XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Re: XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Мнениеот the priceless » 21 ное 2012 18:50

bianchi написа:Никакви проблеми за Лудогорец 0-2 Успех на Зелените.

Гони те комплекса,нали? :lol: Продължавай да пожелаваш успех на отборите срещу Ботев пък може и да познаеш,не се знае. :mrgreen:

Очаквам труден мач,все пак 1Х като прогноза.
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 ное 2012 18:59

1-3 Сега ще видят Ботевистите колко струват новите им играчи срещу балансиран отбор във всичките звена.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

otony
Контакти:

Мнениеот otony » 21 ное 2012 20:59

Parmalat написа:1-3 Сега ще видят Ботевистите колко струват новите им играчи срещу балансиран отбор във всичките звена.

Гледаи ама много добре 2-1 от не балансираните

Morgenstern
Контакти:

Мнениеот Morgenstern » 21 ное 2012 21:11

Всички локомотивци предвиждат победа за Лудогорец,затова съм оптимист:победа за отбора на Пловдив с гол разлика.

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 22 ное 2012 19:52

1912plovdiv написа:За мен също мачът е троен, но съм 100% сигурен , че ще се получи красив двубой. Срещу отборите, които наистина се опитват да играят футбол показваме силна и красива игра, а проблемите ни идват от отбори, като този на 50-те "истински" майни , които излизат срещу по-силните не да се надиграват, а да рушат играта и да практикуват антифутбол.

Другото сигурно нещо, е че въпреки делничния ден цял Пловдив ще покрепи любимият отбор ! Само Ботев ! Само Пловдив !

Ти май си забравил, как в шампионският сезон на Локомотив в едно дерби на вашият стадион, 60 минути лежахте на терена и набедената ви звезда Борислав Димитров, тогава се изказа, че се надява тези две точки, които Локомотив не успя да спечели във въпросният мач, да са причината да не станем шампиони..предполагам не си гледал въпросният двубой иначе очаквам да ме осветлиш, откъде ви бяха проблемите в този мач... иначе ме кефите, как си лепите етикети... и колко стойностна ви беше играта срещу ЦСКА или Левски :lol: :lol: :lol:

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 ное 2012 21:27

Честно казано не виждам как можем да вземем този мач, но дано момчетата ме опровергаят.

Вълчовците да си ходят да си строят чешмата!
slabia_forever

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 23 ное 2012 13:53

wander написа:
1912plovdiv написа:За мен също мачът е троен, но съм 100% сигурен , че ще се получи красив двубой. Срещу отборите, които наистина се опитват да играят футбол показваме силна и красива игра, а проблемите ни идват от отбори, като този на 50-те "истински" майни , които излизат срещу по-силните не да се надиграват, а да рушат играта и да практикуват антифутбол.

Другото сигурно нещо, е че въпреки делничния ден цял Пловдив ще покрепи любимият отбор ! Само Ботев ! Само Пловдив !

Ти май си забравил, как в шампионският сезон на Локомотив в едно дерби на вашият стадион, 60 минути лежахте на терена и набедената ви звезда Борислав Димитров, тогава се изказа, че се надява тези две точки, които Локомотив не успя да спечели във въпросният мач, да са причината да не станем шампиони..предполагам не си гледал въпросният двубой иначе очаквам да ме осветлиш, откъде ви бяха проблемите в този мач... иначе ме кефите, как си лепите етикети... и колко стойностна ви беше играта срещу ЦСКА или Левски :lol: :lol: :lol:

Гледах го този мач и това си беше цяло геройство за Ботев тогава, разликата в класите беше огромна в полза на Локомотив тогава. Но нещата се променят така,че в скоро време ще ти останат само спомените от това когато Локо беше една класа над Ботев. А шампиони станахте заради една врътка с Литекс те Ви дадоха за първенството, а Вие за купата. И заради един купен съдия който при 2:2 със Славия ви даде най смешната дузпа в историята на А група.
За мача че се отплеснах 2:0

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 23 ное 2012 14:20

wander написа:

Всички помним колко "велики" бяхте шампионския ви сезон, съдийството, дузпите, след това в Европа направихте фурор и така нататък всички екстри :lol: А ти интересно как гледа мача с Левски че лепиш етикети колко стойностна ни е била играта :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 23 ное 2012 22:03

Господ му е говорил. Те на Лаута имат такава практика, да се допитват до Божието слово.
slabia_forever

Върни се в “Ботев”