Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Не видях добре положението на Присо, защото беше на стотина метра от мен. Иначе да твърдите, че съдията е помогнал на ЦСКА е смешно! Много смешни фалове дадени за Лудогорец! Все тая, важното е, че продължаваме! Чакаме Левски! 

Dani написа:Не видях добре положението на Присо, защото беше на стотина метра от мен. Иначе да твърдите, че съдията е помогнал на ЦСКА е смешно! Много смешни фалове дадени за Лудогорец! Все тая, важното е, че продължаваме! Чакаме Левски!
Извади ми видео от тези положения!
Само Левски!
siniq_fen написа:Dani написа:Не видях добре положението на Присо, защото беше на стотина метра от мен. Иначе да твърдите, че съдията е помогнал на ЦСКА е смешно! Много смешни фалове дадени за Лудогорец! Все тая, важното е, че продължаваме! Чакаме Левски!
Откъде да ти извадя видео бе човек? Изтегли си мача, ако излезе в интернет и го изгледай пак.
Гледах го и не видях такова нещо. Е за това те моля да ми ги намериш, бая ще трябва да се постараеш 

Само Левски!
siniq_fen написа:Dani написа:Не видях добре положението на Присо, защото беше на стотина метра от мен. Иначе да твърдите, че съдията е помогнал на ЦСКА е смешно! Много смешни фалове дадени за Лудогорец! Все тая, важното е, че продължаваме! Чакаме Левски!
бе не мога да ви разбера кво го гледате този мач, двата най-добре играещи отбора към момента си цъкат, вие голям дебат за нещо дето не ви касае
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
К'во се ръчкате за безумно слабият мач ...
Няма такова деградиране на българският клубен футбол в последните години.
Няма такова деградиране на българският клубен футбол в последните години.

ros написа:бе не мога да ви разбера кво го гледате този мач, двата най-добре играещи отбора към момента си цъкат, вие голям дебат за нещо дето не ви касае
Първо, това беше ужасен мач. Второ, и двата отбора не защитиха определението, което им даваш. Трето, засяга ме, защото пак ще ревнете срещу съдията при положение, че цял мач се стараеше да ви удари рамо.
Само Левски!
- delqnski47
- Контакти:
siniq_fen написа:ros написа:бе не мога да ви разбера кво го гледате този мач, двата най-добре играещи отбора към момента си цъкат, вие голям дебат за нещо дето не ви касае
Първо, това беше ужасен мач. Второ, и двата отбора не защитиха определението, което им даваш. Трето, засяга ме, защото пак ще ревнете срещу съдията при положение, че цял мач се стараеше да ви удари рамо.
Не знам жена ли си,мъж ли си,ама се държиш все едно си жена в цикъл,братче!Кой щял да реве срещу съдията и кой ни е подпирал,изобщо не разбрах....
И мачът стана ужасен,защото изгониха оня темерут Присо!Преди това мачът си беше много хубав!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Според мен пък Лудогорец не си даваха и много зор да продължат. Дори тея по радиото се чудеха защо Петев не пуска по офанзивна схема когато бяха с човек повече на терена. А тоя Платини цял мач се правеше на палячо. Симулираше ,репликираше постоянно съдията...И тоя щял да ми става национал...
Както и да е ,най-големия фаворит за трофея е аут. Сега пътя е горе-долу разчистен.
Както и да е ,най-големия фаворит за трофея е аут. Сега пътя е горе-долу разчистен.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
siniq_fen написа:ros написа:бе не мога да ви разбера кво го гледате този мач, двата най-добре играещи отбора към момента си цъкат, вие голям дебат за нещо дето не ви касае
Слушах мача по радиото, защото имах малко работа и дори ме е яд, че не успях да отида на стадиона. Не съм гледал нищо освен каченото в сайтовете. Странно ми е обаче, защо даваш определения за играта на един тактически мач, който беше почти предрешен още в Разград. В края на краищата отборите преценяват как да играят при 1-2. Защо не се запиташ аджеба как така Левски се мъчи в Разлог - аз ще ти кажа, при 3-0 просто не си дават зор. Така е и с ЦСКА.
И още нещо... вече ставате банални със "страховете" си относно реакциите спрямо съдиите. ДА - ПРИСО БЕШЕ ПРАВИЛНО ОТСТРАНЕН и да - и червения картон за Лудогорец беше заслужен.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН