Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот hijack1 » 24 ное 2012 10:53

BRF написа:Да наречеш СВЕТОВНАТА звезда Лили Иванова селянка,че и лудогорка :lol: !
Все пак няколко думи-Лили Иванова прави концерт веднъж на да речем 5 години!Ако Дербито се играе веднъж на 5 години????????
ЦСКА и Левски не са софийски отбори,а национални-феновете им са в цяла България!Пловдив като град е по-футболен!

Ти не виждаш ли кавичките които е сложил момчето, че се правиш на ударен. И не виждам защо спориш. Ти каза "Не допускайте такива лъжи от хора представляващи клуба ви!300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!", а Mad Forest ти каза, че не е така и е имало гостувания на които сме били повече хора. Край на въпроса. Пича не говори, че на всички гостувания сме повече, а е дал за пример само няколко. Ти пак обаче се инатиш какво е казал Петричев - е въобще не ме интересува какво говори, нито ще се засегна, нито нищо ако ще да каже, че и 1000 човека има на гостуванията.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 ное 2012 11:36

hijack1 написа:
BRF написа:Да наречеш СВЕТОВНАТА звезда Лили Иванова селянка,че и лудогорка :lol: !
Все пак няколко думи-Лили Иванова прави концерт веднъж на да речем 5 години!Ако Дербито се играе веднъж на 5 години????????
ЦСКА и Левски не са софийски отбори,а национални-феновете им са в цяла България!Пловдив като град е по-футболен!

Ти не виждаш ли кавичките които е сложил момчето, че се правиш на ударен. И не виждам защо спориш. Ти каза "Не допускайте такива лъжи от хора представляващи клуба ви!300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!", а Mad Forest ти каза, че не е така и е имало гостувания на които сме били повече хора. Край на въпроса. Пича не говори, че на всички гостувания сме повече, а е дал за пример само няколко. Ти пак обаче се инатиш какво е казал Петричев - е въобще не ме интересува какво говори, нито ще се засегна, нито нищо ако ще да каже, че и 1000 човека има на гостуванията.

Не му обяснявайте на BRF! Много добре разбира какво съм искал да кажа, но нали трябва да се драска по форума! Днес очаквам да има поне 200 човека! Знае ли някой организирано колко човека са тръгнали от Разград? Мисля, че "софиянци" с над 100 човека!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 ное 2012 20:07

mad forest написа:Днес очаквам да има поне 200 човека! Знае ли някой организирано колко човека са тръгнали от Разград? Мисля, че "софиянци" с над 100 човека!

Нямахме 200, но бяхме повече от 100. От Разград били тръгнали "автобус и половина" както ми казаха на мача :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 20:57

Бъдете си колкото искате!приключвам тази тема с вас!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2012 12:13

tsonpen написа:BRF,
и вашата агитка е купувала билетите си на цени 100 (сто) пъти по-ниски от най-високите цени за билети на Лудогорец Арена за конкретния мач (1000:10), така че по този показател нещата са ясни. :) Както и по това, че никога цената за сектор "гости" в Разград не е надхвърляла средната цената за масовите сектори (А, Б, В, Д). Тук става дума за отношение, за феърплей и други неща, които явно човекът, който е взел решението от името на ЦСКА не притежава. Мен не ме притесняват тези 5 лева, че да говоря с ръководството. Аз го посочвам като разлика в отношението. И смятам, че имам основание. Клетката в Разград е за вас. Сигурно се вижда зле, защото е отдалечена повече отколокото са другите сектори и защото има сериозна ограда. По първото прилича на повечето стадиони в България, които имат лекоатлетическа писта. Второто е необходимо, както се вижда на всяко гостуване на ЦСКА ;) Но не приемай коментара ми като чиста монета - нито съм гледал мач от клетката, нито аз съм я построил. Намам нищо против и 20 лева да струва билета, но да са такива цените на стадиона като цяло. Право на всеки клуб е да определи цените. Лошо е да се въртят евтини номера, все едно феновете на Лудогорец сме толкова много, че търсят начин да ни ограничат за да се забележат и чуват червените фенове.
На мача в Каварна може и 30 човека да са били (макар и винаги официалните данни са за по-малко отколкото могат да се преброят дори и по снимките), точно преди това беше финала за Купата - разбираемо е. Могат само да бъдат поздравени тези, които са отделили от времето си да отидат веднага след това на гостуване. Дори отборът от Бургас отиде направо в Каварна. Под 60 човека аз никога не съм виждал да сме в клетката. Моите лични наблюдения отвътре показват 60-200 човека на гостуване, но не съм бил нито на Герена, нито в Ловеч,нито във Варна, а там със сигурност е имало много повече. И все пак - не е много от значение. Важно е, че винаги има, както и днес ще има! :)

