Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2012 22:50

Кашчей написа:
Янис Зику написа:Стойчо е най-голямата звезда в отбора, поне за мен. Колкото и пари да взима, колкото и мачове да загуби, уважението в мен винаги ще го има.

И ако може да не започваме спор за това колко заблуден фен съм, мерси.

Въпросът ми беше конкретен.Стойчо не играе на терена.Ако се гледа така, то и Моуриньо е най-голямата звезда на Реал, а Фергюсън на МЮ, ама не те вземат най-високите заплати в отборите си.

Същите глупости ги четохме за Любо Пенев и сега пак ги четем за Младенов.Как можело треньора да взима 50 000 и защо Титаните му плащали повече от играчите на ЦСКА!Сега защо Стойчо взимал 40 000 заплата и как бил по-скъп от звездите на ЦСКА.Старата плоча на нов глас.Как пък не ви омръзна?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 ное 2012 22:54

Кашчей написа:

Виждал си фиша на Херо ли?

що, ти си виждал на футболистите ни ли, че си сигурен :? :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 22:56

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Янис Зику написа:Стойчо е най-голямата звезда в отбора, поне за мен. Колкото и пари да взима, колкото и мачове да загуби, уважението в мен винаги ще го има.

И ако може да не започваме спор за това колко заблуден фен съм, мерси.

Въпросът ми беше конкретен.Стойчо не играе на терена.Ако се гледа така, то и Моуриньо е най-голямата звезда на Реал, а Фергюсън на МЮ, ама не те вземат най-високите заплати в отборите си.

Същите глупости ги четохме за Любо Пенев и сега пак ги четем за Младенов.Как можело треньора да взима 50 000 и защо Титаните му плащали повече от играчите на ЦСКА!Сега защо Стойчо взимал 40 000 заплата и как бил по-скъп от звездите на ЦСКА.Старата плоча на нов глас.Как пък не ви омръзна?

Ако се напънеш още малко сигурно ще ме убедиш, че Стойчо си плаща, за да е треньор на ЦСКА, ей така-от обич.Както Спаско беше готов да спи в бунгало и да яде сандвичи, ама да е играч на ЦСКА 8-)

ПП-Да ни припомниш друг треньор да е казвал в интервю, че два месеца не е получавал заплата :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 ное 2012 23:00

кашчей, другите са путаци, затова мълчат и ги чукат наведени
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:09

cska - maina написа:кашчей, другите са путаци, затова мълчат и ги чукат наведени

И само Стойчо е пич, та дрънка.. и то много дрънка.Доведоха го, за да ви затворят устата, на феновете.. и до голяма степен успяха.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 ное 2012 23:15

Кашчей написа:
cska - maina написа:кашчей, другите са путаци, затова мълчат и ги чукат наведени

И само Стойчо е пич, та дрънка.. и то много дрънка.Доведоха го, за да ви затворят устата, на феновете.. и до голяма степен успяха.

не доведоха го, за да надиграе Лудогорец , Левски, Ботев, отборите от тройката, поправи ме, ако греша :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:18

шивача написа:
Кашчей написа:

не доведоха го, за да надиграе Лудогорец , Левски, Ботев, отборите от тройката, поправи ме, ако греша :mrgreen:

Веееееееееееднага те поправям....След като го доведоха ви надигра Лудогорец, Септември Симитли, Миньор, Левски, а Ботев още не беше в А група 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2012 23:19

Кашчей написа:

Кашчей,дай да го видим това интервю(Младенов плаче,че два месеца не е взимал заплата)!Просто не ти вярвам , знам , че манипулираш хората като премълчаваш истината.Дай да го прочетем това интервю и да разберем за какво става дума в него.Така на всички ще ни стане ясно какъв човек е Стойчо!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 23:25

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Кашчей,дай да го видим това интервю(Младенов плаче,че два месеца не е взимал заплата)!Просто не ти вярвам , знам , че манипулираш хората като премълчаваш истината.Дай да го прочетем това интервю и да разберем за какво става дума в него.Така на всички ще ни стане ясно какъв човек е Стойчо!

Май забрави как в края на миналия шампионат Стойчо го каза това и продължи, че въпреки това ще работи за ЦСКА докато не го изгонят.Нали ти е пътеводна светлина-трябва да му помниш всички запомнящи се велики мисли и изказвания.
Аз съм бил манипулирал :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 ное 2012 23:26

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:

Веееееееееееднага те поправям....След като го доведоха ви надигра Лудогорец, Септември Симитли, Миньор, Левски, а Ботев още не беше в А група 8-)

:lol: казах "надиграл," а не победил, правиш ли разлика :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”