GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:]
Стойчо идва в ЦСКА в средата на март, интервюто е от началото на юни.Направи сметка колко пъти е трябвало да вземе заплата за това време.Сам ли ще го направиш, или аз да ти помогна?!?
А сега ми обясни с какво съм излъгал или манипулирал, като написах за два месеца без заплата!
ПП-Хората говорят за мен с презрение?И кои са тези хора?Тези, на които не им харесва написаното, в чието число си и ти, нали?Тези, за които съперникът е говедо, отборът е отборче, стадионът му е ГейАрена....това ли са "хората"?
Ми сметни ги де,колкото и да увърташ заплатите са повече от 2!Спри с манипулациите,че вече никой не ти вярва.А въпроса ти:"Ако са повече от два къде е манипулацията?" е малко нагъл.Та ти по тази схема може да обвиниш всеки !Очаквам,че след Младенов идва ред и на Попов да бъде обвинен в реване,че не получавал заплата http://www.blitz.bg/sport/article/144203.
П.П.
Хората които те презират са тези които мразят да ги манипулират.Тези за които като разберат ,че нещата които представяш за истина се оказват 50 процента лъжа не ти мълчат,а директно ти го казват в очите.
Ти някога работил ли си на трудов договор, за да твърдиш, че като постъпиш в средата на март, то до началото на юни трябва да получиш повече от 2 заплати?И аз сега директно ти казвам в очите, че си манипулатор, защото даваш невярно твърдение за това, колко заплати трябва да получиш на третия месец от началото на трудовият ти договор.Стойчо сигурно изобщо не е манипулатор, нали?!Той говори истината, само истината и нищо друго, освен истината.Сигурно затова го гледаш в очите така, както вярващ християнин гледа папата или патриарха.. и попиваш ли попиваш мъдрост от думите му.