Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Мнениеот danko_sot » 09 сеп 2009 00:27

Напоследък всички говорят за Парк де Пренс. Романтичните фенове, хайде разбирам ги. Супер оптимистите също- на тях им е вродено. Ама чак и Наско Сираков дето на летището запитан какво ни трябва да победим- отговаря с усмивка: Трябва ни един Свети Емил. Еми че как не се сетиха с Мъри да викнат Бадема. Той в момента в Страсбург си играе, не много, ама пак малко повече от някои други в сегашния отбор. Та да викнат Бадема, да го извикат Патриарх Максим и той да го провъзграси с титлата Свети. Пък ако закона не позволява, все може да се намери някоя вратичка. Аз мисля, че ни трябва и някой като Бойко в състава. Бойко Борисов би паснал чудесно в състава. Хем ще има кой да отваря празни пространства за Бербатов, хем ако не потръгне Бат Бойко може да използва каратистките си умения. Сега сериозно!
Надеждата умира последна и ние трябва да излезем с тая надежда, колкото и да е малка. Аз мисля, че дори момчетата да загубят в Италия, ако те излезнат с тая надежда и играят с тая надежда докрая и не я изгубят на терена докато се борят с италианците, аз мисля че какъвто и да е резултатът те ще са победители в този мач. На мен това ми стига.
Жалко че не можах да гледам мача с Черна гора, но така се получи. Една критика към Мъри. Колко централни защитника е взел в отбора? Нормално ли е след като Котев не е във фопрма да няма кой да го замести и дда трябва да се ползва Пелето като централен защитник. Това е меко казано много ериозна грешка. Тежко казано- това е малко в стил Бате Борисов в Ловеч.
И накрая! Аз смятам, че на Мъри и Наско трябва да им се дадат още едни квалификации, но цели, не като сегашните наполовина. С този състав и с тези негови си играчи като Стоянов, Мечо, Томашич трябва да се спре. Не става така. Аз познавам техните качества и затова разчитам на тях. Мъри трябва да се запознае с качествата на още много играчи. Освен това старите в отбора трябва да си ходят. Квото дали- дали.
Време е за коренна промяна след тези квалификации. В състава трябва да се даде шанс на хора като Делев, Иван Стоянов, момчето което играе в Полша- Мицански мисля се казваше. Защо не ако продължават да играят добре и един Цачев, Гаджев, Сърмов. Ако продължат развитието си нагоре шанс трябва да получат и Тимонов, Иван Иванов, Георги Христов, Пламен Николов, Миланов дори от Литекс. А защо не се помисли за натурализиране на един Даксон и т.н. С една дума подмладяване и изцяло нов състав със стария гръбнак Бербо- Петров-Петров.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tprodanov
Контакти:

Re: Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Мнениеот tprodanov » 09 сеп 2009 00:33

Подмладяване на национален отбор ми звучи несериозно.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 09 сеп 2009 00:39

При един провал ..това трябва да стане всички над 30 аут ....
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 сеп 2009 00:41

tprodanov написа:Подмладяване на национален отбор ми звучи несериозно.

Хах ! Абе човек ти чуваш ли се. Знач че на левскарите сега тоя състав им харесва много, ама не става така.
Искам от другите квалификации радикални промени тип Любо Пенев. Нз че съм от ЦСКА. Просто искам нови хора в състава. И И. Стоянов трябва да е титуляр. Делев също трябва да бъде повикан от следващия цикъл. Да се даде шанс и на Гаджев и Сърмов също да не каже някой че съм пристрастен. Такова ми е мнението. О т 100 години се въртят все тия като Мечо, Благо, Чавката, Велизар, Пелето . Ядрото в лицето на Бербо-Ст. Петров и М. Петров трябва да остане, ама другите около тях трябва да се променят. Не може такъв закостенял треньор да имаме. Стоичков дето всички го пплюеха поне пробва сума ти мовмчета- даже и от Ботев беше викнал Домакинов и Дънди
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 сеп 2009 00:43

Провала стана в първите три мача, и има човек, който пое тази отговорност и напусна поста. Сега провал не може да има, по-скоро имат минимален шанс за чудо. При сегашната ситуация, не-класирането е смешно да се нарече провал. А с изброените в първия пост футболисти ни чакат двуцифрени резили, колкото и да има хора да мразят мечо, топчо, благо, чавдар, валери и тн...

ПП - абе човек, национален отбор не се подмладява, ти май не правиш разлика между клубен и национален, подмладяване, глупости, спас, сърмов, абе чуваш ли се, и кво общо има темата с това, че съм Левскар не схващам, нещо много левскари сигурно има в националния...

Потребителски аватар
baros
Контакти:

Мнениеот baros » 09 сеп 2009 00:48

Мъри защо не вика Делев немога да разбера :?: :?:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 сеп 2009 00:49

tprodanov написа:Провала стана в първите три мача, и има човек, който пое тази отговорност и напусна поста. Сега провал не може да има, по-скоро имат минимален шанс за чудо. При сегашната ситуация, не-класирането е смешно да се нарече провал. А с изброените в първия пост футболисти ни чакат двуцифрени резили, колкото и да има хора да мразят мечо, топчо, благо, чавдар, валери и тн...

ПП - абе човек, национален отбор не се подмладява, ти май не правиш разлика между клубен и национален, подмладяване, глупости, спас, сърмов, абе чуваш ли се, и кво общо има темата с това, че съм Левскар не схващам, нещо много левскари сигурно има в националния...

Не бе националния не трябва да се подмладява.....Отбора остава в тая група дето в момента е извикал Мъри докато всички издъхнат на терена.....и после закриваме национала щото не трябва да се подмладява...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 сеп 2009 00:49

baros написа:Мъри защо не вика Делев немога да разбера :?: :?:

щото национален отбор не се подмладява! ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 сеп 2009 00:50

baros написа:Мъри защо не вика Делев немога да разбера :?: :?:

А защо да го вика, дай аргументи? Мъри има някакви играчи, и за да махне някой и сложи Спас, значи Спас трябва да има някакви аргументи, както и ти като проводник на тая идея?

Гил-галад, спести иронията и ми осмисли още веднъж приказките. Или да слагаме спас и сърмов?

Потребителски аватар
baros
Контакти:

Мнениеот baros » 09 сеп 2009 00:54

Спас е бърз и техничен с берба са супер нападение .. лично мнение :!:

Върни се в “Национален отбор”