Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: FUN: Бисерите на лумпена Ангелов
Иво Ангелов никаде не казва че е фен на ЦСКА но показва че нее фен на ;КРАВЕФЕРМА; Подуене.
Re: Левски картотекира 41 футболисти за Лига Европа
red leno написа:Ало подуенци Тасевски нее картотекиран зе ЛЕ защото се търси начин за преотстъпване в ЦСКА ако не вярвате питайте Батков Достанич или направо Гонзо той знае всичко случило се тези дни.
Хаха. Защо се пробваш да създаваш излишни спорове? В едно интервю Тасевски каза, че остава в Левски, и че няма никакви проблеми с Достанич..

Халфът на Левски Дарко Тасевски сподели пред Гонг, че не възнамерява да напуска „сините”.
„Стига с тези глупости. Откакто съм в Левски няма период, в който да не се пишат интриги за мен. Искам дебело да подчертая. Оставам в Левски и нямам никакъв проблем с треньора ни Ратко Достанич”, заяви от Шотландия за Гонг Тасевски.
Националът на Македония е на Острова за предстоящата квалификация на съседите ни срещу Шотландия. Македония има реални шансове да се класира на втора позиция в групата си и да играе бараж за класиране на световното първенство в ЮАР. Първата позиция в групата е отдавна заета от състава на Холандия, който вече има виза за шампионата следващото лято.

Re: FUN: Бисерите на лумпена Ангелов
red leno написа:Иво Ангелов никаде не казва че е фен на ЦСКА но показва че нее фен на ;КРАВЕФЕРМА; Подуене.
Показва, че е фен на ПРАСЕТА/ Панчарево?

Re: Песни на агитката на Левски ?
Няма грижи народе..нали сме братя Левскари - тряа се подкрепяме ! Наздраве и Само ЛЕВСКИ Завинаги 
П.П. Делибаш,що смени ника бре човек ? Т.е. защо сега е с кирилица...проблем ли е имало или нещо др ?

П.П. Делибаш,що смени ника бре човек ? Т.е. защо сега е с кирилица...проблем ли е имало или нещо др ?

- Blue_World_Order
- Контакти:
red leno написа:Ало подуенци Тасевски нее картотекиран зе ЛЕ защото се търси начин за преотстъпване в ЦСКА ако не вярвате питайте Батков Достанич или направо Гонзо той знае всичко случило се тези дни.
ало,има ли бе?

иска ти се,баце,ама нема

СИН ТЕРОР!
- Blue_World_Order
- Контакти:
Re: Билети за дербито
DukeUnv написа:Много отрано почнахте вълнението относно мачаИма още почти 2 седмици до мача.. Иначе много се надявам - целия стадион да се напълни (като изключим буферните зони)..
еми тва е единствения наистина важен мач в смешната ни А група,нормално е 2 седмици преди него да има напрежение и интерес

СИН ТЕРОР!
- Делибаш
- Контакти:
Re: Песни на агитката на Левски ?
Blue_Lion написа:
Абе ти къде беше през този месец и половина?! Аз повлякох крак от Групата... "Error... 503" ме настигна!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- metodito
- Контакти:
Re: ЛЪЧО БАЛТАНОВ!!!!!!!!!!!!!
Герой в националния, резерва в клубния. Не мога да си ги обясня тези неща. И докато Достанич и Хюз ги оправдавам тъй като не са показали, че стават за треньори на големи отбори, то решенията на "Сър"- а ме дразнят определено. Ами поне да го дадат на някой сносен отбор да играе момчето отговорни мачове, щото така му стъпкват и самочувствието и кариерата в дублиращата група, където би трябвало да играят "втора ръка" играчи.
- metodito
- Контакти:
Ако корекцията на moonlight е вярна, искам да кажа само едно:РАТКО, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ! БАТКОВ, ПАДАЙ ЗА ДВАЙСЕ, ДЕБЕЛ!
Re: Билети за дербито
Вчера минах през Германос ,все още няма билети.
Първо щели да пускат за цс*ка - Фулъм .
Първо щели да пускат за цс*ка - Фулъм .