Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/

Мнениеот ehh » 24 ное 2012 15:48

Супер победа на нашите. Много се радвам на победата. Само така!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 ное 2012 15:51

Продължаваме да мИчтаИм 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 ное 2012 16:02

Дали има светлина в тунела за нас?
Всъщност гледах мача на ЦСКА и Лудогорец...
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
ЦСКА нямаше да загуби, ако не бяха изгонили Присо...
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Днес Лудогорец инкасира всичко това, което инкасира Левски в последния кръг.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Левски не може да играе срещу тая ГРОЗОТИЯ и също изглежда грозен!
Общият резултата е грозно първенство, грозен турнир, грозен футбол...
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 ное 2012 16:11

t0bl3ro_bg написа:
Братле, тези резерви играят заедно от 2-3 години та и повече, поне между тях трябва да има сработка :o

Трябват радикални промени в целия отбор, като започнеш от школата и стигнеш до отборът.

Да не забравиш феновете и клубния автобус, кучката Гери(която е в неизвестност от няколко месеца) и лелките на касите. Така де, да се чисти до корен :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 24 ное 2012 16:41

Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол. Добре, че Тонев и сие, наложиха ефирно затъмнение, за да ни спестят поредния гняв и остри критики, но съжалявам само за едно нещо, което съм пропуснар от цирка - 33' мин. Левски и Пирин Разлог спукаха топката. С новата такава Левски изпълни корнер, Силва стреля с глава, Прохазка се опита да отклони топката към мрежата, но тя излезе в аут. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 24 ное 2012 16:53

ivaka написа:Дали има светлина в тунела за нас?
Всъщност гледах мача на ЦСКА и Лудогорец...
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
ЦСКА нямаше да загуби, ако не бяха изгонили Присо...
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Днес Лудогорец инкасира всичко това, което инкасира Левски в последния кръг.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Левски не може да играе срещу тая ГРОЗОТИЯ и също изглежда грозен!
Общият резултата е грозно първенство, грозен турнир, грозен футбол...
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!

Според мен си написал глупости. Ако даден отбор е добър, качествен и класен ще побеждава и ще играе хубав футбол, независимо от опонента и начина му на игра ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 ное 2012 17:16

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 ное 2012 17:23

Аз пък гледах мача и ще си кажа-толкова некадърен, беззъб и безидеен Левски не знам дали някога е имало. На фона на всичкия рев да се пуснат юношите, те днес трябваше да изорат терена, за да покажат, че имат място и в по-сериозни мачове. Това не стана, мачът си беше на ниво Б група от всякъде. А ако не бяха една-две грешки на съдията, Левски можеше и да загуби този мач. През второто полувреме имаше един неотсъден фаул вътре в наказателното, щото вратаря хвана топката след връщане от защитник и една пасивна засада, която беше вдигната, а играч на Пирин излезе сам срещу вратаря при нея. За отменения гол-всеки съдия би се застраховал при подобно разбъркване и би свирил фаул.

П.П. сега като гледам видеото, не съм сигурен че този гол трябваше да бъде отменен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2012 17:24

JORO_BAD написа:Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол.

От твоя коментар излиза,че Пирин,едва ли не,са ни изтървали... :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 ное 2012 17:25

blue avalanche написа:
JORO_BAD написа:Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол.

От твоя коментар излиза,че Пирин,едва ли не,са ни изтървали... :roll:

Горе-долу, може и така да се каже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”