Бетис - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Бетис - Реал Мадрид

Мнениеот Без име » 25 ное 2012 15:13

shotgun blues написа:
Без име написа:Не говорете глупости хора! Погледнете балончето на Барселона или по-скоро на недоразумението, което си сложиха за треньор кога ще се спука и ще загубят минимум 5-8 точки. И няма съдиите да ги спасяват до края на сезона. Видно е, че отбора им е много по-слаб от миналата година. Очаквам дори да се случи по-скоро отколкото очаквате.
Иначе да, ние сме много, ама много слаби. Моу трябва да разкара малко не нужни резерви и да започне да купува лидери, а не средняци като Модрич.
Аз вярвам до последно, че ще се вдигнем и поне ще се доближим на 3-4 точки до Барселона. :)

Това че да кажем Виланова е слаб треньор прави ли Меси,Шави,Иниеста и т.н по - слаби футболисти ??? Прави ли останалите отбори в Примера по-добри -за да вземат точки на БАРСЕЛОНА ??? Кой ще им се опъне на Кампа ,гостуванията си взимат ???????
Дори и да загубят някоя точка ...какво от това ? РЕАЛ ще загуби даже повече ...с тази игра ,при такава разлика за толкова кратко време - как ще играят ,те психически рухнаха
Не се получава до момента през сезона и това е ,първенството е загубено рано-рано,в ШЛ отбора също не играе добре - като се вземат общо двата мача с Дортмунд - РЕАЛ не игра добре,срещу Сити и в двата мача на ръба да станат негативни резултати .Надеждата е след 2/3 месеца да са навлезли във форма ,да са концентрирани и да се хвърлят яко в 1/8 финалите на ШЛ ...само да не се пада Байерн Мюнхен ,че тогава каузата ми се струва загубена

Песимисти не ми трябват! Ходи подкрепяй отбора на Барселона тогава. Нали си взимат гостуванията !!!!!!!! (дали сложих достатъчно удивителни?)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 ное 2012 16:24

Шотгън, не знам какво разбираш под това, че играчите на Реал Мадрид са рухнали психически. Миналия сезон, след мача с Валенсия на Бернабеу, когато разликата с Барселона беше намалена на 4 точки, ти беше убеден, че титлата е загубена , още повече, че предстои сигурна загуба на Ноу Камп от каталунците. Всички помним какво стана. Много е трудно да се правят някакви прогнози за бъдещ период. Нещата във футбола се променят изключително динамично. Едната година, Реал Мадрид побеждава Барселона с 4:1 и каталунците правят шпалир на Бернабеу, след точно 365 дни, на същия стадион, между същите отбори, мачът завършва 2:6 за гостите. Едната година, Реал Мадрид води с 10 точки на Барселона, след десетина месеца, нещата се обръщат на 180 градуса. Според теб, колко човека миналата година по това време, можеха да предположат, че новия носител на ШЛ ще бъде Челси , предвид формата на англичаните. Относно Роналдо. От два сезона насам, казваш с пълна увереност, че след края на първенството португалецът напуска. Сега му оказвало влияние класацията за Златната топка и кой за кого гласувал. Е това кой го твърди. Роналдо или Марка ? След като отговорим на този въпрос, можем без да искаме помощ от публиката, да помислим дали трябва да го приемаме за истина . И ОК, нека Роналдо се махне. Къде ще отиде ? Кой е в състояние да плати 120-150 милиона евро за него ? В Манчестър Сити, където няма да може да излезне от групите на ШЛ и по този начин ще сложи огромно петно върху престоя си в Юнайтед - клубът, който го направи световна звезда. Или в ПСЖ-да се конкурира с Монпелие за титлата и да не може да стане шампион ? Или в Анжи - на сибирския студ и участие в Лига Европа. За мен лично, единствения отбор, в който го виждам Роналдо, е обратно на Олд Трафорд. Самият той, доста често говори меко казано ласкаво и за СЪР-а (още една причина поради,която изключвам преминаване в Сити).
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2012 22:19

ehh написа:Явно всеки от нас има различен поглед върху играчите, защото за мен Ди Мария е един от най-дразнещите ме футболисти, на които, ако не им тръгне играта, могат да те изкарат от нерви; че и Моу го държи до последно, но дотогава нашият е пропилял една дузина възможности.

Aбсолютно съм съгласен., Най-дразнещият и бездарен в тоя отбор... Единственият, който го защитава е Шотъна...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2012 22:26

MQplaya написа:Защо сте ми махнали мнението от снощи? Какво толкова има в изказването,че някои от вас трябва да слезнат на земята? Беше насочено към един определен човек,който писа в тема за съперниците на Юнайтед в ШЛ.

ти сам си отговаряш във втората част от мнението ти. Никой в този раздел не ти е длъжен с нищо. Влизаш тук един два пъти и вече пръст размахва.. Кой да слезе на земята, кой от нас е витаел в облаците, та ние изоставаме с 11 точки! Гледай си Манчестър и не се обаждай неподготвен., че и вие не сте цъфнали и вързали с тея обрати...

Следващия път се научи да ползваш опцията лични съобщения като имаш да известяваш нещо НА ЕДИН ОПРЕДЕЛЕН ЧОВЕК!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 ное 2012 00:29

Баси, на почивката гледам - 0:0 на Барса и си викам, има шансове ония да ги затруднят и да им вземат хикс. Сега проверявам резултата - дрън, 0:4 с 3 гола за 10 минути. Егати, какъв оптимист трябва да си, да си мислиш, че Реал може да наваксат. Барселона в началото на сезона имаше шансове да изгуби точки, но тогава ги покри късмет и съдии. Ква е тая работа, не знам. Имам чувството, че и чистачката на съблекалните да сложат треньор, ще си играят по този начин. Както са тръгнали, ще завършат с 150 точки сезона...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 26 ное 2012 12:39

За съжаление и аз мисля, че това разделение на испанци и португалци оказва най-голямо влияние върху слабата форма на отбора.
Колкото и крайно да звучи, мисля, че е време Роналдо да си ходи, защото Роналдо не е Реал Мадрид. Вярно е, че понякога сам е решавал мачове, но скоро не си спомням да е правил нещо съществено. И много ме дразни "състезанието" му с Меси. Не знам как той приема тези неща, но като цяло това влияе на формата му, психиката му и от там всичко се стоварва върху отбора.
Време е Моуриньо да започне да залага на играчи, които имат желание за игра. Лично аз забелязвам такова при Кака, Варан и Мората.
И ако трябва да избирам (знам, че мен никой не ме пита, но все пак) между португалци и испанци, залагам на испанците.
Няма да се стресна ако цялата "португалска дружинка" се "изнесе" на полусезона.
Надявам се Марсело скоро да се завърне.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 ное 2012 13:06

Нека вземат този сезон ШЛ, пък после да се изнася, който иска. Въобще не съм на мнение, че точно сега трябва да се правят кардинални промени.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 26 ное 2012 13:30

ehh написа:Нека вземат този сезон ШЛ, пък после да се изнася, който иска. Въобще не съм на мнение, че точно сега трябва да се правят кардинални промени.

И аз се надявам да я вземат... и всичко, което искам е да гледам красивия футбол на Реал - бърз, динамичен, техничен, с преса по целия терен, без излишно чудене и моткане....

Върни се в “Реал Мадрид”