Защо не се промени формата на Купата на България да стане като евротурнирите с групи номера на урната да зависи от класирането в предния сезон ,всяка точка еди колко си лева ,всеки 3 еди колко си и с напредването до финала всеки мач да се дават повече пари за класиралия се ,така ще се натрупат повече мачове ,повече рекламно време,повече пари с подходящите реклами може да стане нещо добро .
Радвам се ,че направиха турнира по-труден за слабите отбори .Така шансовете на някой от топ 3 да спечели е по-голям ,което дава шансове на 4 тия отбор в А група да играе в ЛЕ .Поне на теория четвъртия отбор в А група ще е по-силен от някой средняк ,който се е домъкнал с грозен антифутбол до трофея .
За мача какво да кажа ,на инат на всички нас Илиян пусна най-накрая юношите ,за да ни докаже ,че повечето са за някой отбор от А група ,борещ се да не изпадне ,отколкото да играят в най-обичания отбор в България.От чутото по Дарик радио ,като че ли Цветелин Тонев и Чаворски (особенно втория)имат място в отбора ,при останалите е много желание ,без покритие .
Нека се оправят терените ,да се въведе желязна дисциплина при малките и да не се допуска родителите да натискат да им играе синчето ,след това викане на екип от специалисти ,които да тренират младите и да се оправи селекцията при юношите ,защото за сега нещата куцат .
Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/
С години са наслоявани проблемите и Илиян вместо да ги оправя ги задълбочава. Тонев или да привлича нов качествен треньор и хора които разбират от модерен футбол или да се маха. Нещата почти са извън контрол, голямо нехайство голямо нещо.
- blue avalanche
- Контакти:
kambata написа:С години са наслоявани проблемите и Илиян вместо да ги оправя ги задълбочава. Тонев или да привлича нов качествен треньор и хора които разбират от модерен футбол или да се маха. Нещата почти са извън контрол, голямо нехайство голямо нещо.
Треньорът,който разбира от модерен футбол,беше изгонен от "пенсионера" и "бияча",които разбират от...какво?
ПП.За всички мрънкалници-Алгоркон!

bardon_27 написа:ivaka написа:Дали има светлина в тунела за нас?
Всъщност гледах мача на ЦСКА и Лудогорец...
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
ЦСКА нямаше да загуби, ако не бяха изгонили Присо...
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Днес Лудогорец инкасира всичко това, което инкасира Левски в последния кръг.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Левски не може да играе срещу тая ГРОЗОТИЯ и също изглежда грозен!
Общият резултата е грозно първенство, грозен турнир, грозен футбол...
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!
Според мен си написал глупости. Ако даден отбор е добър, качествен и класен ще побеждава и ще играе хубав футбол, независимо от опонента и начина му на игра
Мислиш ли?
Шампионска лига гледаш ли?
Селтик и Барселона, гледа ли?
А Реал и Сити?
А финала от миналата година, в който се срамувах, че съм за Челси...
Надявам се играта футбол да не я познаваш само от гледане...играл ли си...освен в кварталното училище?
Ако е така ще знаеш, че красив мач става само, ако и двата отбора играят красив футбол, ИНАЧЕ НЕ!
ivaka написа:bardon_27 написа:ivaka написа:Дали има светлина в тунела за нас?
Всъщност гледах мача на ЦСКА и Лудогорец...
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
ЦСКА нямаше да загуби, ако не бяха изгонили Присо...
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Днес Лудогорец инкасира всичко това, което инкасира Левски в последния кръг.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Левски не може да играе срещу тая ГРОЗОТИЯ и също изглежда грозен!
Общият резултата е грозно първенство, грозен турнир, грозен футбол...
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!
Според мен си написал глупости. Ако даден отбор е добър, качествен и класен ще побеждава и ще играе хубав футбол, независимо от опонента и начина му на игра
Мислиш ли?
Шампионска лига гледаш ли?
Селтик и Барселона, гледа ли?
А Реал и Сити?
А финала от миналата година, в който се срамувах, че съм за Челси...
Надявам се играта футбол да не я познаваш само от гледане...играл ли си...освен в кварталното училище?
Ако е така ще знаеш, че красив мач става само, ако и двата отбора играят красив футбол, ИНАЧЕ НЕ!
Проблема на Левски не е в това как играят другите отбори. Ето Ботев Враца дойдоха на Герена и си играха футбол хората, нападаха и създадоха повече положения от нас. Нашата игра си беше същата като във всички останали мачове.
Вижте не Ви зная колко сте големи и от кога гледате мачове, но явно нещо не говорим на един и същи език...
Нормален футбол се играе така, страмиш се да вкараш първи гол, а когато успееш започваш да играеш на контра, зада увеличиш преднината в отворилите се пространства на противника, който търси изравняване.
У нас не се играе така...
Дори при нулев резилтат единият отбор играе срещу Левски само на контра и нищо друго, останалото е бухане по топката.
Не го ли виждате?
При 1:0 за Левски пак е така, за да бъде по-малка загубата, при 2:0 е същото - няма такъв нормален футбол - НЯМА!
Ботев Враца били играли...един и същи мач ли гледахме?
