eelche написа:Колеги на база на кое ще ставаме шампиони? Аз с тези футболисти,с тази игра и с тези спортно - технически ръководители НЕ ИСКАМ да ставаме шампиони!За какво ни е - после да дойде Мура,Сараево,Тампере,Беверен...Истината е,че Батков вече е аут от ръководството,а Иво Тонев и идея си няма какво да прави и как да ръководи този отбор.Илиан Илиев е супер страхлив треньор,който няма място на "Герена" и това се разбра много отдавна.
Единственото спасение е да се погледне към школата,така както го направиха Наско и Мъри във времена,когато нямаше и половината от днешните пари на "Герена".Само,че тях двамата ги няма и няма скоро да ги има.А ние ще продължаваме да се самозалъгваме,че играем добър футбол и че някой друг ни е виновен.
За мача смятам,че ще победим и ще продължим да живеем в заблуда,ако ли пък НЕ, публиката да ги почва още на стадиона с "Оставка".Прогноза:3-0
ами аз пък искам да станем шампиони, без значение по какъв начин- със слаба игра, с купени мачове, ако ще да отпаднем в ЕКТ от Санта Хулия(Малта)...писна ми бе човек- три сезона без титла, три сезона ни се подиграват...предпочитам вместо да ни се подиграват, да злобеят, да ни мразят, да се пукат от яд!