯМАШ НЕРВИ ДА ИЗСЛУШАШ ЦЕЛИЯ ни албум!

Къв албум, кви 5 лева бе... Това, "вашите" са песни на Менъуор и други второразредни метъл банди, на които са направени КАВЪРИ и просто им е лепнат отгоре един комплексарски текст против жАлтите. Ти правиш ли изобщо разлика между авторски парчета и кавъри? Информирай се преди да пишеш глупости. При вас вечно кражби на чуждо, вечно копи-пейст. Цяла чужда история копи-пейстнахте към тая на бдж-то, та няколко песни ли няма да свиете.

Заяждане без аргументи.Албума ни си го слушам с голям кеф, текстовете на песните са наистина уникални!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 25 ное 2012 17:52

mark1926 написа:
Заяждане без аргументи.Албума ни си го слушам с голям кеф, текстовете на песните са наистина уникални!

По-голям аргумент от това, че са кавъри, здраве му кажи. Даже и едната група ти казах - Менъуор. Ако ги преслушам, ще разпозная и другите, но просто в момента няма да имам нервите да го направя. Лично познавам Стойо Попов, в чието студио са правени записите, така че на мен точно да ми обясняваш кое как било - не върви. Ако искаш да те водя при него да го питаш, грижи нямаш?!
Иначе лошо няма, щом те кефи слушай си ги. Аз просто ти казах някои факти.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 ное 2012 18:06

Знам че музиката не е наша, това си е факт, не съм твърдял обратното.Но всичко останало от написаното си беше заяждане без аргументи.

п.с. Но и вашите родопски ритми са ми странно познати, но пък си ви харесва. ;)

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 25 ное 2012 19:34

mark1926 написа:Знам че музиката не е наша, това си е факт, не съм твърдял обратното.Но всичко останало от написаното си беше заяждане без аргументи.

п.с. Но и вашите родопски ритми са ми странно познати, но пък си ви харесва. ;)

Вълчо! Едно е да вмъкнеш някакви мотиви, друго е да си краднеш дирекнто парчето. Платихте ли си авторските права за неземния, космически, великански ВАШ албум!?
slabia_forever

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 ное 2012 20:04

То излиза, че да откраднеш 10 000 лева е подсъдно, а като гепиш 5000 са просто “мотиви“ и няма нищо лошо??!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 25 ное 2012 20:22

Тези , които разправят , че е нямало фашизъм в България искам да ги попитам какви са Кимон Георгиев и звенарите ?

Иначе песента е супер , насладете се на една от най-хубавите родопски песни , от която е взаимствано : http://www.youtube.com/watch?v=cIYjyq8V_DE

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 25 ное 2012 21:43

[quote="kanari"]Тези , които разправят , че е нямало фашизъм в България искам да ги попитам какви са Кимон Георгиев и звенарите ?

То и сега има Отец Гелеменов и нацисти, Волен Сидеров и Атака, но не сме нацистка държава, нали.
Между двете световни войни не е имало концентрационни лагери, не еимало срастване на фашистката власт с държавата, така че какъв фашизъм?
Дядо ми беше Активен борец ама и той казваше, че фашизъм в БГ не е имало.
BORN TO RUN

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 25 ное 2012 21:50

drizhelev1 разликата е,че Кимон Георгиев е бил 2-пъти премиер,а Волен Сидеров никога няма да заеме тази длъжност. :!:

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 25 ное 2012 22:18

drizhelev1 написа:
kanari написа:Тези , които разправят , че е нямало фашизъм в България искам да ги попитам какви са Кимон Георгиев и звенарите ?

То и сега има Отец Гелеменов и нацисти, Волен Сидеров и Атака, но не сме нацистка държава, нали.
Между двете световни войни не е имало концентрационни лагери, не еимало срастване на фашистката власт с държавата, така че какъв фашизъм?
Дядо ми беше Активен борец ама и той казваше, че фашизъм в БГ не е имало.

Какви концентрационни лагери ? Някой те е заблудил , че фашизъм и нацизъм е едно и също . Всъщност нацизмът като идеология е много по-близък до комунизма . Фашизмът идва от Италия на Мусолини , а не от Германия .

Върни се в “Ботев”