Нима при 2:0 установиха траен контрол над топката и ни натикаха в пеналта?
Лудогорец това ли направи онзи ден, като днес с ЦСКА?
При 2:1 ние продължихме да нападаме и да търсим гола, това че не знаем как е друг въпрос, НО НАПАДАХМЕ!
Това по нашите терени е някакво извращение на футбол и скоро няма да се оправи...а и Вас не разбирам какво искате...
Щом не може едновременно хубава игра и победа, ЗА ПРЕДПОЧИТАМ ЛИЧНО ПОБЕДАТА!
Не съм доволен от мача с Лудогорец, да няма я играта, но няма и да я има при нашите условия...
Лудогорец днес какво показа, същото безсилие...имаха едно положение и го вкараха.
Е, И?
За да пробиеш този бетон у нас трява да си Барселона или поне Реал, а у нас няма такъв отбор...
И на мен ми се ще да не е така, но такава чак класа нямаме, ще трябва да търсим друго лекарство.
Тия работи за правилния футбол и за изгонването, и за Наско, хайде стига...
В Литекс също се видя, че не става, а и сте забравили, че преди да си тръгне Мъри и в Левски забуксува, същата песен - много подавания без капка ефективност, ако не го помните, аз го помня!
Може Илиян да не е добър треньор за Левски, но Гуардиола няма да дойде, а и с тези футболисти силно се съмнявам, че ще стане нещо.
Меси не можем да вземем, а и да го вземем му трябват и Шави и Иниеста, а така отиваме на над 300 млн.
Гарата ги надбягваше, но и на него му хванаха цаката - в клещите на двама централни и той се задъхваше...
Вече и аз не знам какво трябва шутове отдалеч ли, индивидуални пробиви ли...наистина не знам!
Нормален футбол се играе така, страмиш се да вкараш първи гол, а когато успееш започваш да играеш на контра, зада увеличиш преднината в отворилите се пространства на противника, който търси изравняване.
Дори при нулев резилтат единият отбор играе срещу Левски само на контра и нищо друго, останалото е бухане по топката.
Не го ли виждате?
При 1:0 за Левски пак е така, за да бъде по-малка загубата, при 2:0 е същото - няма такъв нормален футбол - НЯМА!
При 2:1 ние продължихме да нападаме и да търсим гола, това че не знаем как е друг въпрос, НО НАПАДАХМЕ!
Това по нашите терени е някакво извращение на футбол и скоро няма да се оправи...а и Вас не разбирам какво искате...
Не съм доволен от мача с Лудогорец, да няма я играта, но няма и да я има при нашите условия...
Лудогорец днес какво показа, същото безсилие...имаха едно положение и го вкараха.
Е, И?
За да пробиеш този бетон у нас трява да си Барселона или поне Реал, а у нас няма такъв отбор...
И на мен ми се ще да не е така, но такава чак класа нямаме, ще трябва да търсим друго лекарство.
В Литекс също се видя, че не става, а и сте забравили, че преди да си тръгне Мъри и в Левски забуксува, същата песен - много подавания без капка ефективност, ако не го помните, аз го помня!
Може Илиян да не е добър треньор за Левски, но Гуардиола няма да дойде, а и с тези футболисти силно се съмнявам, че ще стане нещо.
Меси не можем да вземем, а и да го вземем му трябват и Шави и Иниеста, а така отиваме на над 300 млн.
Гарата ги надбягваше, но и на него му хванаха цаката - в клещите на двама централни и той се задъхваше...
Вече и аз не знам какво трябва шутове отдалеч ли, индивидуални пробиви ли...наистина не знам!
ivaka написа:Вижте не Ви зная колко сте големи и от кога гледате мачове, но явно нещо не говорим на един и същи език...
Не го ли виждате?
Е, И?
Илиев сигурно по твоята логика се води и за това нищо не прави.
blue avalanche написа:kambata написа:С години са наслоявани проблемите и Илиян вместо да ги оправя ги задълбочава. Тонев или да привлича нов качествен треньор и хора които разбират от модерен футбол или да се маха. Нещата почти са извън контрол, голямо нехайство голямо нещо.
Треньорът,който разбира от модерен футбол,беше изгонен от "пенсионера" и "бияча",които разбират от...какво?
За Костов ли говориш? Ако е за него и аз си мисля, че трябваше да остане по-дълго.
- Levski4Ever
- Контакти:
bardon_27 написа:blue avalanche написа:kambata написа:С години са наслоявани проблемите и Илиян вместо да ги оправя ги задълбочава. Тонев или да привлича нов качествен треньор и хора които разбират от модерен футбол или да се маха. Нещата почти са извън контрол, голямо нехайство голямо нещо.
За Костов ли говориш? Ако е за него и аз си мисля, че трябваше да остане по-дълго.
Костов ни е*а мамата. Кога Левски е играл без таран, а с фалшиви деветки?

Levski4Ever написа:Костов ни е*а мамата. Кога Левски е играл без таран, а с фалшиви деветки?
Какво значение има кога сме играли без таран? Костов беше наложил някакъв ред и всеки си знаеше мястото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема