Най-накрая Куинс Парк Рейнджърс уволни мениджъра Марк Хюз.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Най-накрая Куинс Парк Рейнджърс уволни мениджъра Марк Хюз.

Мнениеот sMotLiO » 24 ное 2012 14:56

mironi88 написа:
bardon_27 написа:
riak4 написа:Вчера докато си говорих с един приятел направи доста интересно сравнение. В първите сезони на "новия" Сити Хюз беше мениджър и след уволнението му започнаха да трупат успехи. Дали няма да се повтори това?

Да сигурно шампиони ще станат :lol: :lol: :lol:

Ми за шампиони не знам, но в доста от постовете имат като единици става въпрос по-добри изпълнители от повечето отбори в топ 6 да кажем. Само Жулио Сезар на вратата превъзхожда Де Хеа, вратарите на Арсенал и Уго Лорис. Единствено с Джо Харт може да равнява. Няма да споменаваме Парк, Босингва, Сисе, Таарабт и т.н.

Поредният,който си няма идея какво говори :lol: :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 ное 2012 16:12

Ми за шампиони не знам, но в доста от постовете имат като единици става въпрос по-добри изпълнители от повечето отбори в топ 6 да кажем. Само Жулио Сезар на вратата превъзхожда Де Хеа, вратарите на Арсенал и Уго Лорис. Единствено с Джо Харт може да равнява. Няма да споменаваме Парк, Босингва, Сисе, Таарабт и т.н.

Парк е изпята песен ,Босингва нищо същественно,Сисе смени 100 отбора ...така и не стана голям играч,Таарабт миналият сезон беше кръгла 0 ..помисли се за звезда в Чемпиъншип и от тогава нищо .Естебан Гранеро от Реал Мадрид също е в отбора.Той е футболист който играе с желание ,но дотам ...няма техника,пас и т.н .
КПР няма кой знае какви играчи и заслужено е дънната риба
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 24 ное 2012 16:54

Какви глупости говорите? Нима Уест Бромич имат по класни играчи и по-добри условия? Не, но направиха за смях Челси..Трябваше да уволнят Хюз, още в края на миналия сезон..Дано не е късно и КПР върне славните си дни!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 ное 2012 18:05

gentlemanxxx написа:Какви глупости говорите? Нима Уест Бромич имат по класни играчи и по-добри условия? Не, но направиха за смях Челси..Трябваше да уволнят Хюз, още в края на миналия сезон..Дано не е късно и КПР върне славните си дни!!!

Явно имат по-добри играчи !!!! Такава точкова разлика не е само заради треньора .

Върни се в “Футбол - Свят”