shotgun blues написа:Без име написа:Не говорете глупости хора! Погледнете балончето на Барселона или по-скоро на недоразумението, което си сложиха за треньор кога ще се спука и ще загубят минимум 5-8 точки. И няма съдиите да ги спасяват до края на сезона. Видно е, че отбора им е много по-слаб от миналата година. Очаквам дори да се случи по-скоро отколкото очаквате.
Иначе да, ние сме много, ама много слаби. Моу трябва да разкара малко не нужни резерви и да започне да купува лидери, а не средняци като Модрич.
Аз вярвам до последно, че ще се вдигнем и поне ще се доближим на 3-4 точки до Барселона.
Това че да кажем Виланова е слаб треньор прави ли Меси,Шави,Иниеста и т.н по - слаби футболисти ??? Прави ли останалите отбори в Примера по-добри -за да вземат точки на БАРСЕЛОНА ??? Кой ще им се опъне на Кампа ,гостуванията си взимат ???????
Дори и да загубят някоя точка ...какво от това ? РЕАЛ ще загуби даже повече ...с тази игра ,при такава разлика за толкова кратко време - как ще играят ,те психически рухнаха
Не се получава до момента през сезона и това е ,първенството е загубено рано-рано,в ШЛ отбора също не играе добре - като се вземат общо двата мача с Дортмунд - РЕАЛ не игра добре,срещу Сити и в двата мача на ръба да станат негативни резултати .Надеждата е след 2/3 месеца да са навлезли във форма ,да са концентрирани и да се хвърлят яко в 1/8 финалите на ШЛ ...само да не се пада Байерн Мюнхен ,че тогава каузата ми се струва загубена
Песимисти не ми трябват! Ходи подкрепяй отбора на Барселона тогава. Нали си взимат гостуванията !!!!!!!! (дали сложих достатъчно удивителни?)