Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Кка може Данчо Тополата да бъде върнат?!
Това не е ли връзкарщина, според вас? Един тотален некадърник и дървар, който връзките на обувките не може да си върже е върнат и сигурно и заплата ще му плащат. Да се връща при тате и да участва в семейния бизнес. Господ е несправедлив - за футболист не става, а явно и за нищо друго.

Lionheart написа:Кка може Данчо Тополата да бъде върнат?!Това не е ли връзкарщина, според вас? Един тотален некадърник и дървар, който връзките на обувките не може да си върже е върнат и сигурно и заплата ще му плащат. Да се връща при тате и да участва в семейния бизнес. Господ е несправедлив - за футболист не става, а явно и за нищо друго.
Мнението ми за него миналата година беше: "С него сме зле, без него сме още по-зле". Ще видим как му е повлиял престоят в Израел.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Lionheart написа:Кка може Данчо Тополата да бъде върнат?!Това не е ли връзкарщина, според вас? Един тотален некадърник и дървар, който връзките на обувките не може да си върже е върнат и сигурно и заплата ще му плащат. Да се връща при тате и да участва в семейния бизнес. Господ е несправедлив - за футболист не става, а явно и за нищо друго.
Ако Данчо Милиев е "тотален некадърник и дървар" то не знам какво трябва да се каже за Диамунтен, Иво Иванов, Ромейн Ели и Ларс Рисп.
Само Левски!
- t0bl3ro_bg
Иво психически се срина след автоголът
Рисп и Ели за мен не са лоши играчи.
Рисп и Ели за мен не са лоши играчи.
-
siniq_fen написа:THE G.A.M.E написа:Каквато и селекция да се направи, като няма треньор ...
И обратното го има - какъвто и треньор да дойде, като няма ресурс...
А не, не съм съгласен.
Има доста примери дето добри треньори правят от слаби играчи много солиден отбор.
Ключовата думичка съм я подчертал нарочно ...
Не съм съгласен, че нямаме добри ( за българските стандарти ) ... Играчи !
Да не би в Ботев Вр. да са събрани по-силни футболисти ?
Тогава защо играха доста по-сносен футбол в мачът срещу Левски ??
Даже няма как да кажем, че просто са разбивали играта и само са се бранели, нямаше нищо такова.
Защото винаги е по-лесно да рушиш ...
Играха си супер хората и ни надиграха.
Коя е причината ??

Моето скромно мнение е, че в Левски няма добри футболисти, ти може и друго да мислиш. Това място на Левски се дължи на лесната програма и мачовете в София. Литекс , например, ги бихме само заради страха им от ИМЕТО Левски 

Само Левски!
-
siniq_fen написа:Моето скромно мнение е, че в Левски няма добри футболисти, ти може и друго да мислиш.
Точно това казвам - Левски има играчи, но няма треньор.
И така е от махането на "Кокъла" ... С малки изключения ( Ники Костов )
Просто се сети какво количество от играчи премина при нас в последните 3-4 години ...
Неможе всички да не стават.
А някои даже напротив - показаха завидни за нашите ширини качества !
И пак нищо ...
Последната титла е при Велев.
Даже тогава смятахме, че не играем добре ... Какви претенции сме имали само, на фона на представянето ни след това.

THE G.A.M.E написа:siniq_fen написа:Моето скромно мнение е, че в Левски няма добри футболисти, ти може и друго да мислиш.
Точно това казвам - Левски има играчи, но няма треньор.
И така е от махането на "Кокъла" ... С малки изключения ( Ники Костов )
Просто се сети какво количество от играчи премина при нас в последните 3-4 години ...
Неможе всички да не стават.
А някои даже напротив - показаха завидни за нашите ширини качества !
И пак нищо ...
Последната титла е при Велев.
Даже тогава смятахме, че не играем добре ... Какви претенции сме имали само, на фона на представянето ни след това.
Аз смятам, че играчи като Гарата, Дарко, Жо, Грийн, Бензукан, Милиев, Рабех са С КЛАСИ над Карвальо, Марсиньо, Райков, Димов (Прохазка, Йовов), Ели. Тогава не станахме шампиони, но Литекс имаха солиден отбор + страхотна организация извън терена.
Само Левски!
Вижте. Повечето играчи на Левски им трябва време да преживеят културния шок при идването им в България. Говорим за всичко - от свободията и чалгията по дискотеките, до картофените ниви и порутени стадиони на отбор Х от А или Б група.
Нека оценяваме селекцията поне след края на сезона.
Нека оценяваме селекцията поне след края на сезона.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Левски договаря полузащитника на Берое Давид Каядо. Това написа вчера португалското електронно издание "Рекорд". Според него треньорът на сините Илиан Илиев не се отказва от желанието си да привлече в състава бившия си възпитаник
Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.
Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.
Португалецът има договор с Берое до края на сезона, а нов не иска да подписва. По този начин Каядо ще бъде свободен да преговаря с друг отбор от януари 2013 г. и да премине като свободен агент в клуб през пролетта. "Рекорд" пише, че ЦСКА също следи ситуацията около португалеца.
Изданието пише още, че Берое отказали оферта от 300 хил. евро, която сините изпратили за Каядо в началото на настоящия сезон. Халфът е юноша на Спортинг Лисабон, като в Португалия е играл още за Ещорил и Трофензе, а в Полша за Заглембе. Преди да подпише със заралии Каядо е бил в кипърския Олимпиакос Никозия.