Въпроса с цените е принципен!Прави се договорка между ръководствата на двата отбора колко да струват билетите за гостите!Затова ти казах ако решите да говорите с ръководството ви!Явно са се разбрали да са по 10 лв в което клуба ви дори сте облагодетелствани,защото ние гостуваме повече хора и ви даваме повече пари!Разбирасе това става за сметка на всички нас!Надявам се сега ме разбра!Иначе не е правилно нашите да са 5,а вашите 10 лв.,но ти казах как е според мен!Просто трябваше и нашите и вашите на двата стадиона да са по 5 лв.!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 дек 2012 04:49

s.i.s написа:
allez_les_blues написа:са, пичуи, пияници :lol: ...абе много ги превъзнасяте лудогорци заради мачовете им срещу Загреб, но пропускате няколко факта: ПЪРВО: Загреб в момента са много, ама МНОГО слаб отбор-в криза са, а точно през август месец се тресяха от скандали. ВТОРО: Загреб зверски подцениха Лудогорец, и в двата мача играха на ходом-в такова темпо може да играе и жена ми :lol: . И трето- Лудогорец показа селски манталитет след като повеждаха в резултата се прибираха в наказателното си поле, бавеха и се въргаляха като магарета...според мен даже Левски щеше да отстрани Загреб,щото нямаше да ги подценим като Сараево....ей сега Левски ако ги хване тия Динамо(Загреб), както сме слаби ше ги бием с 3:0 на "Герена!

ха ха , с тази игра 3 гола можете да вкарате само на ЕТЪР и то с голяма доза къмет :)

[offtopic]хехе - 7[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 11:36

tiamat написа:
s.i.s написа:
ха ха , с тази игра 3 гола можете да вкарате само на ЕТЪР и то с голяма доза къмет :)

[offtopic]хехе - 7[/offtopic]

[offtopic]Браво, титани! Динамо Загреб са извадили голям късмет, че играхте със Сараево, вместо с тях ;)
Етър са едни от малкото отбори в дъното, които не играят затворено и затова и са им тези награди. Затова обаче и вкарват по някой гол и на силни отбори, както вкараха и на "Левски". ;) На Лудогорец и Литекс обаче не успяха и тези двата отбора записаха най-резултатните чисти победи - 4:0[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 15 дек 2012 08:44

Този път съм съгласен с Домусчиев.Дори ще му подскажа кои нови попълнения да вземе:
-Единият играе с №10 в Барселона ,а другия с № 7 в Реал Мадрид -не мога да се сетя за имената им :)
- Най-добре е да вземе сигурен и стабилен вратар например Икер Касияс.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 15 дек 2012 15:52

plamen_ch написа:Този път съм съгласен с Домусчиев.Дори ще му подскажа кои нови попълнения да вземе:
-Единият играе с №10 в Барселона ,а другия с № 7 в Реал Мадрид -не мога да се сетя за имената им :)
- Най-добре е да вземе сигурен и стабилен вратар например Икер Касияс.

а теб ще те вземе да чистиш тоалетните на " Лудогорец Арена" :lol:

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 18 дек 2012 08:39

Защо ти да не си си подал оставката от този пост? :o Ако работя на разградския стадион това е сигурен начин да има поне един човек дето разбира от футбол,ако не броим Яков Папарков.. :)

Върни се в “Лудогорец”