Емблема?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Емблема?
Ако ще с главата на долу да е еблемата, важното е да бием Италия 

Eмблемата е крива защото и държавата ни е крива

абеее too Ниеееее сме НЕПОБЕДИМИ ! ДОСЕГА ! Сега или ще бием Италия за пръв път от 97 вкъщи ! Или щее паднем , за пръв път в групата ( нещо което се случи и в миналите квалификации, никoй не ни би освен Холандия в Амстердам ! Мааа така като гледам ше земем едно 0-0 или измъчено 1-1 с автогол след удар на БОЙ в 89тата и ше измъкнем от тех.... стафидите ! Иначе ПУМА са келемта явно, как можее да обърнеш емблемата ? МАааа що не обърнат Петела на Франция или тая драсканица на Испания !
[center]
[/center]

Франция и Испания не са ли с Адидас?
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
TodorT написа:Първо поздравления за бдителността на автора... Ама може ли такова невежество и простутия?!?
![]()
![]()
Мерси. И аз това се чудя на дебилността на нашите. И то представи си, на пресконференция се явява с тоя екип. Пълна дебилщина
- giallorosso boy
- Контакти:
Това го забелязах още на една тренировка на Царско село,или по-точно на интервюто след нея.И аз така......помислих че съм се объркал,но..........това е жестоката истина,просто не мога да си представя как може това и не го ли виждат,това ми е най-интересното,толкова ли не могат да го променят.Добре станала е грешка,няма проблем случва се.......но променете го бе хора,абсолютно безхаберие 

- david_villa
- Контакти:
Бях чувал, ме на някой от отборите екипировката му я шиели някъде до Разлог и слагали емблемата на съответната марка. Май и с ЦСКА беше така.
Е, сега леля Пенка нема да се престарава.
Е, сега леля Пенка нема да се престарава.
Стигабе обявяваме война на Италиянците споко.Това да ни е проблема.Всичко друго да ни е наред 

TodorT написа:Първо поздравления за бдителността на автора... Ама може ли такова невежество и простутия?!?
![]()
![]()
Дано някой да не те прочете, че някак си многУ простУ изглежда!!!..................

- unist_gp
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Eмблемата е крива защото и държавата ни е крива
![]()

направо наопаки сме си

тази пума за Ямайка (вкл Юсеин Болт) не я ли шият в БГ, в Добрич???