България - Холандия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Холандия
3:2 за нашите!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
абе биеме ги тиа бе лалета, нали сме лъвове ще ги стъпчем дебнейки жертвата(титлата)

FK_Montana написа:побеждаваме и сме на полуфинал
/само на мен ли ми се струва или точкуването е малко прецакано - при победа 2т., при загуба-1т., според мен трябваше да е победа/загуба-3т./1т. /
То си е безумно и за загуба с 3:0 да се давата 1 точка, странни точкувания, за загуба с 3:2 нека се дава 1 точка
- WestCoast2
- Контакти:
От колко часа е мача? И утре ли беше
днеска е мача от 17:30
- Blue_World_Order
- Контакти:
абе хубаво се надъхваме,ама от високо като паднеш най-боли. и друг път сме тръгвали силно и после сме се насирали.
с холандците нема да е лесно,но очаквам победа все пак.
с холандците нема да е лесно,но очаквам победа все пак.

СИН ТЕРОР!
Момчета, нещо ми се струва, че много сме се надъхали
Дайте да започне мача и да видим как ще тръгне играта, пък тогава да си правиме сметки.Холандците не са никак слаби - гледах им вчерашният мач и според мен няма да ни е никак леко.А и освен това ако бият нас и после Сърбите (което си е възможно) са на полуфинал, което ще ги мотивира много здраво 

futbolqga написа:Момчета, нещо ми се струва, че много сме се надъхалиДайте да започне мача и да видим как ще тръгне играта, пък тогава да си правиме сметки.Холандците не са никак слаби - гледах им вчерашният мач и според мен няма да ни е никак леко.А и освен това ако бият нас и после Сърбите (което си е възможно) са на полуфинал, което ще ги мотивира много здраво
Прав си..Наште мисля осъзнават това и се надявам че ще играят под пълна пара и дано бият!