ЦСКА - повече от отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ЦСКА - повече от отбор

Мнениеот AN71 » 23 ное 2012 14:40

Червени_шампиони написа:Докато има лайнари, които са фенове само във форума на Гонг нищо няма да постигнеме. Едно блокиране на "Орлов мост" от 5000 човека ще оправи нещата, но трябват хора, а ние сме 300 човека. Преди адвокатите, прокурорите etc. да са почнали да ми говорят, че не това е начина, че сме идиоти, защо трябва заради нас другите хора да бъдат блокирани и да немогат да се приберат по домовете ще им кажа, че на мен за другите хора ме боли оная работа!

Тео, прочети статията в Тема Спорт за базите на ЦСКА, в Спортал сигурно я има.

Да прав си идиотия е меко казано думата в место да стачкуваме и да излезем както в Гърция и други европейски държави не 5000 а 500000 за подобряване начина ни на живот и да покажем на управляващите ,че не сме стадо ние ще стачкуваме за глупости .

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 ное 2012 14:50

Няма смисъл да се протестира само и единствено защото по-добри просто НЯМА. ТИТАН, ТАРА, Гриша Ганчев, ТИМ, Марешки .... за сега, но само за сега Домуса става за нещо. Хубаво ще протестираме, вие за ЦСКА, ние за Черно Море и какво ще стане ? От трън та на глог.
Същото е с партиите, няма да е Б.Б., ще е Станишев/Орешарски/Овчаров/Масларова .. Или по-лошо Доган и Ко. Или Костов .... Мале само глупак до глупак са се наредили.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 23 ное 2012 14:56

Кролик написа:Няма смисъл да се протестира само и единствено защото по-добри просто НЯМА. ТИТАН, ТАРА, Гриша Ганчев, ТИМ, Марешки .... за сега, но само за сега Домуса става за нещо. Хубаво ще протестираме, вие за ЦСКА, ние за Черно Море и какво ще стане ? От трън та на глог.
Същото е с партиите, няма да е Б.Б., ще е Станишев/Орешарски/Овчаров/Масларова .. Или по-лошо Доган и Ко. Или Костов .... Мале само глупак до глупак са се наредили.

Първо тия трябва да се махнат и да им се спрат далаверите от 20г. насам и тогава може да мислим за нещо по добро в живота и във футбола.
Що се отнася за темата - нека всеки фен на отбор да прави това което сметне за добре и за доброто на отбора си - стачка - стачка , боикот - боикот до постигане на целите си до край.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 ное 2012 15:19

astra написа:
Кролик написа:Няма смисъл да се протестира само и единствено защото по-добри просто НЯМА. ТИТАН, ТАРА, Гриша Ганчев, ТИМ, Марешки .... за сега, но само за сега Домуса става за нещо. Хубаво ще протестираме, вие за ЦСКА, ние за Черно Море и какво ще стане ? От трън та на глог.

Първо тия трябва да се махнат и да им се спрат далаверите от 20г. насам и тогава може да мислим за нещо по добро в живота и във футбола.
Що се отнася за темата - нека всеки фен на отбор да прави това което сметне за добре и за доброто на отбора си - стачка - стачка , боикот - боикот до постигане на целите си до край.

Може да съм черноглед, ама това измитане го виждам само след голям катаклизъм. Мизерниците са толкова много, че и на теб и на мен ни е бедна фантазията.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 ное 2012 15:47

Пичове, вие не разбрахте ли, че ако ТИТАН се махнат, ще фалираме за 2 дена! Няма никой да ни вземе доброволно и да налива пари! ЦСКА е вързан с боклука в София, който държи боклука - държи ЦСКА! Иначе за протеста съм навит и мисля, че е непълно нормално да го организираме! Вчера протестираха за далеч по - глупаво нещо (забраната за тютюнопушене), но предмета на текста не трябва да е изгонването на ТИТАН, просто защото нямат алтернатива! Общините дължат над 90 милиона на ТИТАН, да протестираме срещу тях за това, че не плащат! Като платят, тогава и ТИТАН ще налее пари в ЦСКА...

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 23 ное 2012 15:58

Повече от пет отбора дори ... САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2012 15:58

Jorkorazporko написа:Пичове, вие не разбрахте ли, че ако ТИТАН се махнат, ще фалираме за 2 дена! Няма никой да ни вземе доброволно и да налива пари! ЦСКА е вързан с боклука в София, който държи боклука - държи ЦСКА! Иначе за протеста съм навит и мисля, че е непълно нормално да го организираме! Вчера протестираха за далеч по - глупаво нещо (забраната за тютюнопушене), но предмета на текста не трябва да е изгонването на ТИТАН, просто защото нямат алтернатива! Общините дължат над 90 милиона на ТИТАН, да протестираме срещу тях за това, че не плащат! Като платят, тогава и ТИТАН ще налее пари в ЦСКА...

не те разбирам, ако титан се махне ще фалираме, но ако не се махне ще трябва да чакаме общините да платят и тогава ще видим пари в отбора :?, да оставят отбора без дългове, ще се намери кой да го купи... с титан бъдеще няма, нека да оставят ЦСКА и да си гледат боклука с който се занимават... трябва да има много хора на стадиона това е начина, като ходим по 2000 хиляди на мач положението няма да се оправи... всеки един фен си мисли че като не ходи по мачовете, титан ще се махнат, не няма да се махнат никога, трябва да има масовост на стадиона.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2012 18:26

Jorkorazporko написа:Пичове, вие не разбрахте ли, че ако ТИТАН се махнат, ще фалираме за 2 дена! Няма никой да ни вземе доброволно и да налива пари! ЦСКА е вързан с боклука в София, който държи боклука - държи ЦСКА! Иначе за протеста съм навит и мисля, че е непълно нормално да го организираме! Вчера протестираха за далеч по - глупаво нещо (забраната за тютюнопушене), но предмета на текста не трябва да е изгонването на ТИТАН, просто защото нямат алтернатива! Общините дължат над 90 милиона на ТИТАН, да протестираме срещу тях за това, че не плащат! Като платят, тогава и ТИТАН ще налее пари в ЦСКА...

Да се смееш ли.. да плачеш ли :mrgreen:

А по темата:За фена, неговият любим отбор винаги е повече от отбор.Няма значение как се казва отборът-щом си заклет привърженик и живееш с радостите и болките-значи за теб е повече от отбор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 23 ное 2012 18:35

~
Последна промяна от BU12TRAS на 06 окт 2015 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 21:16

BU12TRAS написа:
Teo написа:

не те разбирам, ако титан се махне ще фалираме, но ако не се махне ще трябва да чакаме общините да платят и тогава ще видим пари в отбора :?, да оставят отбора без дългове, ще се намери кой да го купи... с титан бъдеще няма, нека да оставят ЦСКА и да си гледат боклука с който се занимават... трябва да има много хора на стадиона това е начина, като ходим по 2000 хиляди на мач положението няма да се оправи... всеки един фен си мисли че като не ходи по мачовете, титан ще се махнат, не няма да се махнат никога, трябва да има масовост на стадиона.

Напълнете си стадиона, искате ли нещо да се промени в отбора ви това е спасението, ние на всеки мач от селските групи имахме по над 3000 фена гостуваща агитка и домакинства по 7-8к.

Приятелю,не забравяй колко години ви отне на вас докато стигнете до това!Колко пъти сменяхте вида на протест срещу селския!

Върни се в “ЦСКА”