Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 23:28

Кашчей написа:[

Ти знаеш ли друг треньор, който да получава по-висока заплата от звездите на отбора?

Херо!Освен това знаеш ли заплатите на звездите ни?Кой е казал,че заплатата на Стойчо е най-голяма?Поредния нескопосан опит за заяждане :lol: ![/quote]

Виждал си фиша на Херо ли?

Колко от звездите ви (доколкото може да се говори за такива) имат заплата над 20 000 евро при вас?Защо Майкъла искаше всички да си намалят заплатите, без Стойчо?

Пп-Извинявам се, че не попитах за нормален отбор, защото у нас всичко е ненормално.[/quote]

А ти виждал ли си фишовете на нашите футболисти?Кажи Къцамун!Вече не си и интересен!Доста си предсказуем!Вечно на въпрос с въпрос!
п.п.Херо взима най-голяма заплата в Черноморец!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:30

шивача написа:
Кашчей написа:Веееееееееееднага те поправям....След като го доведоха ви надигра Лудогорец, Септември Симитли, Миньор, Левски, а Ботев още не беше в А група 8-)

:lol: казах "надиграл," а не победил, правиш ли разлика :?

Аз някъде да съм писал за победи :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 ное 2012 23:30

Янис Зику написа:
rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа :lol:

Е друго си е Марсиньо и Жоао Силва да взимат по толкова на месец, все пак имат общо голове колкото легендата Станко през този сезон.

Ама не се бият в гърдите как работят за без пари и защитават каузата Левски, нали?
Нещо май не ме разбрахте. Хич не ме ебе Тройчо колко взима, дали 43 хиляди, дали 43 милиона. Ама през ден излиза и се пъчи как едва ли не работи само за благото на ЦСКА, как едва ли не без пари работи. Ама не се нави да си намали заплатата в името на доброто на харизмата§марката :oops:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2012 23:33

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
cska - maina написа:кашчей, другите са путаци, затова мълчат и ги чукат наведени

И само Стойчо е пич, та дрънка.. и то много дрънка.Доведоха го, за да ви затворят устата, на феновете.. и до голяма степен успяха.

Кашчей,дай да го видим това интервю(Младенов плаче,че два месеца не е взимал заплата)!Просто не ти вярвам , знам , че манипулираш хората като премълчаваш истината.Дай да го прочетем това интервю и да разберем за какво става дума в него.Така на всички ще ни стане ясно какъв човек е Стойчо!

Май забрави как в края на миналия шампионат Стойчо го каза това и продължи, че въпреки това ще работи за ЦСКА докато не го изгонят.Нали ти е пътеводна светлина-трябва да му помниш всички запомнящи се велики мисли и изказвания.
Аз съм бил манипулирал :evil:

Ми дай да го видим това интервю де.Да не се окаже,че месеците са повече от два,щото тогава се връщаме на темата за манипулатора.Покажи го това интервю от миналия шампионат и да се убедим,че не си лъжец и манипулатор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:33

BRF написа:А ти виждал ли си фишовете на нашите футболисти?Кажи Къцамун!Вече не си и интересен!Доста си предсказуем!Вечно на въпрос с въпрос!
п.п.Херо взима най-голяма заплата в Черноморец!

Какво да ти кажа, Фънки, аз не съм счетоводител или касиер в Черноморец.Ти, като виден фен на ЦСКА, откъде имаш инфо за Черноморец?

ПП-Ненапразно добавих, че въпросът ми беше за нормални отбори, а не български!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:41

GOLEADOR написа:Ми дай да го видим това интервю де.Да не се окаже,че месеците са повече от два,щото тогава се връщаме на темата за манипулатора.Покажи го това интервю от миналия шампионат и да се убедим,че не си лъжец и манипулатор!

Ако са повече от два къде е манипулацията?

http://www.novsport.com/video194120_1003.html

Надявам се, че 14 минути интервю със Стойчо ще направят вечерта ти по-красива 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2012 23:43

Кашчей,ето интервюто на Младенов от миналия сезон: ( http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2734535 )!
Сега поне на всички е ясно,че си лъжец и манипулатор!И после не се сърди когато хората говорят за теб с презрение.На каквото си постелиш,на това ще лежиш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:51

В тази тема спорехме, но в нормални граници.Вие двамата я оакахте така, че ще и трябва чистене!

Наистина е вярно, че цесекар и левскар е предимно диагноза, а едва след това клубна пристрастност!

ПП-С извинение към нормалните фенове и на двата отбора, защото има и такива, за щастие.
Последна промяна от Кашчей на 23 ное 2012 23:53, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2012 08:23

GOLEADOR написа:Кашчей,ето интервюто на Младенов от миналия сезон: ( http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2734535 )!
Сега поне на всички е ясно,че си лъжец и манипулатор!И после не се сърди когато хората говорят за теб с презрение.На каквото си постелиш,на това ще лежиш.

Стойчо идва в ЦСКА в средата на март, интервюто е от началото на юни.Направи сметка колко пъти е трябвало да вземе заплата за това време.Сам ли ще го направиш, или аз да ти помогна?!?

А сега ми обясни с какво съм излъгал или манипулирал, като написах за два месеца без заплата!

ПП-Хората говорят за мен с презрение?И кои са тези хора?Тези, на които не им харесва написаното, в чието число си и ти, нали?Тези, за които съперникът е говедо, отборът е отборче, стадионът му е ГейАрена....това ли са "хората"?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 ное 2012 09:12

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:]

Стойчо идва в ЦСКА в средата на март, интервюто е от началото на юни.Направи сметка колко пъти е трябвало да вземе заплата за това време.Сам ли ще го направиш, или аз да ти помогна?!?

А сега ми обясни с какво съм излъгал или манипулирал, като написах за два месеца без заплата!

ПП-Хората говорят за мен с презрение?И кои са тези хора?Тези, на които не им харесва написаното, в чието число си и ти, нали?Тези, за които съперникът е говедо, отборът е отборче, стадионът му е ГейАрена....това ли са "хората"?

Ми сметни ги де,колкото и да увърташ заплатите са повече от 2!Спри с манипулациите,че вече никой не ти вярва.А въпроса ти:"Ако са повече от два къде е манипулацията?" е малко нагъл.Та ти по тази схема може да обвиниш всеки !Очаквам,че след Младенов идва ред и на Попов да бъде обвинен в реване,че не получавал заплата http://www.blitz.bg/sport/article/144203.

П.П.
Хората които те презират са тези които мразят да ги манипулират.Тези за които като разберат ,че нещата които представяш за истина се оказват 50 процента лъжа не ти мълчат,а директно ти го казват в очите.

Върни се в “Архив”