LordSirAlexFerguson написа:Голям мач очаквам на гранде ЮВЕНТУС,победа с 1:0 над изкуственият мъник челская
chelsea/viewtopic.php?f=21&t=124859&st=0&sk=t&sd=a&start=40
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LordSirAlexFerguson написа:Голям мач очаквам на гранде ЮВЕНТУС,победа с 1:0 над изкуственият мъник челская
Los Che написа:Бих искал да обърна внимание на многоуважаемите модератори на едно нарушение което се шири сред откриващите теми за предстоящи срещи.
В нарушение на т.7 от Правилата на този Форум се публикуват имената на ТV излъчващи срещата за територията на България.Някой младежи , явно отличници по "Труд и изобразително изкуство" дори пльоскат и логото на съответната ТВ ето един нагледен пример въпреки че Bulsatcom All Right Reserved върху името и логото!![]()
По-добра РЕКЛАМА от тези ТВ доста трудно могат да получат и то напълно безплатно.![]()
Освен ако някой от "откривателите" не е агент под прикритие с истинско име К.Пенева - отдел реклама на една сателитна цифрова телевизия
шивача написа:кво ми се обясняваш бе, тъпако тъп, боли ме оная работа, кой си коментирал, а и аз коментирам майка ти, кво общо има Стойчо? Като ти е кеф-пусни му тема, дейба и писача тъп
шивача написа:![]()
![]()
тъпако тъп, нещо като глупако-глупав..бати тъпия глупак си
шивача написа:малчо, не ми се сърди, просто си ми забавендаже не бих е клецал възрастната костенурка, просто си прая ташак с теб, спокойно, да не и лягаш пред путака тая нощ
шивача написа:и аз това се чудя, тоя излезе извън релсии само за майка си говори, да и го туря и на нея
Adrian Monk написа:Направо да му стане мъчно на човек за червени боклуци като "шивача" - те поне могат да мислят (донякъде, според тяхното IQ). Останалите са слаба ракия, червени смешковци...
Captain Stottlemeyer написа:Red thunderstorm написа:Captain Stottlemeyer написа:Jorkorazporko написа:Не мога да разбера тези идиоти как може да излъчат МЮ - КПР, вместо Бербатов?
А кой беше този Бербатоff!?....
Май дето наскоро вкара два гола и асистира за още един!Пак не си пиеш Гинко билоба-та
![]()
![]()
Ами аз душичко и да си пия Гинко Билобата, и да не си я пия все тая - ти не се интересуваш от мен. Но и на мен не ми дреме за млади дрисльовци като теб: Боготвореният от теб Барби си плаща данъците, за да издържа Н.В. Кралицата и други отрепки на Албиона, а ти и твоето семейство си броите стотинките до заплата или пенсия. Както и да е, бъди щастлив, тъпако!...
Adrian Monk написа:DmG написа:Adrian Monk написа:А бе да попитам и аз, нали съм пишман детектив: Нали Барби отряза националния отбор, защото не бил във форма, не играел в мачове. Нали сега е в суперформа - той е месията на "Фулъм" - защо пак не ще да играе за България, да го еба!?....
Еми как ще разберете човек , който си държи на думата ? Е няма как![]()
А бе сладур, ти поне да се беше малко заинтересувал от това, което казва пръдльото преди време: "Аз не мога да играя в националния, защото не играя в момента в клубния си отбор."![]()
Ти си много тъп - не ставаш за спор, съжалявам.
qqq написа:оттам насетне мило ми резаче - както досега. Вие глупаците излъгахте кредиторите и си нарисувахте нова емблема, прегърнахте полумесеца и се лъжете едни други - при нас нищо ново - пак ще ни има. Няма да ни бутнат мненията на няколко келнера или охрана на паркинг - даже май е най-добре Марешки нищо да не получи. Остава загадка селското мнение на няколко загрижени феса - изборите, притесняват вас, а не нас - вие сте отбора на властта- спор няма - то затова и пловдивчани не харесваме вашия отбор - не харесваме колективизацията и всякакви други прийоми, които ни изравняват с вас - околните. От много години все сме зле и не колкото вас - нас пак ще ни има, без рисунки, без лъжи, без платена журналистика
qqq написа:само ти си достатъчен - всички ти дишаме праха - ти си расово говедо от някое китно село
plan-2012 написа:qqq написа:само ти си достатъчен - всички ти дишаме праха - ти си расово говедо от някое китно село
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=125387&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Моля още веднъж , някой да изпълни задълженията на модраторите от подфорум Локо Пловдив !
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, tmanolov и 2 госта