Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nikoko написа:Ако в момента не играехме с централни защитници Ели и Димов, щях да съм против завръщането на Милиев...
Но честно казано според мен Милиев е с класа над въпросните двама хубавци, най-малкото този човек има 20 тина мача в Европейските турнири, два пъти игра в групите на Лига Европа, и беше много слаб само в последния си сезон в Левски, ама то миналата година кой ли не беше отчайващ.
nikoko написа:Ако в момента не играехме с централни защитници Ели и Димов, щях да съм против завръщането на Милиев...
Но честно казано според мен Милиев е с класа над въпросните двама хубавци, най-малкото този човек има 20 тина мача в Европейските турнири, два пъти игра в групите на Лига Европа, и беше много слаб само в последния си сезон в Левски, ама то миналата година кой ли не беше отчайващ.
Neron написа:Просто нямам думи по какъв начин се управлява отбора.Със доказани нещастници които 3 години ги чакаме да направят 2 свестни мача ще гоним ШЛ.Това че не става за чеп за зеле в Израел не означава че трябва да се връща в Левски.Такива утайки събираме че не е истина.Поредна нулева година левскари.Докога??
ralka_levskarka написа:Левски договаря полузащитника на Берое Давид Каядо. Това написа вчера португалското електронно издание "Рекорд". Според него треньорът на сините Илиан Илиев не се отказва от желанието си да привлече в състава бившия си възпитаник
Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.
Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.
siniq_fen написа:Lionheart написа:Кка може Данчо Тополата да бъде върнат?!Това не е ли връзкарщина, според вас? Един тотален некадърник и дървар, който връзките на обувките не може да си върже е върнат и сигурно и заплата ще му плащат. Да се връща при тате и да участва в семейния бизнес. Господ е несправедлив - за футболист не става, а явно и за нищо друго.
Ако Данчо Милиев е "тотален некадърник и дървар" то не знам какво трябва да се каже за Диамунтен, Иво Иванов, Ромейн Ели и Ларс Рисп.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 25 госта