Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
Зависи от гледната точка!Твоята е водена от яд и омраза и мнението ти е такова!Друга може да е-не ми пука колко пари взима щом си върши работата!Трета-голям кеф да работиш това което искаш,че и да ти плащат добре!
Давай следващата провокация!
rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
Е друго си е Марсиньо и Жоао Силва да взимат по толкова на месец, все пак имат общо голове колкото легендата Станко през този сезон.
Янис Зику написа:rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
Е друго си е Марсиньо и Жоао Силва да взимат по толкова на месец, все пак имат общо голове колкото легендата Станко през този сезон.
Ти знаеш ли друг треньор, който да получава по-висока заплата от звездите на отбора?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Стойчо е най-голямата звезда в отбора, поне за мен. Колкото и пари да взима, колкото и мачове да загуби, уважението в мен винаги ще го има.
И ако може да не започваме спор за това колко заблуден фен съм, мерси.
Янис Зику написа:Стойчо е най-голямата звезда в отбора, поне за мен. Колкото и пари да взима, колкото и мачове да загуби, уважението в мен винаги ще го има.
Въпросът ми беше конкретен.Стойчо не играе на терена.Ако се гледа така, то и Моуриньо е най-голямата звезда на Реал, а Фергюсън на МЮ, ама не те вземат най-високите заплати в отборите си.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Янис Зику написа:rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
Ти знаеш ли друг треньор, който да получава по-висока заплата от звездите на отбора?
Херо!Освен това знаеш ли заплатите на звездите ни?Кой е казал,че заплатата на Стойчо е най-голяма?Поредния нескопосан опит за заяждане

- cska - maina
Кашчей написа:Янис Зику написа:rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
да, като отново беше в ЦСКА-луиджи симони, но той получаваше в пъти повече, Стойчо изглежда като сираче пред него...а и ако Зику и Мораес бяха останали при нас, Стойчо щеше да е извън тройката(надали Платини взима по-малко)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- cska - maina
бати ростото парче.....че мърчо, амбрамчик, онова сърбе, дето идва иляда пъти, колко взимаха, ми сирака, дето ви окраде, а ся от любов към пърите плюва по всички след него...всъщност няма база за сравнение-вашите легенди до една са крадливи пияндета

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
BRF написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:rsk написа:Прави го от любов и срещу 43 хиляди лева месечно. Скъпа е стойчовата любов, скъпа
Херо!Освен това знаеш ли заплатите на звездите ни?Кой е казал,че заплатата на Стойчо е най-голяма?Поредния нескопосан опит за заяждане!
Виждал си фиша на Херо ли?
Колко от звездите ви (доколкото може да се говори за такива) имат заплата над 20 000 евро при вас?Защо Майкъла искаше всички да си намалят заплатите, без Стойчо?
Пп-Извинявам се, че не попитах за нормален отбор, защото у нас всичко е ненормално.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":