Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: Йордан Милиев в Левски!?! За и против?

Мнениеот kempesmario » 25 ное 2012 14:55

Милиев няма място в Левски :mrgreen: Първото зимно попълнение :mrgreen: :mrgreen:

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 25 ное 2012 14:59

Ако в момента не играехме с централни защитници Ели и Димов, щях да съм против завръщането на Милиев...
Но честно казано според мен Милиев е с класа над въпросните двама хубавци, най-малкото този човек има 20 тина мача в Европейските турнири, два пъти игра в групите на Лига Европа, и беше много слаб само в последния си сезон в Левски, ама то миналата година кой ли не беше отчайващ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 ное 2012 15:15

nikoko написа:Ако в момента не играехме с централни защитници Ели и Димов, щях да съм против завръщането на Милиев...
Но честно казано според мен Милиев е с класа над въпросните двама хубавци, най-малкото този човек има 20 тина мача в Европейските турнири, два пъти игра в групите на Лига Европа, и беше много слаб само в последния си сезон в Левски, ама то миналата година кой ли не беше отчайващ.

Как да ти харесват Ели и Димов, като те не са за тези позиции?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 15:17

nikoko написа:Ако в момента не играехме с централни защитници Ели и Димов, щях да съм против завръщането на Милиев...

Намери се още един човек, който да споделя моето мнение.
Само Левски!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Neron » 25 ное 2012 15:40

Просто нямам думи по какъв начин се управлява отбора.Със доказани нещастници които 3 години ги чакаме да направят 2 свестни мача ще гоним ШЛ.Това че не става за чеп за зеле в Израел не означава че трябва да се връща в Левски.Такива утайки събираме че не е истина.Поредна нулева година левскари.Докога??
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 ное 2012 15:50

Neron написа:Просто нямам думи по какъв начин се управлява отбора.Със доказани нещастници които 3 години ги чакаме да направят 2 свестни мача ще гоним ШЛ.Това че не става за чеп за зеле в Израел не означава че трябва да се връща в Левски.Такива утайки събираме че не е истина.Поредна нулева година левскари.Докога??

1-Нещата тръгнаха от мача с Тампере и не се знае кога и как ще свършат !
2-Казанската афера се случи за да докаже твърдението ми , че и феновете на Левски са на нивото на отбора .
3-Полягването за 1-3 се случи за да докаже твърдението ми че феновете на Левски не са способни да окажат нужният натиск върху хората (некадърниците ) , които управляваха и все още управляват Левски .
4-Идването на тоньо като ръководител на "герена" е падението , което не вярвах някога че ще се случи , НО УВИ .
5- Коментирайте Левски , все едно коментирате Локомотив София ...всичко останало е алабала .

ПП: Не случайно помолих всички присъстващи на онази ПЪРВА сбирка между фенове и ръководство (от идването на тоньо), ДА НЕ ЗАДАВАТ НИКАКВИ ВЪПРОСИ НА ПАРАШУТИСТЪТ - "ЖЕПЕЕЦ " , С КОЕТО ДА ГО РЕСПЕКТИРАМЕ ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ........УВИ - веднага се намериха "малките" душици , които почнаха да му ръкопляскат на високопарните изказвания. Е ТАКА НЕ СТАВА !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 ное 2012 16:05

Изцяло си прав.Още не мога да осъзная как 2009 като ставахме шампиони имаше такава акция срещу Кокала.Сега 3 години нулеви години резили в Европа дупене на червените обаче някои са напълно спокойни и не им пука въобще.И тая година като не станем шампиони пак нищо няма да се случи от страна на ония които 2009та изгониха треньора който ни направи шампиони и бихме в Европа едва ли не с двуцифрен резултат.Сега падаме първия кръг и всички няма нищо отбора се гради Тонев знае какво прави и т.н.Да той знае какво прави превръща Левски в Локо София.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 25 ное 2012 16:14

ralka_levskarka написа:Левски договаря полузащитника на Берое Давид Каядо. Това написа вчера португалското електронно издание "Рекорд". Според него треньорът на сините Илиан Илиев не се отказва от желанието си да привлече в състава бившия си възпитаник

Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.

Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.

Това са глупости :) Договорът му е до 2014 и Левски никога не са предлагали 300 000 евро ;)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 ное 2012 16:22

Ами вече трябва всички да знаете , че "взема" ли да повръщам срещу някой , то ТОЙ НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ .
Презумцията е такава : КОГАТО ОБИЧАШ НЕЩО МНОГО СИЛНО , УСЕЩАШ ВИНАГИ КОГАТО ТЕ ЛЪЖАТ !
Не се моля Левски да се оправи ...МОЛЯ СЕ ФЕНОВЕТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РЕАГИРАТ ПРАВИЛНО , ЗАЩОТО ТОГАВА И ЛЕВСКИ ЩЕ Е ДОБРЕ И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ "ОПРАВЯНЕ".

ПП: не може некъв смешник без грам заслуги да ми чупи стойки на "герена" , да го раздава "директор" с цялото му анти-излъчване и олигофрения , а аз да стоя и да му ръкопляскам .Няма как да стане . Земете се поучете малко !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 25 ное 2012 17:13

siniq_fen написа:
Lionheart написа:Кка може Данчо Тополата да бъде върнат?! :evil: Това не е ли връзкарщина, според вас? Един тотален некадърник и дървар, който връзките на обувките не може да си върже е върнат и сигурно и заплата ще му плащат. Да се връща при тате и да участва в семейния бизнес. Господ е несправедлив - за футболист не става, а явно и за нищо друго.

Ако Данчо Милиев е "тотален некадърник и дървар" то не знам какво трябва да се каже за Диамунтен, Иво Иванов, Ромейн Ели и Ларс Рисп.

Бях забравил колко отдалечени от реалността и футбола хора има в този форум. :o :lol:

Върни се в “Левски”