Манчестър Юн. : Шампионска лига 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: ШЛ:Възможните съперници на Юнайтед за 2-та фаза
Да, унизително е, но само това ще топли сърцата им след 5-10 години когато ги изостави настоящият им собственик, докато Барса ще ви преследва постоянно и може би ще има още такива резултати
Не е изключително подобен резултат и срещу нас, но той все още не е факт.

Заради ей такива индивид си заслужава да играем с "белия балет" и да ги бием с гол в 95 минута... е те тогава гледай сеир
Аз искам да се паднем с отбор като Реал, за да премерим сили и да си върнем за 2003
Тоз пък ми скака като ужилен
И да, Моу се опитва да наложи стила, с който доминираше с отбора на Челси! Тия 300 гола в Примерата не важат като дойде Барса..... това на Бернабеу всички се нареждат на голлинията и добре, че Валдес е калитко та подаде на някой нападател без да иска и Реал вземе, че вкара някой случаен гол. Случаен бе и гола на Роналдо за 1:2 на Кампа.

Аз искам да се паднем с отбор като Реал, за да премерим сили и да си върнем за 2003

И да, Моу се опитва да наложи стила, с който доминираше с отбора на Челси! Тия 300 гола в Примерата не важат като дойде Барса..... това на Бернабеу всички се нареждат на голлинията и добре, че Валдес е калитко та подаде на някой нападател без да иска и Реал вземе, че вкара някой случаен гол. Случаен бе и гола на Роналдо за 1:2 на Кампа.
Пичове, не ме разбирайте погрешно, ама вие целия форум на МЮ ми скачате, а после аз съм ви бил виновен. Уважавам отбора ви, но когато някой от вас тръгне да се заяжда, не му оставам длъжен. (никога не съм дразнел фенове на Юнайтед с тази загуба, било то и на шега)
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
rakiQ написа:Фена на осминареал май си е повярвал много,миналата година сме се били изложили![]()
Барса ги унижава колко поредни сезона,то не беше с 5:0,не беше с 6:2,и той ми говори за излагация след такава доминация на острова от страна на Юнайтед.Като гледам класирането в Испания,май вие вървите на пълен провал,а?И това че някой е казал че иска Реал,не значи че е сигурен в победата на отбора си,не всеки иска лесни мачове срещу отбори като Селтик и т.н,на някой им се гледа футбол.Живей си в заблуда,готин.
осминареал, ама Юнайтед като спечели 9 титли от ШЛ да дойде да се обади и тогава пиши тъпотии.
MuFc1878 написа:Заради ей такива индивид си заслужава да играем с "белия балет" и да ги бием с гол в 95 минута... е те тогава гледай сеир![]()
Аз искам да се паднем с отбор като Реал, за да премерим сили и да си върнем за 2003Тоз пък ми скака като ужилен
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TUhmHSNpiFg
Сега ще кажеш ли кое му е случайното на втория гол ? Може би паса към Роналдо ? Неговото отиграване ? Кое ?
Не искам да споря с фенове на Реал.... ние тук си пускаме тема във подфорума на Ман Юнайтед... Споделяме мнение, че искаме отбор от ранга на мадридчани и идва някакъв си индивид, и се изцепва
Всеки да си знае мястото.

-
- Контакти:
Ако се паднете срещу Реал много бой ще ядете.

осминареал, ама Юнайтед като спечели 9 титли от ШЛ да дойде да се обади и тогава пиши тъпотии.
Доколкото знам,Реал Мадрид в ШЛ има точно 3 титли;) (1998,2000,2002)
Манчестър Юнайтед в ШЛ има 2 титли!(1999,2008)
За мен тази година именно Реал и Юнайтед са основните конкуренти на Барса, така че силно се надявам да се паднете и единия да изхвърчи ( Юве и Байерн не ми изглеждат толкова силни....
)

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

t0bl3ro_bg написа:И аз искам Реал. Сигурен съм че Роналдо няма да направи нищо срещу нас и в двата мачаТе с този стил ако ни атакуват целия мач, дори няма да ни вкарат.
Трябва да си много наивен, за да мислиш, че Роналдо ще ни пожали. Все пак това са професионални футболисти и щом е направил своя избор няма връщане назад. Той е знаел, че има такава възможност и при това е избирал друг отбор.